- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agrippa22 #26 üzenetére
Azzal az a baj, hogy teljesen más kategória, és az aktivitásmérőket ne mossuk már bele az okos órába
"többek akarnak lenni, mint amire szükség van a csuklón."
Hogy neked mire van szükséged a csuklódon az nem igazán vág egybe azzal amire nekem szükségem van pl.Én az aktivitásmérőknek nem látom az értelmét, mert pont az aktivitás mérést nem használom a moto 360-ban se pl. Tudod eltérő igények meg ilyenek. Ha jön egy mail azt hallom mert a telefonom csipog, de egy banddel honnan tudjam hogy az egy közbeszerzési értesítő, vagy valami fontos? Ha bejön a hívás és nyakig vagyok egy generátorban akkor anyám vagy a főnököm? Nem mindegy... Nekem ezek kellenek főleg, lássam azonnal hogy valami olyanért vergődik a teló ami fontos, és tegyem le a szerszámokat, hagyjam abba amit épp csinálok, vagy ráér. Cserébe mivel órában nem alszok nem érdekel hogy a qi töltőn van éjszaka vagy az asztalon...
sheratan
Hogymi? Valami proci úgyis kell bele, mert kábelen csak nem hajtom meg, a bt adatokat amiket küld fel kell dolgozni, meg kell jeleníteni.
Nem mellesleg a telefonoknál mi az akku teljesítménynek az egyik fő leíró eszköze? Nem úgy volt hogy a sot?
A mostani órákban is a legnagyobb fogyasztók a kijelzők, és nem hiszem hogy még a mostani alacsony fogyasztású bt mellett is kifizetődő lenne pl a számlap animációt real time a telefonon számoltatni és azt átlőni, azon túl hogy fölösleges, mert ezt ma már egy krumpli is megcsinálja. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest