- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
"Maradjunk annyiban, h nem rossz ha van benne ilyen is.."
Itt a lényeg. Egyáltalán nem értelmetlen, maximum egyeseknek felesleges. Nekem speciel annyira megtetszett, hogy nem is vennék már mást, ahogy azt sem szabad elfelejteni, hogy egy Note 3/Note 4 óta fejlődött az S Pen is egy keveset, legalábbis gondolom.
Nem tudom azokkal lehetett e úgy jegyzetelni a kijelzőre, mintha papírra írnál tollal, Note 8 erre tökéletesen alkalmas. Ahogy fentebb is írtam a Vivotab-ot le is tettem mióta megvan a Note. Pedig azt hittem attól jobb nem lesz. Lett. -
h4h01
senior tag
Hát én az előzőben majdnem leírtam az ellentettjét annak, amit te most írtál..Szerintem sokkal lassabb kihúzni a tollat és írkálni, minthogy begépeld..Főleg egy villamoson ami tele van..Toll használathoz alapból 2 kéz kell, hadd ne mondjam..életszerűtlen számomra a dolog..küzdesz az állóhelyért előveszed a kis tolladat, bőszen jegyzetelsz, majd lefékez a villamos elejted a pennádat, hárman rálépnek stb..
Nem azt akarom mondani, h szar a Pen..Csak azt, hogy nekem marhára nem létszükséglet..Maradjunk annyiban, h nem rossz ha van benne ilyen is..
-
Tomkaa
tag
válasz
-Skylake- #27 üzenetére
Pedig nincs igaza....inkább S e t h-nek van.
Ez egy rétegtelefonnak készült mindig is így fogalmaztak a szaksajtóban is róla, nem összetévesztendő a mainstream felhasználású többi okostelefonnal akár az s9-el. Ha kicsit több hangsúlyt kap a toll, jobban elválna az S szériától végre, ami az utóbbi pár évben elmaradt.
Van olyan réteg, jómagam is ide tartozok, aki nap mint nap használja munkavégzésben is, de mindimum szórakozásra. Skiccelni, hirtelen jegyzetelni, (nemtom könyvcímet a villamoson meglátok) , gyorsabb mint kikeresem a jegyzet alkalmazást, bepötyögöm a dolgoat, itt meg előrántom a tollat és kész. Most nem meggyőzni akarlak félre, ne érts, csak egy két élethelyzet amiben tényleg produktív a dolog.
Nagyobb felületen persze még hatékonyabb arra meg ott a tab S széria -
-Skylake-
addikt
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Pedig teljesen igaza van. Nekem eddig 3 kulonbozo note-om volt ( legelso, note 3, note 4) es mindig csak azert vettem az S helyett, mert nagyobb volt. 3 note utan szemrebbenes nelkul ki merem jelenteni, hogy 1-2 rettenetesen ritka peldan kivul semmit nem er a pen. Egyszeruen a telefon merete alkalmatlanna teszi barmire. Persze vagom, hogy van aki ezem rajzol brutal kemenyeket, ahogy olyan is van aki 7 evesen ugy zongorazik hogy elsirod magad az oromtol. Ez leirhatatlanul kis szazalek, a valo eletben 100 elethelyzetbol 99be biztos vagyok benne, hogy semmire nem hasznalhato a pen. Miota pedig az S utolerte meretben a noteot azota pedig igen, tollas S, semmi tobb.
-
h4h01
senior tag
Ha lenne ilyen citromsárga hátlappal, az úgy tetszene..
-
S e t h
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #17 üzenetére
A ceruza iránti igény nem attól alakul ki, hogy vki megnyomkod egy note telefont, hanem már előtte is szüksége volt rá.
-
tixem
addikt
válasz
Könnyebb vele screenshot-ból kivágást csinálni, szöveget kijelölni, live fordít külföldi szöveget ha fölé tartod stb, órán jegyzetelek vele, memókat írni piszok jól lehet vele, eddig erre a 8 colos Asus tabom használtam, de nekem ez a 6.3 col is kényelmes.
Hasznos dolog ez a toll, nyilván felhasználónként eltérőek ezek az igények. Nekem nagyon tetszik és a következő telefonom is Galaxy Note lesz ha minden jól megy.
-
janeszgol
félisten
válasz
Szakmai fórum.
-
válasz
Nekem szimplán túl kicsi egy telefonképernyő bármiféle értelmes rajzolgatásra-jegyzetelésre. Nemhiába csináltak 12.9"-os ipad pro-t erre a célra.
-
FIREBLADE78
addikt
Anno nyomkodtam egy note 8-at,de nekem nem jön át ez a tollas dolog. Minek az? Nem akarok én rajzolgatni,ezzel nem is lehet. Arra ott a papír,ceruza. Amikor netezel,akkor tollal bökdössem? Franc tudja.
-
Anulu79
addikt
Akkor már miért nem 09.09 a bemutató?
Ha van egy kis csöpp eszük akkor a hátlapi ujjlenyomat olvasót lejjebb helyezik el. -
válasz
Juhaszatti #7 üzenetére
Pontosan
. Vagy a xia ajándékba adja a mostani telóbejelentéssel érkezett mi pad 4-et
?
-
rep3at
őstag
Meg is van a kövi
-
Esetleg a xiaomi mintájára egy tab s4 is mellé?
-
janeszgol
félisten
A tol az izgalmas része ennek a telefonnak. Sajnos ezt többen nem értik itt a fórumon sem (tollas S és társai). Mert az, hogy milyen SoC van, ma már talán nem lényeges (és nem is baj, ha nem a Note debütál a friss SoC-val, hanem az S, így nem terelődik el a figyelem a Note lényegéről). Talán annyi még, hogy vajon egységesen 8 giga rammal jön-e vagy "csak" hattal? (Szerintem az utóbbi.)
Most az spenről izgalmas pletykák láttak napvilágot. Meglátjuk. -
bok92
addikt
Tollba mondás...
-
a.sebi
őstag
Akkor kb 2 héten belül mindent tudni fogunk róla !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest