Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35596 üzenetére
Ez a minimum. :-)
Nincs Mit.Írj,ha gond lenne. (biztos nem lesz)
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35586 üzenetére
Bocs a nem kis késésért..
Ez a phoenix az:Phoenix Service Software 2012.50.001.49220
De ment üzenetben is.
-
mrgold
tag
válasz
Attila8006 #35569 üzenetére
Lásd: [link] hozzászólásom.
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35581 üzenetére
Estére megírok neked egy jó verziószámot,azzal próbáld meg.
Cilinder: Szerintem azzal lesz a gond.Amikor csak villan egyet a kijelző,de nem nyomja,kevés hozzá valószínűleg...
N97-tel jártam hasonlóképpen.Megvettem -az akkor 90e Ft-os telefont- 40e Ft-ért töltő nélkül.....a töltőre meg költöttem vagy 15e-t mire találtam jót.Annál is volt ilyen,csak villant egyet a kijelző,akkor mondták nekem,hogy kevés hozzá az a töltő.Igazuk volt.. -
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35579 üzenetére
Biztosra mondom,hogy a phoenix-szel van gond!
Milyen operációs rendszer van a számítógépeden?Szerk.:
"...olvastam downgradelni úgy kellene hogy sw update..."
Akkor ezt nagyon nem jól olvastad. -
Elims
veterán
válasz
Olvass vissza picit,pont mostanában írtak jó árú akksikról.
Mi a helyzet a Taylor rom-mal?Sikerült,nem?Francia: Mert szar mind.Szépen sorban.
Pont a legjobbat gatyázták ki. :-((((( -
karldergroße
senior tag
válasz
Jó kérdés. Sajnos nem tudom, szívesen segítenék. Szerintem nézz kjörül az Árkeresőn vagy az Árgépen. Az aksi fajtája könnyen fellelhető a neten, de gondolom, itt is tudják. Szerintem a c7-ben más van.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Attila8006 #35567 üzenetére
Régi már az aksi. Az én c7-em is hasonló cipőben jár, zenehallgatásra használom csak, de 3 nap alatt akkor is lemerül, ha semmit nem csinálok vele.
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35556 üzenetére
Ugyanúgy kell downgrade-elni,ahogy a Taylor rom-ot tennéd fel.Csak más fájlt raksz a rm mappába.
T.I.: Ez relatív.. :-) Vagy pedig az android van olyan szar,hogy annak mindegy,engedi magát tölteni ha elrontja is.
Viccet félretéve..szerintem a n8-hoz kevés az a töltő.Azt mondod,hogy villan egyet a kijelző,így biztos,hogy töltené csak szerintem kevés hozzá az a töltő. Volt egy hasonló esetem 3gs telefon+gagyi töltő.
Egyébként ha normális töltőt dugsz a micro usb-be simán tölti,gond nélkül.Mégvmi...az android soha nem picsázza el a symbian-t. :-)
-
mrgold
tag
válasz
Attila8006 #35552 üzenetére
Nálam az volt a hunyó, hogy nem formáztam a "E" -t (Mass Memory) !
-
Freeman007
senior tag
válasz
Attila8006 #35556 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35552 üzenetére
Adj neki egy 3gombos reset-et.Az biztos visz mindent.
Kamera+menü+hangerő le gombok lenyomva és bekapcsolod a telefont.A gombokat nyomva kell tartani amíg be nem boot-ol a telefon.Ha kéri az országot,jól csináltad.
Én csak a phoenix-et mondom... :-/ Visszaolvastál?Próbáltad azokat is?Gyulavezir: Az időt elhiszem,a másikat nem. :-)
T.I.: Nekem van egy pár tapasztalatom az ilyen szutykokkal és csak annyit tudok írni,hogy kár volt érte pénzt adnod.
Ha sokat szórakozol vele,még a telefont is tönkre teheted. :-(Szerk.:
Attila: De természetesen downgrade-eld,csak úgy rakd fel a rom-ot és ami még nagyon fontos,hogy refurbish-sel csináld.Semmiképp Ne a sw update-el! -
Freeman007
senior tag
válasz
Attila8006 #35550 üzenetére
Nincs mit
A downgrade-t ugyanúgy kell feltenni mint a taylor rom-ot, de nekem az nem problémázott a privát mappák miatt. Emlékeim szerint vagy egy napot elszórakoztam mire sikerült feltenni.
-
Freeman007
senior tag
válasz
Attila8006 #35548 üzenetére
Több mint egy éve csináltam, sajnos nem emlékszem minden telepítési mozzanatra. Nekem sikerült valamit elrontani és downgrade-elni kellett...
-
Freeman007
senior tag
válasz
Attila8006 #35545 üzenetére
Azt hiszem a linkelt phoenix jó. A telefont kapcsold adatátvitel módba, vindózban legyen bekapcsolva a rejtett mappa (biztos ami biztos) és a C-n, E-n töröld a privát mappát.. Azt hiszem ez a neve gyárilag. Ezután kapcsold ki a telót és a phoenix-ben pipáld ki a dead mod-ot. Taylor oldalán minden le van írva, most sajnos nem tudom idézni az idevágó sort. Később talán más is kiegészíti ezt a leírásomat...
-
Freeman007
senior tag
válasz
Attila8006 #35543 üzenetére
Mielőtt nekifogsz, törölni kell a meghajtókról valami privát mappát amit a telefon csinál magának. Ezzel szívtam, mert amikor vindózból töröltem (adathordozó mód) és visszaváltottam suite módba újra létrehozta a mappákat amit töröltem. A vége az lett, hogy halott módban tettem fel a rom-ot.
-
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35539 üzenetére
Így van,bőven elég az en-hun.
Keress másik phoenix-et.Olvass vissza itt a topikban egy-két oldalt,az 100%,hogy megoldja a problémát.
Le a kalappal,hogy belevágtál! :-) Van itt olyan fórumozó,aki hónapokat várt a lépéssel.
Jó telefonod lesz! :-) -
Elims
veterán
válasz
Attila8006 #35532 üzenetére
Szia!
Én is hasonlót javaslok.Ha már phoenix akkor csináld meg EZT.
Egyszerű és a procedúra után lesz egy nagyon jó telefonod.
Az óra eltüntetését a beállításokban vedd le inkább szerintem,az energiatakarékos üzemmód bekapcsolásával a háttérvilágítás 5sec után mindig elhalványul.Na az tud idegesítő lenni...
Egyébként ha a fogyasztás miatt kapcsolnád ki,ne tedd,nagyon kicsit meríti az akksit. (Nagyon kicsit!)MrGold: Köszi!
Másodjára már nem kérdeztem,hogy hol vetted. :-)
"Hogy vagy vele megelégedve?"
A tiéd biztos eredeti!
Nekem még szerencsém van,jól bírja az akksi. (a n95-be kellene nagyon cserélni) -
Francia91
veterán
válasz
Attila8006 #35532 üzenetére
1. Magyar nyelv: Phoenix-szel nyomsz ra egy magyar szoftvert, amit elozoleg letoltottel
Ahogy en szoktam: Nokia Data Package Manager + Nokia Care Suite 5.0. Data Package Manager-rel szedsz le magyar szoftvert (kell hozza magyar Product Code, netrol pillanatok alatt talalsz), majd ha le van toltve a szoftver, megnyitod a Care Suite-t, ott Firmware....., aztan pedig Language Package Change, ilyenkor mar telefon rakotve a gepre, kivalasztod a letoltott magyar szoftvert, eztan par perc, es felflasheli magyarra2. Ora, kijelzo:
Kikapcsolo gomb roviden ---> Energiatakarekos uzemmod bekapcsolasa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.