- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Szirtimorc #173 üzenetére
de szerencsére konfigolható
-
[w]
őstag
csak annyi érdekesség, hogy a CM67 egy sajátos program alapján úgy indítja a fűtést, hogy a kívánt hőfokot már az időzítés kezdetére elérje és ne a kezdetekor indítsa be az effektív fűtést (ennyi benne a csavar, tehát se nem öntanuló, se nem okos, ilyen a program)
én nem tudom van-e ilyen funkcióval más készülék, de ezt annyira egyszerű az időzítéssel játszadozva megoldani, hogy én nem is gondolkodnék más eszközben
mindenesetre biztasson, hogy ha esetleg integrálod HA-ba ott azért majd rendesen ki fognak nyílni a lehetőségek az automatizálás terén, a tuya egy erősen támogatott platform
-
[w]
őstag
válasz
Victoryus94 #135 üzenetére
arra már fény derült, hogy a "
dict object' has no attribute 'from_state'
" hiba abból ered, ha az automatizmust kézzel futtatom és nem a "trigger"-je indítja ela többin még dolgozom...
-
[w]
őstag
válasz
Victoryus94 #133 üzenetére
sablonról jut eszembe, van ez a kód, de nekem nem működik, esetleg értesz hozzá?
-
[w]
őstag
a dashboardod micsoda? egy asus tablet a HA appal?
-
[w]
őstag
állati jó ez a clock-weather-card, sokkal informatívabb a várható hőmérsékletek tekintetében, mint a többi átlagos kártya
sajnos nekem nem mutatja az aktuális hőmérséklet pöttyöt, a sorban első csík nem is a mai, hanem már a holnapi napot jelzi, ez mitől lehet?
szerk.: látom már, változtattak a layout-on és a szenzor szerintit az óra fölött mutatja az aktuális időjárással együtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest