Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cd334

    tag

    Első tapasztalatok. Tegnap este töltöttem 100%-ra a telót, most 8%, és több mint 5 óra a SOT és ebben van 50 perc folyamatos ingress, egyébként böngésztem és játszottam és csevegtem a telefonnal, két sim van benne és folyamatos lte volt.
    N4-ről váltottam. A mérete nagyon furcsa, inkább 1.5 kezes telefon. Gyorsasággal nincs gond működik mint az olajozott villám. Az újjlenyomat olvasó szupergyors és pontos. A képernyő szép, nekem tetszik, bár a kék/lila érnyalatok másak mint az N4-en.
    Ami gáz a legkisebb hangerőn is ordít az ébresztő és a csörgés, remélem ezt orvosolják majd a következő OTA-val.
    Én nagyon szeretem az új hangerő szabályzó/értesítési rendszert és ez egy kicsit máshogy van, de összeszoktunk és sikerült ugyanolyanra beállítani mint korábban.
    A gyári launcherrel tapasztaltam még furcsát, home képernyőjöz képest csak jobbra tudok hozzáadni további képernyőket. (Self-t kikapcsoltam) Ha átrendezem a képernyőket a home gombbal mindíg a legbalra lévő képernyőre ugrik. Ez mág zavaró, mert korábban 5ös elrendezés volt és középen volt a home. A gyári 4x4-es elrendezés kicsit nagy ikonokat ad, de ez szokható. Fényképeket, videót, zenét még nem teszteltem.
    Dash charge alatt kellemesen meleg a teló hátlapja.
    Egyenlőre nagyon tetszik.

    Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

Új hozzászólás Aktív témák