Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
Hirdetés
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Hát ez így borzalmasan kevés...
-
janeszgol
félisten
Csalóka a teljesítménytáblázat. Ennek a felbontása 43%-a a T20-énak. Ez egy minden tekintetben gyenge tablet, kedvem sem lenne használni. A T20 milliószor jobb.
-
hegedus001
aktív tag
Te jó ég, mi ez …. Nagyon sokat kell pedig ennyi pénzért dolgozni….
-
Armagedown
őstag
Nagyon jó lett ez a cikk, bebizonyítottad, hogy rendesen le is lehet írni egy termékről, hogy nem jó, anélkül, hogy lealáznád a gyártóval együtt.
Tanulhatna tőled a főnököd“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
janeszgol
félisten
válasz Armagedown #5 üzenetére
Dani még lelkes. 1-2 év HMD termékek tesztelése után nézzük meg. De most őszintén. Ha én ezt megkapnám tesztre lehet falhoz is vágnám mérgembe. Gyenge kijelző, gyenge hardver és gyenge akku! Bizony ám jeni jól írja, akkuban is több kellett volna.
-
bostone
addikt
Én azt mondom, józanul és részegen is: inkább gyűjtsetek még pénzt jobb eszközökre, egészen más élmény azokat használni. Aztán egyszer kikopnának a köztudatból ezek a bontószökevények.
-
erahurka
félisten
El kéne felejteni ezeket az 1280x800-as felbontásokat már. 8"-ra Full HD kéne, 10"-ra meg annál is nagyobb. Minden ami alatta van részemről használhatatlan.
-
-
A Zéé
addikt
Nagyon sajnálom, hogy senki sem ad újonnan fullHD kijelzős, 4/64 gb-os, 8-8,5"-os androidos tabletet, ezért sem cserélem a kivénhedt Huawei T3 8" tabletem. T5 10" van mellette céges, de az már nagy, a telefon meg kicsi nekem a mostanihoz hasonló, esti netezéshez, egyiket sem igazán szeretem erre...
Nagyon sajnálnám kifizetni az Ipad Mini árát, de lehet, hogy nem marad másJust a simple Lineman...
-
DS39
nagyúr
válasz janeszgol #15 üzenetére
A SoC kérdőjeles, nem tudom mire elég, amúgy a T20 nem rossz.
Realme viszont semmi pénzért nem kellene, telefonban sem többet. Az OS-ük memória kezelése pocsék. Van tőlük egy 9 Pro-m, 6 (+ 5 virtuális) GB RAM mellett minden programot kilő, hiába van ellenkezője beállítva. -
A Zéé
addikt
Pont annyival nagyobb, hogy nem tudom kényelmesen nyomkodni a kanapén, ágyban fekve. Próbáltam többször 1-2 napig használni a cégest a sajátom helyett, de azt már nem érem át kényelmesen a két hüvelykujjammal, állandóan fogást kellett váltani, hogy a belsőbb gombokat is elérjem Így meg pont annyira zavart, hogy inkább a PC-t kapcsoltam be, vagy vettem újra elő a T3 Tab-ot (most is az van a kezemben...)
Just a simple Lineman...
-
kovbal21
csendes tag
Magam is nem kevés időt szántam arra, hogy találjak ebben a méretben, anélkül, hogy 250 ezer huf-ot elverjek rá, egy 2021 mini személyében! Sokáig ezen Nokia lett volna a befutó, de látva a 3/32... A Samsung A7 Lite Lte ideális lett volna szintén, csak az országban nincs hely, ahol 3/32-nél jobbat találnál (hisz nekünk jó ez is ) .. így marad a "Realme pad mini 4gb 64gb lte szürke" lehet jó alternatíva lehet.
-
Fred23
nagyúr
Feleségem tegnap este kérdezte, milyen droidos tabletet érdemes vennie 70-80k-ból. Mondom, szerintem nincs jó droidos tablet többért se, de majd megnézem.
Szóval ahogy eddig nézem, van a T20 kicsivel drágábban, és ennyi. Durva.
-
Fred23
nagyúr
Semmi sznobizmus, de legyen FHD IPS paneles, legalább 4 GB RAM-mal, jó rendszersebességgel, jó garival, támogatással, és Widevine L1 se árt bizony.
Ezek szerint a T20 is kiesett, Realme meg számomra nem túl ismert márka, de majd rákeresek. Ha Media Marktban kapható, az erősítené a helyzetét.
Egyébként mintha a gyártók direkt arra szövetkeztek volna, hogy ne csináljon senki se normális droidos tabletet. Érthetetlen. Lehet, noti lesz a tabletből.
-
hegedus001
aktív tag
Pad 5 árért már kapsz használtan egy iPad minit 5-öt…. USB-C, Apple pencil támogatás. Kényelmes fogás és a rendszerrel sem lesz semmi gondod 5-6 évig…. Érthetetlenek számomra ezek az androidos tabletek. Mintha tényleg összebeszéltek volna, hogy olcsón senki ne csináljon értékelhetőt. (Olcsón=150 alatt)
-
erahurka
félisten
-
bostone
addikt
Melyik hazai forrásból szerezted a realme pad minit?
@erahurka:
70-100 között mennek a középkategóriás vagy annál gyengébb droidos táblagépek. Ez nem kevét. Akkor már érdemesebb egy olyan géppel szemezgetni, ami nem egyértelmű pénzkidobás. Kategóriát kell lépni, nincs más megoldás. -
Rozisoft_Bp
tag
válasz hegedus001 #25 üzenetére
Ezt a kategóriát kiütötte a nagyméretű telefonok hada 6,7 collal....
Én is hiába kerestem olyan tabletet ami jobb mint a 5 éve vett középgategóriásam. A legolcsóbb 180e forint volt.[ Szerkesztve ]
-
erahurka
félisten
válasz Rozisoft_Bp #31 üzenetére
De miért ütötte ki? 6,7" kisebb mint a 8", ráadásul a hülye képarány miatt a megjelenített kép még kisebb, vagy el van vágva az emberek homloka. Nem mondom, van ahol jól működik a zoom (pl. a Két pasi meg egy kicsi vagy a Family Guy kiválóan nézhető), de szerintem oldalról jobban lehet levágni ha az ember nem barátja a fekete csíkoknak.
Felőlem lehetne az hogy 8-8,5", 16:10-es képarány, FHD kijelző, és nincs rajta kamera, környezeti fényérzékelő, giroszkóp, stb., csak egy kijelző Widevine L1 minősítéssel. Csak streamelni akarok rajta meg ha elég a ppi képregényeket olvasni. -
erahurka
félisten
válasz janeszgol #35 üzenetére
Nálam belefér az IPS is, OLED így, OLED úgy, de a telefonom kiejzője azért nem nyugdíjazta nálam se a notit se a tabletet élmény szempontjából.
Amúgy ha OLED, akkor vannak egész korrekt áron ilyen kijelzős notik mostanában, kár, hogy a Windows-t elég mostohán kezelik a streaming szolgáltatók. Nem mintha nem élnék más lehetőségekkel, de ha már kiadok annyi pénzt eszközért és fizetek valami streaminget, akkor a teljes élményt szeretném, nem böngészős 720p-t.
-
Gerr0XL
csendes tag
Véleményem szerint ez a tablet normális esetben nem érne többet 30-35000 ft -nál, de még a jelenlegi helyzetre való tekintettel sem tudnék 50000 ft -nál többet kiadni érte. Viszont a kezdeményezés tetszik amit a T széria képvisel, azaz hogy kap a vásárló egy vegytiszta androidos tabletet szoftveres támogatással és korrekt hardverrel, elfogadható ár-ár aránnyal. Sajnos, a T10 sem a hardveres oldalon, sem pedig az ár-érték arányt tekintve nem egy jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Ott a Tab S7 FE (Wifi) az olcsóbbak közül (persze nem 80k, mert annyiért már semmi normális nincs (most minden megdrágult még jobban, ezek a tabok is), de azért mondom ezeket, mert szerinted többért sincs normális androidos tab, márpedig kétségtelenül van).
Meg persze a Tab S8/+/Ultra. Amik a legjobbak az Androidos tabok közül.
De van a Lenovonak is pár jó ajánlata, amiket viszont néha nehéz Európában, de főleg Magyarországon megtalálni, de ha sikerül, általában a Samsungon kívül egyedül azok érdemesek valamire. -
-
user12
őstag
Talán ha a kiírt árat elosztanák kettővel, jó vétel volna nagyszülőnek, vagy 1-2 alkalmi netezésre
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
petymeg
addikt
Nem sok értelmét látom a 8 collnak, nem sokkal nagyobb, mint a telefonok, amik már bőven 6 coll felett járnak. Inkább akkor egy 10 coll környéki, az már értelmes méret.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
erahurka
félisten
Tartalomfogyasztás szempontból a közel 7"-os telefonok olyan 5,5-6-nak felelnek meg. Böngészni meg cikkeket olvasni pedig azt gondolom hogy a 10" is minek kategória mert jól tördel a web mobilkijelzőre. Könyvekre meg inkább Kindle ha akar az ember szemeket 30 év múlva is.
-
kbyte1024
veterán
Értem én hogy nincs alternatíva de ezért én egy riport nem adnék. Harmatgyenge,és ahogy írták inkább tegyen hozzá az ember egy kis pénzt és vegyen egy normálisat.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
totron
addikt
válasz janeszgol #40 üzenetére
Anyagminőség? Összeszerelési minőség? Élettartam? Működési stabilitás? IPS betekintési szöge, kontrasztja? Töltődugalj stabilitása/strapabírása? Wifi jel vételezési készsége? Megszólalás viselhető/jó/elviselhetetlen dobozhang cincogva? A JÓ eszköz többön áll vagy bukik, mint 3, távolról bemondott attribútum.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Inkább egy Lenonvo M10 Full HD Plus LTE 78k HUF-ért. Igaz, az 10.3-as.
ThinkPad
-
babosmiki
addikt
Hát ez meg megint minek? Nem hiszem el, hogy kicsit drágábban nem érné meg egy jobb kijelzővel, erősebb hardverrel..Hihetetlen, hogy nincsen normális Androidos tablet ebben a méretben...
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Lincoln6echo
tag
Tudom ajánlani ezt a márkát EU-s raktárból.Gond nélkül használom már két éve.
[ Szerkesztve ]
-
Lincoln6echo
tag
-
babosmiki
addikt
válasz Lincoln6echo #49 üzenetére
Köszi, de én tényleg a 8-max 9" méretre gondoltam.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen