- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
A héten a fiam béka, sikló fotózás közben beleejtette a Balatonba a oneplus 8 pro telefonomat. Volt egy kis ijedtség, miután sikerült rájönni, hogy nem azért sírnak a gyerekek, mert megsérültek volna, beugrottam érte az iszapos nádasba, ahol kellet keresgélni pár percet, de végül meglett. Bekapcsolt képernyővel került elő a víz alól, letisztogattuk, eltöröltük és úgy tűnik semmi baja nem lett. Ezt nagyon nem hittem volna.
Az előző telefonom munka közben, kisebb balesetben tört össze, mikor új készüléket keresek, mindig szempont a strapabíróbb felépítés (legalább fém váz), és az időjárásnak való ellenállás, de eddig úgy voltam vele, hogy ha kibírja, hogy nagyon megázok vele, az már jó. Úgy rémlik pont a oneplus-nak volt olyan modellje, hogy nem kapott IP minősítést, csak a gyártó állította, hogy vízálló. Naszóval, nemhittem benne és kellemesen csalódtam, pedig nagyon szerettem volna már egy új telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest