Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
ma A német Geske teljeskörű arcápolási rutint kínál okos arcápolási eszközökkel, saját fejlesztésű kozmetikumokkal és magyar nyelvű társalkalmazással.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Szvsz, ha 1 normális(abb) kamerát, FHD 60Hz kijelzőt, NFC-t tettek volna bele, bestbuy lenne. Csak a mondat második szava...
Samsung Galaxy S23+
-
zozzo72
aktív tag
Úgy látom Xiaomi mostanában jobban nyomja...
-
batai15
félisten
Hát igen , ennyiért még az is kevés hogy oxygen is van rajta.
A nord viszont jóval több,de annyival nem mint amivel többe kerül .
Inkább annak az árából kellene faragni . -
doooo
veterán
Gyenge kamera ide vagy oda, a Nokia 8.3-at nem tudja alulmúlni. Főleg nem mivel ez egy egész árkategóriával lejjebb van... a főkamerák papíron levő képességeiről nem is beszélve.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez így nagyon gyík, nem is értem miért kellett ennyire mélyre lemenniük. A sima Nord még oké volt, de ezt a vonalat nem kellene erőltetni a jövőben.
B.Cs.
-
Ilyen az, amikor Celeron mellé SSD-t tesznek hogy a Snap460-UFS tároló mellé valami hasonlat is legyen...
Jó jó, de nem az igazi...
Az egész telefon olyan, mintha az OP ezt kiadta volna valakinek bérgyártásba.[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
juuzer
addikt
Nem tudom miért kell ilyen hulladékokat piacra dobnia a PlebPlusnak....
Vamos a la playa.
-
-
senior tag
Cikk végén fel van cserélve két szó.
"de még egy halovány Tetszett plecsnire futja sem a részünkről" -
atosan
addikt
Hááát, ez nem jött össze. Most egy Realme 6s-t nyüstölök "házon" belülről. Ahol vettem jelenleg 129 euró akcióban. Simán elveri mindenben.
Maine coon
-
janeszgol
félisten
Jó isten. Ez a kamera brutál vacak. Szinte bármelyik Lumiát bátran mellétenném.
Ezen és az NFC hiányán kívül nem rossz. Az akkura +1!
-
-
törölt tag
Megjegyzem, inkább egy 'Eladó Poco F1 6/128GB-os - 3 hónap garanciával - 52990 Ft' -ért, mint ezek a 'csúcsmodellek'.
Pedig van/volt néhány 1+ telóm, de mindig az aktuális tényleg-csúcs.
Ez arcul köpése a saját tech- és üzletpolitikájuknak.
Én is azt vallom: a kevesebb - több![ Szerkesztve ]
-
-
Juhaszatti
addikt
Ez a HD 90Hz nagyon furcsán hangzik.
-
macii97
senior tag
Tökéletes telefon annak, aki telefonálásra, netezésre keres telefont, és kamerát nem használ.
Jó üzemidő, oxygenOS, normális töltővel...
Nyilván a kamera akár ne is lenne, maximum gyengénlátóknak.Egyébként ez egy üzletpolitikai váltás eredménye, az anyacég BBK más szerepet szán a OnePlus-nak mint eddig. Szeretnék jobban elterjeszteni, úgy gondolják nagyobb esélye van és népszerűbb mint az Oppo és egyéb márkáik. A jövőben több ilyen megnyilvánulás várható. Meglátjuk mennyire lesz sikeres.
-
-
Gábor-KJ
őstag
70 körül egy Redmi Note 9 Pro körberöhögi ezt a szart!
Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
joey04
titán
szar ajánlat, de most látszik igazán, hogy mellette a nokia milyen értékelhetetlen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt hittem ez a Snapi 460 valami mai alsó kategóriás SOC...
Tévedtem
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy csak én érzem úgy hogy itt a 90hz valami rakjuk bele oszt jóvan elv alapján van benne?
Ahogy nézem a Snapdragon 460 Max HD+ felbontásig támogat 90hz-es kijelzőt, tehát ezzel a Soc-vel FHD+ 90hz, nem is lehetett volna.
-
válasz aprokaroka87 #30 üzenetére
Sebességre mentek rá
Ezt így lehet összehozni, ha épp nincs csúcs soc.
UFS tároló, és gyors kijelző, így eltűnik valamennyire a Soc hiányossága.
A felbontás pedig csak "hab a tortán"
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
gusthy
veterán
Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
atike
nagyúr
Egyedül a kamerát sajnálom, hogy az nagyon nem az igazi... Az NFC - számomra - nem hiányzik, a kijelző felbontása sem gáz, így legalább nő az üzemidő. Nem rossza az. Ettől sokkal hitványabb ajánlatok is vannak.
Mondjuk nem az én világom, nekem nem kellene...
-
elfelejtette
veterán
Mivel én nem játszok a telefonon, ezért nem igénylek csúcs procit, viszont az UFS tárhely számomra is jó pont, mint amikor egy régebbi gépbe a HDD helyett SSD-t teszel...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
forgonati
őstag
Az az F/2.2 főkamera úgy 5 éve még oké lehetett volna, most azért illik legalább az F/1.8 így talán az esti képek normálisabbak lehetnének. Hasonló árú telefonok már kapnak ilyen kamerákat, ezek ezt honnan kukázták ki?
Keelah Se'lai!
-
elfelejtette
veterán
válasz forgonati #38 üzenetére
A Poco M3 is 48 MP, f/1.8, körbe röhögi ezt az N100-at. Minimum ilyen kellett volna ebbe is.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
athomi
veterán
Én használok most egy 6.52"-os 720x1600-as felbontású kijelzővel rendelkező okostelefont (Alcatel 3x 2019). Szerintem nem tragédia, vállalható. A harmatgyenge kamerás képességek viszont frusztrálóan fájdalmasak.
-
Richoo44
aktív tag
Most sikerült a képeket is megnéznem, ez a produktum még a belépő szinten is csirke...
Ennyiért pedig tényleg vicc kategória, és lehet azt mondani, hogy van pár erénye a készüléknek (ami azért igaz is) , de szerintem ma már elvárás, hogy ennyiért kicsit jobb képeket csináljon, mint egy kávéfőző . -
gippazoid
senior tag
OP7 tulajként: ez SZÉGYEN!
1. miért nincs a márka védjegyének számító fizikai némító kapcsoló? Ez szándékos kaka rágás! Különösen annak fényében hogy belefért a nagy akksi meg a 90 Hz-es IPS panel meg az UFS tároló.
2. A kamera botrányosan pocsék képeket csinál, ilyet viszont nem kellene OP név alatt kiadni semmiképp sem. Ha már onnan indultunk hogy flagship killer telókat olcsón készítő cég, ennyire nem kellene lemenni a béka segge alá.
Mintha nem tudnák, melyik irányba is akarnak menni, az új mendzs-ment csak balfaszkodik.Legyen nekik olcsó modelljük is ha nagy mennyiségben akarnak gyártani de az akkor is legyen valami tisztességes cucc, felesleges lemenni erre a színvonalra, ahol vannak mások, sőt sokan mások. Nem hinném hogy sok hasznot tudnak realizálni ezen a modellen, bármennyit is adnak el belőle. Pontosabban annyit nem fognak hogy értelme legyen.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
Nálunk az Oppo és a Realme (amúgy a kínaiak nem tudnak normális, jól hangzó márkaneveket kitalálni? Borzasztó bénák ebben, én elhiszem hogy ázsia meg más kultúra, de akkor legalább kérnének meg valakit a nyugati világból) ismeretlen és nem is hangzik jól egyik sem.
Aki meg hallott a OnePlus-ról, az meg nem ebben a kontextusban hogy ócsó mobil, arra ott van a Xiaomi ami meg arról lett ismert és nekik azon kell dolgozni hogy a flagship piacon opciók legyenek a tömegek számára is.
Szóval nem ide kellene fókuszálni erre az alsó szintre. De ha ez a szint (is) a cél, akkor fokozatosan, először ütős középkategóriás telókat kellene csinálni és megvárni míg nagyobb tömegek is megismerik és megkedvelik a márkát. Ha egyszer elterjed hogy középkategóriában is van olyan hogy OP és még jó is, akkor venni fogják mint a Xiaomi-t ami sokszor azért elég szar tudott lenni.
Ha ez már megy (2-3 év) akkor utána lehet lemerészkedni az alsóbb szegmensekbe de ott meg az árrés nem lehet akkora, nem biztos hogy megéri x+1. gyártónak beállni a sorba.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Gábor-KJ
őstag
-
Mrjake
újonc
2 évente esedékes készülékcserénél kötöttem ki a készülék mellett. Persze olvastam előtte ez a tesztet, de mivel itt még józan tesztet nem olvastam, itt kérem minden is szar, és utána a kommentek között jön a kötelező kánon: Tehát nem vettem túlzottan figyelembe. Nem önigazolásként de "átlagfelhasználásra" jó ez... Mondjuk az idegesítő cseh kis ufó karácsony után odaadta 57-ért, tehát ár: pipa. Kamera: Valóban nem jó, de nem is olyan tragikus mint a vele kiválasztásnál versenyeztetett Nokia 3.4-nek. Gyors mozgást, bemozgást nem szereti. Nade van olyan mobiltelefon, amibe nem placebó a kamera? Van fényképezőgépem, de nincs "mindenhol" fotózhatnékom", amit meg gyorsan le kell fotózni, ott az információtartalom általában fontosabb a képminőségnél, valamint a készülék kijelzőjén jól mutat a saját képe. NFC: Az előző készülékben volt. tök jól beolvastam vele néha unalmamban a személyit, meg random Mifare tag-eket. Érintésmentes fizetés szempontjából pedig: nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy nem legyen nálam pénztárca, de telefon igen, ellenben sokszor röhögök azokon, akik próbálnak felvágni a büfés Gizikéknek a telefonnal fizetéssel, aztán felsülnek, "bocs épp nem jó"... Van elég kártya a tárcámban, ami tudja. Kidolgozása: Műanyag (ebbe az árba ez fért) Akku: barátom lesz úgy érzem. Type-C: Gépre még nem dugtam, de a gyorstöltés jóbarát lesz, főleg laptoptöltőkről, meg powerbankokról tápolt eddig, (a gyári kábel és fej, nálam mindig a dobozban marad...) Amit a fenti
tesztbenvéleménycikkben nem olvastam, de nekem negatívum: Az SD csak akkor tehető be, ha lemondunk a 2. SIM-ről Ez viszont érzékenyen érintett, mert igy több lesz kiköltözni a készülékből, mint a névjegyzéket kitenni vcf-ben az SD-re és áttenni képekkel, infókkal együtt... (nyilván aktívan használom a két sim funkciót, és nagy barátja vagyok az offline mentéseknek..) A másik fájdalom (ami nem baj, hogy nem szerepelt a fenti véleményben, mert egyéni probléma, és szerintem átmeneti): nem tudom áttenni az iGO szülinAPP-ot rá, pedig az előző (szintén Android 10es) mobilon futott, ott az OBB update, az APK minden, de valamiért nem akarja az igazat...Pozitív oldal: Email, netbankok, messaging szolgáltatások full speed, és kényelmesen futnak. A kijelző felbontása szerintem rendben van ehhez a hagyományos felhasználási módhoz (alias "kommunikáció"). Frissítések: hát legalább nem valami agyonszpemmelt-kötött-karótnyelt kóreai, vagy alsó-kínai csuda. Összeségében, nem érezni rajta, hogy Tech-gyártó Budget készüléke, kínát sem érezni rajta (doboz-termék-összkép)... Szerintem 70 és felette fejvakarós, de 60 alatt már elég jó vétel. (persze nem az örök elégedetlen telefonjátékosoknak-funkciólicitálóknak) Jó chipset, gyors tárhely, és jobbféle android, nagy akkuval..stb stb. A két évét le fogja szolgálni nagy valószínűség szerint. Off off[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Warhammer 40k: Space Marine 2 - Máris túl a kétmillión
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...