Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz BusinessGuy #377 üzenetére

Nézd, én nem győzködni akarlak, hanem felhívtam a figyelmet a te viselkedésedre, hogy át kéne gondolni.
    Az ilyen hisztivel épp a topik objektivitása ellen dolgozol!
    Jajj-jajj, rám szóltak privátban, mert az igazság bajnoka voltam brühühü... :O

Tizen éve, mikor egy multinál dolgoztam, akkor azt szabadott kiírni akciónak, amennyibe valamikor, akármennyi ideig, de valóban került az adott termék.

Az árukeresővel nincs baj, csak a boltokkal, akik bármilyen áron hirdethetnek, aztán csak jóval drágábban és lassabban érhető el, mert a beszállító is emelt. Ez mindennapos a működésükből adódóan, hiszen már rég nem csak a készletre építenek, hanem a külsős központi raktár készletinformációira. Vagy csak a legutóbbi beszerzési árra. Nem gyanús, hogy egy kevésbé keresett termék egyszerre fogy ki mindenhol, vagy sehol nem kapod meg a hirdetett áron?
    Arról nem is beszélve, hogy hova szánt verzió, milyen garancia, milyen adózás, refurbished, visszahozott...

Batman, önmaga viszi a tehenét a vesztőhelyre, és valószínű, a kelleténél több állata is van.

Ez nem az időseknek tartott termékbemutató, ahol megfélemlítéssel és totális hazudozással operálnak.
    Mégis van egy nagy közös terület: ezek a kütyük 95 százaléka épp úgy totálisan felesleges ostoba kacat, nagyon erősen túlárazva. Idősek helyett jórészt az úgynevezett férfiaknak eladva, épp úgy hiánymotíváltságra építve fel a hamis szükségletüket. Az idősek néhány plusz évet akarnak vásárolni, a fiatalabbak meg boldogságot. Mert sokan nem jöttek rá, hogy pénzért egyik se kapható.

• szaszlaci

addikt

válasz BusinessGuy #372 üzenetére

"Senkinek nem ajánlom ezt a tetű bandát. Kiteszik facebookon valamire hogy micsoda akció van."
    "Belinkeled nekik az árukeresőt"

Mondjuk ha a te boltodhoz linkelgetné valami FB előtt unatkozó idióta az árukeresőt, akkor kit neveznél tetűnek? Ez nem segítő szándék, hanem dögöljön meg a szomszéd tehene, még akkor is, ha nekem sose volt tehenem hozzáállás. Nekem se volt, neki se legyen!

Aki ötvenezer forinttal olcsóbb, haszontalan kütyükre szórja a pénzét, és nem képes eljutni az árukeresőig, az bizony meg is érdemli. Arról nem is beszélve, hogy az ott kiírt árak valóságtartalma erősen kétséges.

És nem, nem dolgozom ott és nem vásároltam ott soha. Robotporszívók kapcsán jutottam ide.

Úgy egy kicsit nem ártana azért elgondolkozni...

• Jhonny06

veterán

válasz BusinessGuy #372 üzenetére

Az is vicces, hogy van egy Facebook csoportjuk is, amit természetesen ők üzemeltetnek, tehát aki negatív kritikát akar ott megfogalmazni, az azonnal repül :)

Új hozzászólás Aktív témák