Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Fehércápa #21745 üzenetére
Nem sokat használtam ip4et, de nem nagyon tetszett. Képek egy dolog, fogása rossz, progik logikája -kamera is- szokni kell, a billentyűze pedig SZAR. Persze, ha angolul írok még jó...
Más világ. Telefonnak nekem kevés, okoscuccnak remek a szifon.
Plusz symbianos telefonoj üzemidejét nem hozza semmi - ha választhatok hogy 1nap 100% sebesség, vagy két nap 85-95%, számomra nem kérdés; nekem munka és sport eszköz is a telefon. -
donceleger8
őstag
válasz
Fehércápa #21745 üzenetére
Nem érzem magam Kiválasztottnak csak mert nálam jól működik a telefon. Ha akad az lehet user error is. Ezek mégis csak op rendszerek, néha az újraindítás csodákra képes. Illetve a karbantartás is fontos, törölni a casht stb. Amúgy számodra nem létezik megfelelő telefon, úgyhogy inkább ne is vegyél. Gyakorlatilag a kérdésedre kapott első válasz után már eldöntötted, hogy inkább iphonera gyűjtesz. Ráadásul a válaszadó még csak egy hete n8 tulaj. Bocs rizso, ezzel nem bántani akarlak.
hagel
Szerintem a Belle sokkal jobb. Én nem látok különbséget a kamera között, rengeteg képem van anna és belle, nem észleltek kiugró eltérést. A videó meg mindent lejátszik amit eddig is, csak belepörgetni nem lehet, de ennek javítás folyamatban. -
donceleger8
őstag
válasz
Fehércápa #21733 üzenetére
Már bocs, de az, hogy az N8 éri el az iphone videoja szintjét, kissé erős nem gondolod? Minden ci... a saját lovát dicséri, de azért ez mégsem állja meg a helyét! Amúgy meg rengeteg összehasonlítós teszt van ezzel kapcsolatban és szinte mindenhol az N8 a győztes. Úgyhogy max az iphone érhet fel az N8 szintjére, de nem így van...
És egy percig se hidd, hogy az iphonet nem lehet megakasztani. Havernak van és kb 8 program együttes futása már kifekteti a készüléket.
Úgy látszik az N8 is többféle lehet, nálam nem jelentkezik a rizso által említett fagyás, lassulás. Én mondjuk nem használtan vettem, de ez amúgy függ a felhasználástól is. Pl főképernyők száma, milyen és mennyi widgetet pakolsz ki.
Nálam egyébként 5 főoldal van sok sok progival, kocsiban gyakran használom a GPS-t miközben FM Transmitterrel hallgatom a kedvenc zenéimet. Nem akasztotta meg! Kipróbáltam, hogy mennyit bír. Megnyitottam az Asphalt 6 HD játékot, majd elindítottam egy BDRip avit, közben pedig neteztem és ugyanúgy tette a dolgát, mintha csak egy progi futott volna.
Való igaz, hogy kissé várni kell a program elindulására, de nem mindnél, viszont ha elindul, akkor teljesen jól teszi a dolgát.
Az meg, hogy több program van iphonera, ez már több ízben ki volt vesézve. A lényeg, hogy a fontosabb appok itt is megtalálhatóak és szinte mindenre van alternatíva.
Nálam a Store is normálisan működik, mindig elérhető volt és mindent le tudtam tölteni és telepíteni amit eddig akartam.
Persze ha iphonet szeretnél horror áron, lelked rajta, nálam tuira nem éri meg, csak ezekért az indokokért, mert ezek nem tudják pótolni a kamera, a transmitter, az ingyenes navigáció és a HDMI adta lehetőségeket. -
matyi19
őstag
-
rizso
addikt
válasz
Fehércápa #21727 üzenetére
Nem kell megijedni, ennyire azért nem vészes a helyzet. Viszont egy erősebb vason futó, optimalizált androidhoz képest azért lassúcska tud lenni az N8, főleg akkor, ha egyszerre több alkalmazás is fut a háttérben (mondjuk egy Opera Mobile 3 ablakkal, email, FB, fájlkezelő, dokumentumolvasó). Egyébként nincs vele gond, tényleg használható készülék, szépen teszi a dolgát (mondom ezt úgy, hogy előtte S2-m, azelőtt meg Sensationöm volt, tehát hozzászoktam a villámgyors működéshez).
A másik dolog meg: pont iphone? Na neee -
rizso
addikt
válasz
Fehércápa #21720 üzenetére
Hááát, ha csak az akadozás miatt cserélnéd, akkor szerintem nem érdemes. Öcsémnek ray van (ezt talán tudod), amit nyomogattam már, és szerintem egész gyors kütyü, nem tudom nálad mi a gond. N8 nem rossz telefon (már amennyire kiismertem a kb. 1 hét alatt), viszont azt tudni kell, hogy sokszor türelem, egy kis türelem, és még egy kis türelem kell hozzá. Programindulások sokszor több mp-ig is eltartanak (ez bezárásra is igaz néha), olykor lefagy pár mp-re a rendszer, görgetés helyenként laggol egy kicsit.
Amiket még én megemlítenék negatívumként:
- Opera Mobile jóval lassabb, mint pl. S2-n
- nincs skype videohívás
- elkelne egy androidos/-szerű FB kliens
- filmlejátszással, főként a beletekeréssel van némi probléma
- ha kikapcsolom a kijelző rezgését, akkor az a billentyűzetnél is kikapcsol (ráadásul a billentyűzet szerintem egy kissé elcseszett - már bocsánat, de ekkora kijelzőn gépeltem már kényelmesebben is)
- kevesebb program, nehezebb alternatívát, vagy egyáltalán megoldást találni 1-1 problémára
- Store kicsit makacs, van hogy megy, van hogy nem, néha enged letölteni, néha nem
- és még néhány apró, kellemetlenség...Talán az sem titok, hogy én S2-ről váltottam. Nem mondom, hogy nem hiányzik pár dolog, viszont az N8 is egy használható, sőőőt, szerethető készülék. Éppenséggel tudok vele netezni, az emailjeimet el tudom olvasni, ha kissé körülményesen is, de FB meg skype is elérhető, kisebb méretű filmeket gond nélkül tudok vele nézni (de ha minden igaz, akkor hamarosan jön egy javítás, amivel megoldódik a tekeréses probléma, és akkor a nagyobbakkal sem lesz gond, mert amúgy simán viszi), stbstb.
Lényeg: szinte mindent meg lehet vele csinálni, csak általában kicsit lassabban/körülményesebben.
Ja és az ár: ha ügyes vagy, mázlid van, akkor akár használtan is ki lehet fogni hibátlan, garanciás darabokat is jó áron
Az enyém is 1 éves lesz, de elöl-hátul fóliás, teljesen olyan, mint az új (és feleannyiba sem került, mint amennyiért elkelt az S2-m).
attisx: kösz a tippet!
Gabócza: nem tudom, nálam külön kérte a rendszer a GPS bekapcsolását/engedélyezését - már ha ki volt kapcsolva (mert nálam szinte mindig ki volt, és csak akkor kapcsolt be, ha én akartam).
Ahogy néztem 2 részes. S2-n olyan volt, aminek az egyik része egy vékonyabb, rugalmas szilikontok volt, a másik pedig a hozzá passzoló mesh hátlap. Ahogy néztem a képeket, ez is olyasmi lehet. Mindenesetre majd teszek fel képeket, meg írok róla pár sort.
S2 vs N8 közötti különbségeket elkezdtem már, de majd akkor írok egy részletesebb véleményt is, ha tényleg van rá igény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest