- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
"1400-ről 100-ra, akkor van több lépcső?"
igen van több (2-3 max, ez is változó)
Amúgy System tuner pro új verzió amivel most használom régen az 1.9-essel néztem most meg a 2.3.2
szóval akár már tudhatja is normálisan kezelni a tegrát
De gondolom az 5. mag akkor aktiválódik mikor már ki van kapcsolva a kijelző..."problematikus a Tegra3 Power managementje"
Igen, ha az 1 mag nem elég és indul a második, akkor tényleg egyből maxon van ahogy látom..
Szóval biztosan meg lehetett volna oldani jobban is ezt, és akkor még kicsit tovább bírná az akksi. -
lcee79
addikt
System tuner pro-val szórakoztam kicsit (ha még root is lenne, akokr aztán mindent lehetne állítani, mutatna mindent amit csak lehet...)
lényeg hogy alapon 102 mhz-et mutat processzor frekvenciára amikor be van kapcsolva kijelző, a CPU0-ra...
Képernyőfotó le van tiltva system tuner pro alatt, csak a widgetről tudtam csinálni sajna...(ilyenkor csak a CPU0 megy 102 mhz-en) -
Barnee88
tag
ne viccelj, a tegra 3 magjai ugyanúgy dinamikusan tudják állítani az órajelet, 1500 mhz-en pl csak egy mag tud működni, ha 2 vagy 4 mag megy akkor már csak 1300 mhz a max órajel.
Ez természetesen arra a verzióra vonatkozik ami a one x-ben van, létezik underclocked tegra 3 is pl a nexus 7-ben, de van egy 1700 mhz-es változat is ami a one x+ ban lesz illetve az asus infinity tab-ban van.
-
lcee79
addikt
Mert az 5. mag már eleve kisebb órajelű, kisebb fogyasztású... ( de majd utánaolvasok, hogy pontosan hogy is van ez...)
De ha jól emkéxem a system tuner pro volt ami mutatta, de már nincs fenn, mert az is dolgozgatott valamit a háttérben..
Még csodálkoztam is hogy az 1500 mhz-et szinte soha nem érte el...
-
Tomy Yayo
senior tag
Nagyon jól tudom, hogy a Sense nem csak a launchert jelenti, hosszú ideig voltam boldog HTC user (nagyszerű Desire és kortársai óta nem tudtak olyat mutatni, ami kellett volna a HOX-ig), csak az egyszerűbb fogalmazás érdekében írtam így, illetve ebből kifolyólag 2.3 óta nem találkoztam Anroiddal, ICS-el csak főzött formában, és hát változhatott a világ
Egyébként nincs semmi bajom a Sense-el, jól használható és bőséges a szolgáltatáskínálat (bár, míg volt Sense-em, addig se használtam ki 10%-ban sem), hanem az, hogy tudtommal túl nagy részben felelős az üzemidő rövidségéért. És akkor már inkább használok egy stock Holot, ami ugyanúgy kielégíti minden igényemet, de nem zabálja úgy az akksit.
-
lcee79
addikt
"Nem igazán tudom mikor fog a fejekben tisztázódni, hogy a Sense nem egyenlő a launcherrel (home+app drawer, ennyit kezel a launcher)"
Igazából a launcher állíthatóságáról kérdeztek azt pedig lehet...
Az pedig hogy valaki nincs tisztában azzal hogy Roisinak hívják, a launchert szerintem nem akkora bűn, nincs benn az általános iskolai tananyagban
Szóval ha azt írtam volna hogy a Roisit le lehet cserélni akkor mindenki furán nézett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest