- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Örülök, hogy te ajánlgatod ezt nekem, holott te voltál az, aki cseszett utánaolvasni a dolgoknak. A 80-90 ezres f.szság Eldartól származik, akiről a jobban értesültek tudják, hogy egy barom, és a nagy számok törvénye alapján néha bejön neki 1-2 dolog. Ez most pont nem. Olvasd el a 14-es hozzászólás 2 cikkét, aztán okoskodj, rendben?
Na meg olvasd el a hozzászólásomat újra, én a Nokiás telefonokról beszélek, semmi köze nincs a többi WP7-nek ehhez a posthoz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
(V) ó k u s #27 üzenetére
Elnezest, telefonrol irok, helyesiras nem volt szempont!
-
válasz
Brutális eb #1 üzenetére
Kezd marhára unalmassá válni, hogy minden hírben tudsz egy kicsit WP7 trollkodni. Nem értem, hogy embereknek miért születnek közléskényszerrel.
-
Hát bizony, ez egy jó gép.
-
heady91
tag
válasz
errorcode06 #2 üzenetére
Nem akarok turkálni a zsebedben, de ha jól körülnézel, jó áron is találhatsz. Én most vettem egyet, 2 hetes, 16 gb-s fekete, 75k volt.
-
sz.gabor11
tag
Teljesen felesleges volt, ha nem lép tovább a nokia a Symbian alapokon vége lesz... :/
-
Syl
nagyúr
Az N9 a legkirályabb telefon, ever. Pedig én aztán igazi Nokia-hater vagyok
-
konyi79
addikt
És még mennyi minden jött a PR1.2-vel! Gtalk videohívás stb...
-
-
daniel909
addikt
nem értem mi értelme volt kiadni egy telefont, ami úgymond halott rendszert futtat. kinek éri ez meg?
engem is nagyon lenyűgözött a cucc, fantasztikus volt kezelni, folyamatos volt, gombok nélkül is minden egyértelmű volt, külsőre egyszerűen kész... meglenne a köv telefonom, HA... de ezt a részt mindenki tudja. és végre nem csak az android kiváltsága a flash! -
tha_answer
őstag
http://www.osnews.com/story/25569/Nokia_N9_Outselling_Lumia_
Luckily I didn't have to do the math for this, the nice people at All About Symbian had tracked the numbers (read through the comments) and calculated the limits, finding N9 sales to be between the level of 1.5 million and 2.0 million units in Q4. Wow! Nokia specifically excluded all of its richest and biggest traditional markets where it tried to sell the Lumia, and these countries achieved - lets call it the average, 1.75 million unit sales of the N9 in Q4. So the one N9 outsold both Lumia handsets by almost exactly 3 to 1. And the average price of the two Lumia handsets is far less than the price of the N9.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Brutális eb #1 üzenetére
az a halott technológia köszöni szépen még mindig jól van. Majd ha lesz képes valami kiváltani a HTML5 az még messzi van ettől, akkor lehet mondani ezt.
-
Everman
addikt
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Nem haragszom. Bár én senkit nem ignorálok, mert mindenkinek vannak hasznos hozzászólásai.
Sajnos a tied ismét nem az volt.
Sebaj, én türelmes vagyok
-
jacis
nagyúr
Nekem is az eddigi legjobb telóm az N9.
Ha lenne még MeeGo-s teló a jövőben akkor legközelebb is azt vennék. -
Everman
addikt
Nem a pillanatnyi eladási mennyiséget kell nézni, hanem adott platform azonos korában, hogy teljesített. Ha ezt nézed, akkor nem kell félteni a WP7-et, főleg, hogy egy aránylag telített piacra lépett be. Egyáltalán nem teljesít rosszul és a Nokiával valószínű gyorsabb növekedésnek indul.
Az MeeGoval megbuktak volna, mert egyedül egy új platformot bevezetéséhez már nincs elég lendülete a Nokiának. -
Remélhetőleg ez jobban sikerült, mint a Maemora kiadott Fennec..
-
Everman
addikt
válasz
Brutális eb #1 üzenetére
"Lehet mégiscsak ezt kellene erőltetni a bukóra álló wp7 helyett."
Egyáltalán nem áll az bukóra, sőt...
-
BobTail
őstag
válasz
errorcode06 #2 üzenetére
Pedig minden pénzt megér! A Nokia nagy marketinghadjáratát az új üdvöskéjüknek pedig szánalmasnak tartom... ha legalább ennyit költöttek volna az N9 promóciójára, simán a iOS ellenfeleként emlegetnénk (bár anélkül is azon a szinten van!)
-
errorcode06
őstag
válasz
Brutális eb #1 üzenetére
Lehet hogy halott, de sokkal jobban bejön nekem mint bármelyik eddig megjelent vagy belejeltett OS...
Csak az a baj hogy nincs pénzem a készülékre -
Brutális eb
addikt
Egy "halott" os-re egy "halott" technologia? Nocsak.
Hajrá MeeGo.
Lehet mégiscsak ezt kellene erőltetni a bukóra álló wp7 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest