- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Valójában csak arra voltam kíváncsi, ugrasz-e a megjegyzésemre azonnal... Talán te írtál anno milc kommandóról, és itt is tettél megjegyzést arra, hogy milyen harciasak az itteniek. Nos, szerintem ez kutyaf.sza ahhoz képest, amire pl. a Pentax fanok képesek, ha bárki rosszat mer mondani a tökéletesnek tartott rendszerükre (szerintem téged is könnyen ki lehet akasztani ezzel). De ez itt tényleg baromi off, törölni is kellene, csak éppen picinykét furcsának érzek bizonyos reakciókat.
-
arn
félisten
egyaltalan nem szamit, hogy tukor, vagy hogy mekkora a szenzor - csak tortenetesen itt szegmentalodik a piac, es akarva akaratlanul is ennek lett konkurenciaja az mft. amugy nem csak nullarol latvanyosabb a fejlodes, hanem barhonnan nezve - hasonlitsd mar ossze az obiparkot, meg mongy a vazak szolgaltatasszintjet. mintha tobb ev evolucio lenne kozottuk, noha az mft sokkal fiatalabb rendszer. gyk ezen nyereszkedik az mft, amugy eselyuk nem lett volna.
amugy az nem kerdes, hogy a tukornelkuli rendszereke a jovo, csak az a kerdes, hogy mikor adja be a derekat, a canon es a nikon. a marketingesen mulik, mert minden adott. szerintem nincs ketfele irany, csak egy regebbi meg egy ujabb technologia.
-
arn
félisten
itt van a ket legnagyobb gyarto - canon es nikon, nem akartak teljes erteku apsc rendszert csinalni ennyi ido alatt. a nikonnal minden adott lenne, hogy egy jo aspc milc vazat tegyenek le vegre az asztalra, de nem, inkabb arulgatjak az slr vazakat ff rendszerrol orokolt fixekkel, meg inkabb elinditottak egy colos szeriat tukor nelkul.
az mft ot ev alatt erettebb rendszerre valt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest