- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Közben megprobáltam rekonstruálni a dolgokat sprint layautban és Eagle-ben a kapcsolást,sajnos eagleben nem találtam meg a 2x5,2x10 és 2x8 as sorkapcsokat igy nem tudtam a megfelelő helyekre bekötni a vezetékeket,de legalább talán látszik, hogy mit szeretnék megvalósítani. Még nem a megfelelő a csatlakozók poziciója,de az elhelyezkedésük így kéne hogy legyen ahogy a mellékelt képeken van.
kapcsolási rajzEgyáltalán létezik olyan amit nyákba lehet forrasztani és ezeknek a csatlakozoknak az ellendarabja?
[link] Mert ezt a panelt szeretném összeforgatni a készülő panellal.Vagy ezzel nem is lehet igy megoldani csak szalagkábellel,mert akkor nincs olyan nagy jelentősége a 2 csatlakozó poziciojánakA mellékelt képen a 4 és 5 ös számu csatlakozók mennének ebbe a panelba bele az összest ide kell összeszervezni a megfelelő sorba.
-
repvez
addikt
igen szerepel benne ez a csatlakozó,de attól még nem tudom, hogyan pozicionáljam pontosan abba a távolságra és helyzetre ahogy a másik panelen van és eléggé nagy gond lenne ha fél mm miatt kéne ujracsinálni az egészet,mert nem tudom összedugni vele ha nem jó a méret..
És mivel még soha nem csináltam ilyet igy még egyoldalast sem tudok,nem hogy 2 oldalas nyákot. az autoroutot is erért használnám,mert én már elvesztem a fonalat az elején a csatlakozásokkal .
-
repvez
addikt
Pár rutinos szaki tanácsát szeretném megtudni,hogy hogyan lehet egy olyan gyári panelhez nyákot tervezni,hogy a rajta lévő 2db 2x10 soros sorkapcsok ami 90 fokban vannak passzoljanak a másik panellal ha össze szeretném forgatni a 2 panelt mint a szendvicset és igy csatlakoznának egymáshoz?A gyári panel leirásában csak a felfogató furatok helyei vannak méretezve az alkatrészek poziciója nem.
A másik kérdésem is ehhez kapcsolódna, hogy kb egy 10-15cmes panelen hogyan lehet a vezetékelést ugy megtervezni,hogy ne zavarják egymást, ha 4-5 2x10-es sorkapcsot kéne rajta összekombinálni? mert nekem már a 4. veretéknél már lezárja az utat a többi elöl.
Esetleg van valamilyen nyáktervező amivel azt meg tudom csinálni, hogy csak összehuzom az összekapcsolni kivánt részeket és autumatikusan megcsinálja a vezetékelést?
Az expressPCB és eagle softvereket néztem eddig,de még soha nem csináltam ilyet igy nem tudom hogy áljak neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest