Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Nem rossz, kb a Samsung tab 4 és az Lg g pad 10-es ellenfele..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
hue2000
tag
Ennyi pénzért egész korrekt a hardver
Az élet mindig drága
-
tothmaxy182
őstag
Pont ma vettem használtan egy Asus Memo Pad HD 10-et. Márciusi, alig használta a tulaj, végig tokban volt (teljesen karcmentes) szinte új. Egy bluetooth-os billentyűzettel és tokkal együtt volt 45ezer (2 év garival adják az Asus-okat, tehát van még rá másfél év gari). Szerintem megérte. Szinte ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik, mint a cikk témáját adó tablet, csak más a SoC. Rohadt gyors gép, sajnos csak 1 giga a RAM, de ezzel azért együtt lehet élni. Amire vettem, arra tökéletes lesz!
Szóval valószínűleg ez is egy frankó gép lesz...[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
druzil
tag
válasz tothmaxy182 #4 üzenetére
Ennyiért a helyedben egy használt Ipad minit/ipad 2-t vettem volna. Még mindig teljesen használhatók
-
bostone
addikt
És a záfa és a zinternetadó?
Mennyit tud ez a proci és hogy-hogy nem az intel gyártja?
-
tothmaxy182
őstag
iPad 2-ből a normálisabbak 55-60ezernél kezdődnek (és kisebb felbontású a kijelzőjük, ami azért szempont volt nálam), az iPad minik pedig még ezeknél is drágábban, illetve kicsi a kijelzője (minimim 9-10 colosat akartam).
Szóval az ár sem stimmelt túlzottam, és az elvárásaimnak sem feleltek meg, már csak azért sem, mert nem vagyok az iOS híve. Nekem kellenek a widgetek a kezdőképernyőre, meg az egy mozdulattal bekapcsolható wifi/bluetooth/stb (bár ezt lehet, hogy már megoldották). Illetve ahhoz még pluszba vennem kellett volna egy billentyűzetet (bár ez nem volt szempont, de ha már adták hozzá, akkor örömmel használom). SzóvalMinden szavam magánvélemény!
-
tjb007
nagyúr
Ha azt mondom, hogy ez (APQ8064) van többek közt a Nexus 4-ben, az ASUS PadFone 2-ben, a Sony Xperia Z-ben, és az LG Optimus G-ben is talán könnyebb lesz belőni a helyét, és azt, hogy mit tud, mennyire erős.
Az elődnél (ME102A), amit ez vált, és amiben RK3188 van/volt minden téren erősebb. -
Thaaleum
aktív tag
Teljesen korrekt, bár én egy kicsit keveslem ezt a felbontást, persze ennyiért ez is jó.
Ez amúgy az az SoC, ami a Nexus 4-ben is volt?Szerk.: mindig így kapjak választ a kérdéseimre.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
wozzy
tag
Nem szabad Asust venni! Garanciáztatás kaka! Nincs magyar szervízhálózata. Interneten kell baszakodni.
A kicsivel több mint egy éves problémás Nexus 7-et szerettem vna javíttatni.
Ezt a levelet kaptam:"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük a megkeresését.
Készüléke díjtérítés ellenében javítható. (A jótállás lejárta miatt.) A készülék bevizsgálása után technikus kollégáink árajánlatot küldenek meg Önnek és annak elfogadása esetén folytatják a javítást.
A bevizsgálási és szállítási költség minden esetben kiszámlázásra kerülne melynek összege 67 euro.
Amennyiben így is igénybe kívánja venni szervizszolgáltatásunkat úgy ezt kérjük jelezze erre az e-mailre válaszolva.
Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Együttműködését köszönjük."Az, h nem javítják garanciába a 14 hónapos készüléket még oké, tudván, h az Asus az nem Samsung, na de a 67€ bevizsgálási és szállítási költség az már a bohózat kategória. Ügyfélbaráti szervízeltetés ASUS módra.
-
QwErTy42
addikt
-
assemble
addikt
Az arkategoriajaban lehet hogy korrekt (nem tudom), de a tobb mint 1 eves, 2013-as N7 kenterbe veri, pedig az se volt sose dragabb. Ilyen kis felbontasu tabletet 7"-ban sem vennek, nem hogy 10"-ben. A RAM merete meg a masik, 2 giga alatti cuccot biztos nem vennek... De gondolom nem is en vagyok a celkozonseg
-
Cassi
senior tag
Először azt hittem, ez egy tavalyi cikk. S4 Pro... biztos kiöntötték a hulladékos dobozt a Qualcommnál. Az ASUS nem olyan régen még innovatív cég volt, most ennyi maradt meg belőle, tavalyi hardvert izzadnak ki lebutítva új néven.
-
wozzy
tag
válasz matteo_szg #18 üzenetére
Újonnan vásárolt az Auchanból.14 hónapos. Az Asus szerint már nem garanciális. Érdekes ....
Nem kapcsol be, töltőre pillanatnyi felvillanással reagál. És nem a töltő rossz.[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
az árát is nézd ember! ez nem alma, h tavalyi modellt plasztikban adjon 200k-ért
lehet, h korábbi a hardver, de nem is kerül annyiba, h ez gond legyen... különben is ez a proci akkor csúcs volt, és vannak akik most vesznek tavalyi modelleket, akkor ők is csak "kiizzadt tavalyi hardvert lebutítva" vesznek?!
vagy mutass egy konkurens modellt, amiben jobb (és nem újabb, mert attól még nem feltétlen lesz jobb) processzor van hasonló áron...Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
zseko
veterán
Érdekes elképzelései vannak egyeseknek az olcsóról.
HR24.hu
-
air76
tag
Nekem memopad hd 7-em van,de most vettem egy memopad fhd 10-et is.Nekem nagyon bejött tabletbe(is) ez a márka.Az asus most csinálja azt mint a samsung pár évvel ezelőtt,elérhető áron kínál korrekt minőséget.(csak a samu nagyon elszált...)
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Egész korrekt ajánlatnak néz ki
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
ctvagyok
őstag
Nekem Azus táblám van. 1 GB ram sokszor elfogy, és akkor döcög. Bár jóval gyengébb hardver van alatta, de minden alkalmazás levan tiltva rajta amit lehet. Feloldáskor simán megdöccen, és ha a böngésző több tabbal nyitva marad, akkor simán elfogy a ram és megakad. Amúgy jó ez a hardver ezzel az árral szerintem.
Az Asus tabok neveit még nehezebb követni, mint a Samsung készülékekét. -
zseko
veterán
Semmi baj a felbontásával. Nekem is 1280-as felbontású 10"-os tabletem van, semmi probléma vele. Én meg pl. nem vennék 7"-osat, pdf normális olvasására alkalmatlan, képregény normális olvasására alkalmatlan, netre nagyítás nélkül alkalmatlan, filmnézéshez még mindig csak egérmozi, egyedüli előnye a könnyű hordozhatóság. A ram méretben egyetértek.
HR24.hu
-
assemble
addikt
Aha, semmi a baj a felbontassal, amig nem szokja meg az ember a jobbat, onnantol kezdve viszont, hogy 1080p+, 300+ ppi-os tabletet hasznalok 1+ eve, ugyanilyen meretben egy 720p kijelzos tabletetre is rossz erzes ranezni, de ugyanez egy ketszer akkora kijelzon (10") kifejezetten szurja a szemem, nekem kb elfogadhatatlan amikor annyival jobb cuccok vannak, es annyival jobbhoz vagyok szokva.
Sztem olvasasra is joval jobb es a szemnek is joval kenyelmesebb a nagy ppi es nagyobb felbontas miatt. -
zseko
veterán
Egyéni szoc problem, nekem a telefonom fullhd-s mégsincs problémám a tabletem felbontásával, a 720p-t pedig azért már nem nevezném kis felbontásúnak. Inkább a használható felbontás legaljának, ezalatt én sem vennék még telefont se, nemhogy tabletet. Az ára szvsz nem korrekt. Nem ezt nevezzük 'olcsó' kategóriának.
HR24.hu
-
Márton
nagyúr
giroszkóp van-e benne?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen