Hirdetés
Hirdetés
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
"Az iOS 16.1-es rendszer iPhone-ra október 11-én elérhető lett, először a fejlesztői béta (16.1 v5), majd az este folyamán a publikus béta is, vele egyidőben pedig az iPadOS 16 béta 12 is megjelent. "
Szerintem ez lehet kukacoskodás de ez így nem jó. A "16.1-es rendszer" általánosan 11-én nem lett elérhető.. Csak a béta.. Ha valami elérhető lett az a béta új verziója de maga a béta eddig is elérhető volt (ha már általánosan fogalmazunk), az előző verzió.. Kicsit fura a fogalmazás nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 m7-6y75 2+1- ben laptop+ tablet 16 GB RAM 256 GB SSD 5 órás aksi
- Lenovo Xiaoxin Pad 2022 eladó
- AKCIÓ! BONTATLAN Surface Pro 9 i7 - 16 GB RAM - 512 GB SSD - Graphite/ Platina - 3 év garival ELADÓ!
- Eladó garanciális iPad 2021 (9th Generation) Wifi 64GB + Apple Pencil (1th gen) újszerű állapotban
- iPad Air 2 16GB Wifi+Cellular
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen