- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor113
tag
Szerintem ez hülyeség, ha meg nem haragszol.
Messze nem tökéletes ebben igazad van de az hogy túlárazott lenne, ezt mégis honnan tudjuk mikor még meg sem jelent? (most az alternatív csatornákat hagyjuk)
Felső kategóriában kategóriában hivatalos megjelenés után (még inkább 2-3 hónap múlva) a legjobb ár-érték arányú telefon lehet. Most trendi fikázni a Nokiát de majd valószínűleg ez is meg fog változni. A hype most az Iphone és az Android körül van (no flame de ott tényleg lehet elbasz@ott túlárazott és agyonhypeolt telefonokat találni) (de összeszedhetjük az árakat és akkor meglátjuk hol helyezkedik el valójában árban az N8 - aminek a kezdőárát szolgáltatónál persze még csak tippeljük)
-
tariattila
veterán
15kHz felett már semmi értelme összehasonlítani, egyszerűen nem hallod meg az összetett frekvenciájú zenében ezt a hangmagasságot. Sőt, már a 10-et se nagyon.
a grafikonon akkor az osztásokból láthatod, hogy a 15kHz-et meg sem szagolják... az a 11kHz környéke ahol a különbségek vannak... az pedig elég durván hallható...
-
Sarlon
aktív tag
"Keresett lesz a teló, és alapjaiban egy jó telefon, de sem a világot, sem a Nokia bénázását nem fogja megváltani, és iszonyat túl van árazva. 5800 bevezetéskori árán kellene adni..."
És milyen sokat kell rá várni.. :S De mire fel..? Én is nagyon vártam, de egyre lehangolóbb ez az egész ami körülveszi..
Bár az N82 után biztos felüdülés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest