- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agrippa22 #26 üzenetére
Azzal az a baj, hogy teljesen más kategória, és az aktivitásmérőket ne mossuk már bele az okos órába
"többek akarnak lenni, mint amire szükség van a csuklón."
Hogy neked mire van szükséged a csuklódon az nem igazán vág egybe azzal amire nekem szükségem van pl.Én az aktivitásmérőknek nem látom az értelmét, mert pont az aktivitás mérést nem használom a moto 360-ban se pl. Tudod eltérő igények meg ilyenek. Ha jön egy mail azt hallom mert a telefonom csipog, de egy banddel honnan tudjam hogy az egy közbeszerzési értesítő, vagy valami fontos? Ha bejön a hívás és nyakig vagyok egy generátorban akkor anyám vagy a főnököm? Nem mindegy... Nekem ezek kellenek főleg, lássam azonnal hogy valami olyanért vergődik a teló ami fontos, és tegyem le a szerszámokat, hagyjam abba amit épp csinálok, vagy ráér. Cserébe mivel órában nem alszok nem érdekel hogy a qi töltőn van éjszaka vagy az asztalon...
sheratan
Hogymi? Valami proci úgyis kell bele, mert kábelen csak nem hajtom meg, a bt adatokat amiket küld fel kell dolgozni, meg kell jeleníteni.
Nem mellesleg a telefonoknál mi az akku teljesítménynek az egyik fő leíró eszköze? Nem úgy volt hogy a sot?
A mostani órákban is a legnagyobb fogyasztók a kijelzők, és nem hiszem hogy még a mostani alacsony fogyasztású bt mellett is kifizetődő lenne pl a számlap animációt real time a telefonon számoltatni és azt átlőni, azon túl hogy fölösleges, mert ezt ma már egy krumpli is megcsinálja. -
törölt tag
Nekem az van, ez formára se tűnik elegánsabbnak, tudásban meg az egyetlen amiért váltani tudnék az a rendes kijelző lenne, ezen az ambient mód se tartja mindig fent az óralapot, azért az hiányzik kicsit...
Nem ártana ha kicsit megkavarnák a jelenlegi állóvizet, mert azért a vállalható órák 100+-os kezdőára az azért vicces, alatta meg csak kínai izék vannak wear nélkül, úgy meg minek kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest