- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarlon
aktív tag
válasz
koveradam #4934 üzenetére
Nem gyémántból van, persze, h karcolódik! Csak lassabban és kevésbé látszik meg rajta.
Sztem érdemes rá fóliát venni, főleg, h ugyebár érintő képernyőről van szó, de ez csak az én véleményem. Nekem egy tök egyszerű, direkt N8 ra gyártott fóliám van, 500 ft ért vettem és nem is látszik, h rajta van.jacis
Van, add el -
spilbi
tag
válasz
koveradam #4717 üzenetére
8mp-ig (vagy több?) nyomd a be-/kikapcsoló gombot és az a hard-reset (minden beállítás elvész). Bár nekem még nem volt olyan, hogy fagyás közben simán ne lehetett volna kikapcsolni. Amit én megfigyeltem az enyémen még amikor megvettem, hogy olyan mintha a telefonnak minden kezdeti, első munkafolyamat nehézkes lenne, akadna, fagyna. Értem ezalatt, hogy első téma-változtatás, első alkalmazás telepítés, törlés, stb. Tehát így az ELSŐ indítások nehézkesek. Azóta aztán már semmi problémám nincs vele. Gond nélkül megy minden. Pl.: tartottam a hyperx fotó mod telepítésétől, SPB telepítésétől, de nem volt probléma. Szóval szerintem ne lepődjön meg senki az elején.
-
sompetike
aktív tag
válasz
koveradam #4539 üzenetére
hát én is az sgs-en meg az n8on gondolkodtam.aztán mégis az n8 lett,mert a fotos része nagyságrendekkel jobb,van egy komolyabb foto masinám de körülményes cipelni amikor megyek bicozni.aztán ennek a videoja meg ég és föld.szilveszteri buliba volt egy srác akinek sgs-e volt elö sem vette mert nem tudott normális képet csinálni.én fotoztam meg videoztam vele,s tölem kérte el a képeket.ja ilyen videot csinált:[link]
-
Sarlon
aktív tag
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
koveradam #4474 üzenetére
En is SGS-t csereltem le ra, es teny, hogy joval szebb a kijelzoje, de annyival azert nem. A kisebb felbontast csak nagyon kozelrol veszed eszre (vagy ha sasszemed van), es ami marha erdekes, mindenkinek, akinek eddig mutattam, megjegyezte, milyen szep a kepe, pedig lattak az SGS-t is, es arra kevesebb dicseret erkezett, pedig...
A jatekoknal a kulon HW gyorsito proci szerintem eleg rendesen besegit, nem mintha kulonosebben sokat jatszanek rajta, de mikor megtettem, en nem vettem eszre, hogy lassabb lenne a jatek, mint az SGS-en volt. Valoszinuleg a kisebb felbontas is jotekony hatassal van a jatekok sebessegere.
-
Misály
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest