- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjokai #25705 üzenetére
Mi is úgy voltunk ezzel - de belül sajnos "rohadt"
Úgy nézett ki, hogy 4! hangszóróval jön a sarkokban + igértek egy jóóóó felbontású kijelzőt a plebsznek...
Már kezdett ép folyni a nyálunk ... mikor pofán lettünk vágva:
Két "vinnyogót" toltak beléje és ráheggesztették a E7 nagy-de felbontásban kicsi kijelzőjét. Változatlanul gyenge beltartalommal...Lóparipa pimpirimpó a kicsinyke popónkba! - Drágán!
/Mert megérdemled!/Továbbra is N8! Igényeseknek
áfjon 5Pure View 808.Az ájfonról jut eszembe egy hangulatos történet!
Van egy tetovált náci szkinhed ismerősöm. /Én imádom! Attól még jó fej./
Beszélgetés közben
elmentelsuhant mellettünk két "mesztic csoda". Ilyent arrafelé ritkán látni...Rátapadtak a szemeink és közben csendben megszólal: De megb! őket!!
Nekem simán koppant az állam! Felszedés után rá is kérdeztem iziben: "Na, ez most mi volt??!!!"
"Mert olyan jóóóóóó a börük!!"
Szóval a poén: Bizony az ájfonos is megnézi ám a Pure View kameráját - még ha az "anyja tejével" szívta a szimbi gyűlöletét!
-
kacsa7
őstag
válasz
tjokai #16331 üzenetére
Áruld már el te nagyeszű h. ha nincs N8-ad, mégis hogy a fenébe hívod fel bárki figyelmét bármilyen hiányosságra? Gondolom kb. még a kezedben sem fogtál, nem hogy használtad volna és lenne bármi fogalmad róla, mi működik és mi nem.
Az h. vki lusta arra, hogy utána nézzen dolgoknak és helyette jön ide picsogni h. ez se jó, az se, attól még ez nem 1 szar telefon.
Marha érdekes, nekem a szűk ismerettségi körömben kapásból 3 N8 van az enyémmel együtt, legalább fél éve megvan mindenkinek és minő érdekes, tökéletesen működik, mennek a programok, stb stb. Na röviden ennyit erről a szar telefonról. -
gretzky77
veterán
válasz
tjokai #16331 üzenetére
Ne haragudj de hogy nyilvànitasz véleményt ha nincs is ilyen telefonod?Làtod ez a baj,hogy sokan ùgy okoskodnak,hogy nem is volt a kezükben! Én sokàig nokia pàrti voltam ettöl függetlenül rengeteg féle telòm volt majd àttértem a droidra onnan vissza N8 és àldom az eget,hogy vettem egy N8at mert nagyon jò telefon és örülök neki hogy nem megy a gigahertz hàborù mert teljesen vàllalhatò,hasznàlhatò telefon arròl nem beszélve hogy mindent tud,most épp màsodik napja megy és 70% az akksi ez szerintem droidnàl nem nagyon esélyes!Mielött kitalàlod megelözlek nem filléres droidom volt és az egyik legjobb döntésem volt az N8,lassan több mint fél éve- nem sok telom volt meg ilyen sokàig!
-
kp78
addikt
-
válasz
tjokai #16320 üzenetére
Told el a biciklit, nincs ezzel baj, user error van ezerrel meg naív hülye emberek azok vannak.
Ez kb olyan mint ismim és csak azt szajkózta tehert a GPS-nek tehert, bazz nem tudja és nem fogta fel, azt mondta tedd rá gépről a tehert. Neki mi jön le? Szar az egész, ő az error nem a telefon. Lehet máshova húzni vegyél samut és nem kell ide írni. -
válasz
tjokai #16183 üzenetére
Gyakori dolog, megvétel előtt nézz rá, fentebb valahol linkeltek hozzá minta képet ahol előtűnik a hiba. Én úgy tudom a HDMI port takaró műanyag repedése is széria hiba és a füles csatlakozó melletti műanyag elpattanása is, igaz nekem egyik sem szenved utóbbitól, nem használok fülest.
Másoknak régebb óta van nekem pár hete csak.peugeotmate! Akkor csak ott a baj, hogy én még nem láttam jót.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
tjokai #11057 üzenetére
Eleve megérkezel egy tizenezres hozzászólású topikba, és úgy kezded, hogy az N8 tényleg szar telefon?
Miután olvastál róla 3 sort, utánna meg kijelented, hogy nagyon-nagyon lassú, hozzáteszem szerintem annélkül, hogy próbáltad volna.
Erre Assdak kollega élcelődik veled, te pedig bunkó és tudatlan módon belekötsz, ráadásul közlöd, hogy nem is kérdezted, pedig igen ("Az N8 tényleg szar telefon?"). Bocs, de most neked "hallgass a neved" szerintem....
Ezt a "menügomb 8mp-ig tartva kilépett a fagyott programból" valaki nekem elmagyarázná? Azóta fagyasztottam 1x-2x, és erre csak a multitasking menüt hozza be... pls help, jól jönne egy kombi vagy program, ami valóban kilövi a processt, ha lefagyott vagy ha én azt mondom...
-
Declare
őstag
válasz
tjokai #11029 üzenetére
Tényleg annyira szar, azért vettük és beszélgetünk itt róla
Minden tömegterméknél ki lehet fogni hibásat, ez erre is igaz. Ha visszaolvasol látod, hogy van akinek nem megy a rezgő akksi, van akinek a gps. Nekem megvan pár hete, nem fagy le, nem indul újra, nem veszti el a térerőt, egyszóval nekem minden úgy működik ahogy kell. Amiért szidni szokták, hogy lassabb mondjuk egy androidos telefonnál (cserébe mondjuk nem csak egy napot bír ki töltés nélkül) meg hogy ódivatúak az ikonjai
hát kinek mi a fontos ugye....
Én negatívumokat amit tudok róla:
- a navigációja nem annyira jó, mint mondjuk egy tomtom
- a hangszórója hátul van és ha kihangosítva beszélek vele kocsiban nem hallaom olyan jól, meg ha mondjuk le van téve valami puha felületre akkor nem lehet meghallani ha hívnakKb ennyi
. Én nem bántam meg egyenlőre.
Ja és egyszer sikerült lefagyasztanom (sok minden futott a háttérben és az angry birds közben amikor léptem ki belőle lefagyott. Sokáig nyomtam a bekapcs gombot és kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest