Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Akinek van már ilyen kártyája az meg tudja mondani hogy van-e alvó módból vagy képernyő kikapcsolásból nem ébred fel a gép probléma? "Másik " oldalon van ilyen,kíváncsi vagyok itt mi a helyzet. -
konci79
őstag
Nézegetem a kártyákat már egy ideje,de eddig 260x tűnt esélyesnek ha egyszer vennék(ha kevés lenne már az apu,mert kaverin is agyaltam...).
Most viszont ez tűnik jobb választásnak,majd ha beáll az ára,pláne ha nem lesz annyi driver és egyéb hiba mint a piros oldalon(nem ébred fel alvóból,meg hasonlókra gondolok). Ami szimpivé teszi még,hogy dsub-os monitorom van,nem kellene átalakítóval sem sza.ozni,1280x1024 be ideális lehetne pár évig? -
konci79
őstag
válasz
piRate_nEx #42 üzenetére
Üdv!
Viszont az itteni tesztek alapján helyenként jobb mint a 260x. Valamire csak jó akkor,nem?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest