Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
talamasca #835 üzenetére
Tördeléssel nem tudom mi a gond és azt sem értem hogy jön ide a gyengén lefedett hely, belvárosban is lehet használni ( érzékeltetném hogy fasságot beszélsz ) mivel multitouchom nincs, ezért ezt a részét sem ismerem.
Mellesleg mindenkinek az első dolga symbianon hogy felrakja az operát, szerintem ez azt jelenti hogy alternatíva.
Más gyártókat lehetne ugyanilyen dolgokért szidni, a hw meg többek szerint is bőven kiszolgálja a symbiant akkor meg minek erősebb? Mert a többinek kell?
-
Gabor113
tag
válasz
talamasca #802 üzenetére
Mondjuk nyilván nem véletlen.
"Mail for Exchange: Security policy that allows downloading HTML messages is disabled".
Szóval gondolom orvosolható a probléma.
(telefonon egyébként én nem szoktam HTML formátumban mailt olvasni, persze lehet hogy ez csak az én megszokásom)
Hogy elég lesz-e azt meglátjuk az eladások alapján. Arra amire kell, (nagyobb/további leszakadás megakadályozása) sztem elég, de nem az én véleményem dönt hanem hogy mennyire megy, mennyire lesz népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest