Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fateless

  veterán

  válasz judas13 #16 üzenetére

  Akkor pórul jártál vele.
  Nálunk egy T40 nekem munkára és kikapcsolódásra, egy P20HD feleségemnek suliba, egy P80x gyerekeknek fejlesztő játékhoz, meg van egy ezeréves Chuwi még 5.1-es (vagy talán 4.4-es) droiddal, és mellette windows is, ami a "konyhai gép", zenére, szakácskönyvnek, naptár a közös dolgokhoz, emlékeztető és hasonlók közös használatra.
  A gyerekek gépénél behalt a mobil funkció (amit egyébként nem is használunk benne), az zavaró volt nem is a használat szempontjából, hanem a tudat, hogy nem megy, de 58USD-ért vettem egy akcióban, olcsóbb volt a "h" verziónál.

  Szóval nekünk meg jó a tapasztalatunk velük, meg a sok régi géppel is. Az eggyel ezelőtti tabom azért halt meg, mert a fyerek beteg volt, kölcsönadtam neki, feleségem meg nem vette észre az ágyában és rátérdelt. 3 éves volt már, és hibátlanul ment, tuti volt.
  Egy nagxon régi tabom is volt még a pandawill-ről, amit egy leejtés nyírt ki, de nagyon szerettem.

  A "megtérdelt" tab előtt vettem egy Lenovo M10-et (3/32), de nagyon gyorsan el is adtam, mert távol volt a képessége a "gagyi" kínaiaktól (oximoron, igaz).

  Talán többen még emlékeznek a fórumokból, anno rengeteg tabot, telót rendeltünk kintről, nevetséges árak voltak akkoriban, a tableteknél továbbra is megmaradt a döbbenetes különbség.

  "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés