- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Nagyon jól tudom, hogy a Sense nem csak a launchert jelenti, hosszú ideig voltam boldog HTC user (nagyszerű Desire és kortársai óta nem tudtak olyat mutatni, ami kellett volna a HOX-ig), csak az egyszerűbb fogalmazás érdekében írtam így, illetve ebből kifolyólag 2.3 óta nem találkoztam Anroiddal, ICS-el csak főzött formában, és hát változhatott a világ
Egyébként nincs semmi bajom a Sense-el, jól használható és bőséges a szolgáltatáskínálat (bár, míg volt Sense-em, addig se használtam ki 10%-ban sem), hanem az, hogy tudtommal túl nagy részben felelős az üzemidő rövidségéért. És akkor már inkább használok egy stock Holot, ami ugyanúgy kielégíti minden igényemet, de nem zabálja úgy az akksit.
-
Tomy Yayo
senior tag
Azt tudom, hogy főzöttből van kismillió, biztos van holos is, de barkácsolás nélkül gondoltam. Pl. a TouchWizt ki lehet kapcsolni. Jó nem az egészet, de a launchert igen, és akkor már egy fokkal elviselhetőbb a történet. Ha nem is az egész sense-t, de a launchert csak ki lehet itt is iktatni buherálás nélkül, nem?
-
Tomy Yayo
senior tag
Na, ha van akkus tapasztalat, nagyon örülnék. Nem ez a szénné terhelten 3-ról 5 órára érdekel, hanem, hogy normál napi használattal, hogy bírja? Van érezhető javulás? Csak ez rettent vissza ettől a telótól, egyébként nagyon bejön. Ha már egy napot kibír, úgy hogy mindent használok szokás szerint megkötöttségek nélkül (1-2 óra telefonálás, folyamatos 3G szinkronizáció, kevés böngészés, zenehallgatás), és csak esténként kell töltőre tenni, az már jó lenne.
Illetve még annyi érdekelne, hogy ki lehet kapcsolni valahogy a sense-t, és az alap ICS holot használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest