- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
somkuti #3620 üzenetére
Tovabbra sem oktatok ki senkit tokfej 2.0 , hanem elmondtam a velemenyem. Tovabbra is azt csinaltok amit akartok ugy es ahogy akarjatok, leszarom, de a velemenyem meglehet, es leirhatom, kerdestol fuggetlenul. Ha valaki elalvas elott kutyuket nyomkod az agyaban, az NEKEM draga verzo szivu forumtarsam droid lesz ha vert izzad akkor is.
Koszonom, hogy megtanulsz szoveget erteni majd egyszer.
Tokhoz annyit, hogy szerintem igy se kicsi a telefon, sulya is van, ugyhogy inkabb nem vettem tokot ( normalisan kinezot igazan kenyelmeset meg nem lattam ). En vettem egy nagyobb szemuvegtorlot hozza es abban a zsebben amiben hordom a telefonon es a torlon kivul nincs semmi, amugyis karcallo vagy mi.
-
mrbazsiboy
csendes tag
válasz
somkuti #2728 üzenetére
nem tudom mi lesz a srác azt mondta nem tudja helyszinen cserélni pláne h már 6napos volt teló ezért beküldi a központi szervizbe és majd ott megnézik h mi a baja és eldöntik mi lesz csere vagy javitás! de ha az energiaellátási baja van amit a nokia beismert (márpedig az a baja!) azt mondta a srác h akkor csere lesz belőle! remélem a jövő7en már kapom az ujat ha péntekig nem történik semmi akkor megyek asztalt verni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest