Hirdetés
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- [Re:] Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- [Re:] Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Doky586:] Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Hozzászólok Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Feketében vettem a múlt hét folyamán!
A kijelzőn lévő fóliát nem szokásom levenni, most sem tettem, bár a ceruzája eléggé összekarcolja! Én nem használnám fólia nélkül, vagyis ha ez a fólia már full karcos lesz akkor veszek rá fóliát! Maga a teló nem karcolódik nagyon jól bírja! Előny, hogy az N95 8GB-nál elfeledett behúzható védőt visszaszerkesztették rá!
A kijelzője jól olvasható nap sütésben is! Program támogatás: én nem sok mindent találtam eddig hozzá, de igazán nem is merültem bele, a keresgetésbe! Navi: Garmin biztos csinál rá valamit többet nem tudok! Így egyenlőre ennyi! Aksija egyenlőre jól vizsgázik! Akinek kell egyéb infó az írjon nyugodtan!
Üdv! R.Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #451 üzenetére
Az érdekelne majd ha jobban belemerülsz hogy van-e HelloOX szerű okosítás hozzá? illetve ezen az OVI-n keresztül szedhetők rá ingyenes programok is vagy csak fizetősek?
Nagyon hajlok rá hogy a következő fizetésből beruházzak egy ilyenreÉlőben engem lenyűgözött.
Més que un club!
-
GALARDO
addikt
Hétvégén voltam Pesten bementem a camponában lévő nokia boltba beszélgetés közben kilyukadtam a fólia témára.A csávó azt mondta hogy nem szabad rá fóliát rakni mert az olyan ez a telefonnak mintha egyfojtába nyomogatnám a panelt.
Ebből mi az igaz és mi nem várom a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
marcell1993
tag
hülyeséget mondot a srác a boltban de az érintő kpernyő kevésbé lesz érzékeny!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816
-
<NewL>
addikt
halálkész volt a srác
minden érintős telefonon használnak fóliát. egyébként még ha igaza is lenne,mi romlana el benne ha egész nap nyomogatnád a paneltne rakj rá fóliát,majd lecseréljük 15-ért az előlapot
de ebből neki mi a haszna
Napfénysüti : gondolom még nem jelent meg rá ez a hack. de amúgy ha annyira érdekel,nézz fel a nokiaprogramok.hu-ra,ott többen foglalkoznak a hackelgetéssel
egyébként mennyi rá egy brando fólia,meg mit takar a fólia? a gombok körül is megy,vagy csak a display?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
marcell1993 #454 üzenetére
Elképzelésem szerin rezisztív kijelzőnél max akkor lehet probléma ha a fólia feszül. De hát nem úgy kell felrakni...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV > Z3 Compact > Galaxy S8 Black > Galaxy S10 Black + Zeblaze Thor Pro
-
zoli62
addikt
Én csak az eredetileg telepített programokat használom. Ovi-ban elég kevés az ingyenes program. Arra érdemes figyelni, hogy a T-Mobile-os szoftver lebutított, bár árban ott is ugyannyiba kerül, ha a kedvezményeket nem számítjuk. A fóliákat én nem szoktam levenni, eddig mindegyik Nokia telefonomon mindig rajta volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Napfénysüti #459 üzenetére
Mennyivel azt nem tudom, de én is olvastam, hogy butább, ezért is lett a Pannonnál, ahol mivel régóta előfizető vagyok kedvezménnyel jutottam hozzá
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Napfénysüti
nagyúr
OVI store-t próbálgatta valaki? Vannak értelmes ingyenes programok?
Més que un club!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Napfénysüti #462 üzenetére
Őszintén még se kedvem, se erőm nem volt hozzá, de lehet hétvégén megnézem, ha addig nem kapsz infót majd írok!
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Napfénysüti #464 üzenetére
Nincs mit!
Szerintem írja inkább ide azt a regénytHátha talált valami hibát stb
-
GALARDO
addikt
válasz
Napfénysüti #462 üzenetére
Hát ingyenes progik közt kevés az értelmes jó progi, de a fizetősek közt már sokkal több van a jó kategóriából.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz
Napfénysüti #467 üzenetére
Hát a jobbak 3-5-ig vannak de van ami 15 euróba kerül ebből csak egyet találtam.Én nem szoktam fizetőset letölteni tehát a többit nem tudom.
-
zoli62
addikt
válasz
Napfénysüti #459 üzenetére
Lásd korábbi ezzel kapcsolatos posztjaimat. Röviden: hiányzik a Szoftverfrissítés alkalmazás, az Eszközfrissítés pedig szerverprofil hiányában nem használható. Jelenleg várom a választ a T-től az ezzel kapcsolatos reklamációs levelemre. A legfrisseb T-Mobile-nál meglevő firmware a 11-es.
-
<NewL>
addikt
válasz
Napfénysüti #467 üzenetére
Az ovis alkalmazasokat nem kell szignozni.
ingyen termeszetesen a hulladek programok vannak vagy 15 napos probaidere. Pl a handy alkalmazasok...
Nem n97re irom hanem ugy altalaban,e75on nezegettem mar par este. Pl a jatekok kozt en nem talaltam jatszhato gammat ingyenjol ki van ez az ovi talalva...
egyebkent nokiaprogramokponthú;)
There's an app for that
-
Napfénysüti
nagyúr
-
<NewL>
addikt
válasz
Napfénysüti #472 üzenetére
és mi a baj a szignózással?
én is utáltam amíg nem volt meg az a két file,cer meg key,utána 10 perc alatt az összes programot rá tudod szignózni a telefonra. van már ezer fajta szignózó módszersztem holnap meg is hirdetem az e75öt,és próbálok kifogni egy ilyet fehérbe
There's an app for that
-
DJ. Ru$y
nagyúr
NewL leírnád bővebben ezt a szignózást, de tényleg bőven elég részletesen, mert én azt hittem értek kicsit a telókhoz, de mégsem
-
<NewL>
addikt
válasz
DJ. Ru$y #475 üzenetére
Itt egy kis olvasmány ,hogy mi is az a szignózás,Pompi ollózta össze a terminálról. Szerintem elég érthető.
Ez egy szájbarágós leírás a szignózásról
Opda-s .cer és .key fájlok beszerzése szignózáshoz - én ezt használtam E71-en. kb 10 perc alatt tele tudtam rakni mindig a legfrissebb szignózótt programokkal a telefonomat.Egyébként a második linkelt oldalon sok nokiás cuccot,infót,meg mindent meg lehet tanulni.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
GALARDO
addikt
Na ezt én is kipróbáltam (második linked) és valószínüleg sikerült de van két kérdésem mit jelet az hogy 13,15,vagy18-at kell a telefoszám elé írni?A másik
gye kell várni hogy le tudjam tölteni?Előre is köszönöm és bocs a hülye kérdésekért csak ilyennek még a közelébe se jártam.
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
Hát van már vagy fél éve ,hogy nem csináltam ilyet
Most vettem egy ezt az E75-öt,még szinte semmit sem raktam fel rá,nincs most rá időm. Előtte meg bb-m volt. De utánanézek,vagy kérdezd meg az E71 topicjában,az úgyahogy a legforgalmasabb symbiános topic,vagy az 5800-nak.There's an app for that
-
cutbrave
csendes tag
már egy hete használom az N97-et, én csak jókat tudok róla mondani, minden perc élmény vele. ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.
-
Womb
senior tag
válasz
Napfénysüti #481 üzenetére
Túrót privátban! Fórumba a véleménnyel!
-
Napfénysüti
nagyúr
Oké nekem így is jó. Csak legyen. Az a baj hogy annyi rosszat olvastam erről a készülékről. Ráadásul én valószínűleg a T-nél tudnám megvenni. De a múltkor mikor bementem nyomogatni engem kicsit elvarázsolt. Must have érzést váltott ki.
Szóval jó lenne ha egykét tulaj megerősítene hogy nem csinálok ennyi pénzért rossz vásárt vele. Esetleg aki szinténa T-nél venne az is leírhatná mennyire nyúltak bele. Tényleg nincs ott a 11-es fw-ben wifi?Més que un club!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #483 üzenetére
Tényleg nincs ott a 11-es fw-ben wifi?
az beb@szna...
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
zoli62
addikt
válasz
Napfénysüti #470 üzenetére
Nem kapkodják el.
-
zoli62
addikt
válasz
Napfénysüti #483 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 11-es T-Mobile-os szoftverre való frissítés után előfordulhat, hogy eltűnik a WLAN. Ezt a 1430-on a technakai ügyfélszolgálat is megerősítette.
-
<NewL>
addikt
En ugy tudom ,hogy a nokia szervizesek tudnak ujabb szoftvert is felrakni a fuggo telefonokra. Szoval annyira nem lehet gaz trest venni.
de az milyen ,hogy eltunik a wlan
htyaa parasztok
There's an app for that
-
No.01
őstag
Azert ez mar tenyleg gaz... ekkora bakit, h kovethet el a Nokia??? (bar ha jol tudom nemsokara - Okt. elejen - jon az uj SW)
Kinek mennyit megy el egy toltessel? (tesom mindenaron ilyet szeretne pedig az Omnia HD-m gyakorlatilag mindenben jobb, de O mindenaron ragaszkodik a fizikai qwerty-hez)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #494 üzenetére
Tréből még kinézem, hogy kiveteteik a wlant, mármint szoftveresen tilcsák. szintén itt szintén mintha olvastam volna külföldi szolgáltatónál hasonlót és most nem Kínára gondolok. de itthon ha elő is fordul, max valami bug lehet... legalábbis remélem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #496 üzenetére
kijön a függö ujabb is. csak csuszással.
-
zoli62
addikt
válasz
Napfénysüti #496 üzenetére
Ma kérdeztem meg, még nem jött ki a 12-es T-Mobile-os szoftver. Pedig általában egy hónapos csúszással már meg szokott jelenni, és a 12-es már augusztus 20-a óta elérhető.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A kommunikátorok és az N széria közös csúcsmodellje feladhatja a leckét a konkurenciának.
- Steam Trade (csak csere!)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- [Re:] PS4 Pro ASTRO 1TB konzol
- [Re:] Állítólag manipulálták az ellopott vakcinafejlesztési dokumentumokat
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- ASUS RT-AC87U
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 7 32GB Gold Független/Szép/Akku 100%/1 Hónap Garancia/Szaküzlet/
- Nokia 6.1 eladó (GARANCIÁLIS; 3/32; Blue/Gold; 2nd Generation Dual; esztétikai sérült)
- PS4 Pro ASTRO 1TB konzol
- Orion HT-550 - 5.1 -es házimozi rendszer, távirányítóval
- M1 Chip - MacBook Air Retina 13" 8 Core CPU / 7 Core GPU / 8 GB / 256 GB / Magyar
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét