- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, szerintem is nagyon kemény lesz linuxot használni. az a rengeteg android és bada felhasználó is folyamatosan panaszkodik
azért előtte nézz meg egy meego bemutató inkább
Quasi_modo: hát, te dolgod. én is kicsit tartok a meego-tól, pont az elődei miatt, mert a nokia pont nem arról híres, hogy sokáig terméktámogatna. sajnos. de mondjuk ez elég jó az androidban (bár gyártótól függ). ez a skynet dolog meg...
két gombnyomás a telefonon, és máris nem küld semmit sehova, nem szinkronizál, nem csinál a hátad mögött olyanokat, amit nem akarsz.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
nem tudom, hogy mennyit használtad, de nem egészen értem, hogy mondjuk mi az, ami szerinted annyira bekorlátozna meego vagy android alatt.
amúgy szerintem jó húzás, meg kellett volna előbb lépni már a nokiának, cska hát persze ne mvoltak kész a platformmal. a maemo csak demó volt (bár az n900 esetén is azt hittük egy ideig, hogy az azelőtti verziók voltak demók, és az már az igazi lesz). nekem szimpatikus az eddig látottak alapján a meego, csak el ne kezdjék az itel miatt alápakolni az x86-os procikat
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest