- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
((((
Tök friss a telón minden. Nem tudom egyébként miért fagy le néha - Sűrű csatornaváltogatásnál szokott. (pl. ha nem csatornalistán váltok, hanem végigmegyek egyenként a 8-asról a 20-asig, akkor néha nem bírja).
Meg amúgyis tök kényelmetlen használni. Nem szeretem, ellenben naponta hallgatok rádiót útközben. (netrádió ezért nem játszik), ezért lett volna valami jó használható.Na jó, abbahagyom, átmegyek 5800 topikba panaszkodni

-
atike
nagyúr
Vodafone Opera Mini Live. A gondolat is borzasztó.
-
cousin333
addikt
A Mini kliens-szerver alapon működik. Tömöríti az oldalakat, így kisebb lesz az adatforgalom, és gyorsabb a böngészés. Viszont nem teljes értékű böngésző, néhány korláttal együtt kell élni. Ezek a fő differenciák a többi böngészőhöz képest.
Nem azért ennyire népszerű, mert annyira jó (persze nem is rossz), hanem mert olcsóbban és gyorsabban lehet vele alapvető netes teendőket elvégezni, ráadásul minden ma fellelhető telefonon fut. Idővel lehet, hogy kikopik majd (nálunk előbb, mint a világ egyes részein), ahogy a telefonok okosabbak lesznek, de gyenge telókon (mint a cikkbeliek) igazi áldás, sokkal jobb, mint a WAP (más meg gyakran nincs is).
A szolgáltatók meg azért buknak rá, mert minden készüléken elfut (hardvertől és OS-től függetlenül). Igaz, hogy tömörít, de sok hálózat szolgáltató titokban örül neki, ha nem terhelik agyon a hálózatot.
-
FM-rádió progi valóban nem létezik, de megnyugtatlak, Symbian alá egyébként sem. Ha a gyári fagyogat, ott problémák vannak...Szoftverfrissítést próbáltál? Netrádiót tudok, a Nokia sajátja (Nokia Internet Radio)...
Opera végülis nem egy rossz alkalmazás, bár néha gondjai akadnak a legördülő listákkal. A gyári meg néha hajlamos csak úgy kifagyni, mert szerinte az mókás...Bár az is tény, hogy Symbian alá van natív Mobile, nem a JAVA-s mini, bár a konkrét különbséget nem ismerem...
-
RaveForce
veterán
válasz
rudymester
üzenetére
mert gyári böngésző nemis lesz bennük, csak ez?
-
rudymester
senior tag
Jó ötlet, így elkerülhetők a "véletlenül felmentem a netre és lefogyott a kártyám" problémák. Már nekem is fel kellene raknom a telómra.
-
Ennyire jó az Opera mini a többi böngészőhöz képest?
Valahogy 5800-n a gyári sem rossz, meg úgy alapból a minimap. Fapados, de jó. Egyedül a több lap kezelése van rosszul megoldva... -
BiP
nagyúr
Ezt talán nem fogja a Vodafone rondán el-Live-osítani, az alap Opera Mini is pont piros.
Új hozzászólás Aktív témák
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
((((