Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
majdnem biztos vagyok benne, h a nokiás feliratokkal hímzett bőrfotelekben üldögélő úriemberek is kb. ezt gondolják.. és igen idegesen pislantanak egymásra..
valószínűleg az S3 jelen állapotában (félkész, ahogyan foglamaztál) történő piacra dobása tudatos volt. muszáj volt meglépni, h legyen már végre vmi meglépve.. egy kicsit önmagáért történt, ha úgy tetszik
igen, botladozik. igen, foldozni kell (és fogják is). igen, rossz időzítés, rossz közegbe.de ez kurvára nem egy egyenes út a temetőbe, amiről itt mindenki írkál... (nem feltétlenül rád gondolok). miért kéne meghalnia a symbiannak? ennyire egyértelmű, h ez az egyetlen alternatíva? nemár
szerk.
forintosítgatni meg most, még ittlétének pirkadata előtt, tényleg nincs értelme (bár sokaknak ez egy kéj-forrás, vesszőparipa, amit meg lehet lovagolni, h húdeszar az ennyóc)
(nem az) -
törölt tag
szerintem szemrebbenés nélkül megvonják majd a supportot, ahogy megtették például a maemo-val is, pedig az egy remek kis cucc lehetett volna.
igazából szerintem nem merték bevállalniazt, hogy akkor 1-2 évig nincs semmilyen rendszerük szinte, és aztán előállnak valami teljesen újjal, ahogy az ms tette meg. pedig így utólag szerintem nem volt olyan jó ötlet (1 év alatt 10% részesedés vesztés, és gyanítom, hogy csak azért ennyi, mert az olcsóbb, hagyományos s60-as telefonok fogynak továbbra is, hiszen aki ilyet vesz, az nem is feltétlen tudja, hogy bármiben is más, mint az s40-esek). ha átállítják az egész s60 fejlesztői csapatot a maemo-ra, akkor mostanra elég korrekt felhozatal lenne, és egy versenyképesebb rendszer... -
törölt tag
igen, pontosan... szerintem elég kapálózás szagú ez az egész a nokia részéről. igazából az eddigi munkássága a SF-nek nem volt túlságosan izmos, a ^3-ig bezárólag nem nagyon tudtak komoly előrelépést tenni az érintőképernyős piacon. a meego jobb lenne, de az még továbbra is sehol nincs, ami kicsit vicces, tekintve, hogy már az intel is beszállt, és már amúgy is mióta fejlesztik. jelenleg nins igazán ütős érintős rendszere a finneknek, és a hagyományos telefonra szánt s60-at meg nem nagyon fejlesztik. igazából talán az volna a jó, ha az s40-et "kinyitnák", vagy felfuttatnák, mivel az is már támogati ilyen hibrid érintőképernyős megoldásokat, és érintősben pedig átvenné a terepet a meego, de persze ehhez meg kéne írni, mai jelenleg komoly kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest