- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
RaiDani #31175 üzenetére
Megoldódott a probléma: mint kiderült "IQfighter" előző tulaj, amikor csinált a telefonon egy gyári visszaállítást, nem bírta kivárni a teljes, kb 3-5 percig tartó visszaállítást, hanem úgy gondolta, visszaállítás közben csinál egy ki-be kapcsolást a telefonon...
Csak a 3+1 gombos hard reset segített, most már tökéletes, nincs rendszerhiba üzenet.... -
válasz
RaiDani #30331 üzenetére
Hiba: Vezető edzőmet igyekeztem hívni.
Lenyomtam a hívást - fülemhez emeltem... és csend....
Mivel nem hallottam egy árva nyikkot sem - megnéztem mi van most (a céges samu szokott néha egy percig is gondolkodni, míg végre kicsöng.)
De nem, mert a számláló!WTF??
Felhívtam a céges - látom világít, meg üvölt. Nálam továbbra sem volt hang.
Átváltok kihangosítóra - az meg szól!Beállításokat megnéztem, nem aktív sehol a néma üzemmód.
Hang pedig fel van véve - csúszka megy, ha nyomom a gombokat.Pfff.
-
-
imi290
aktív tag
válasz
RaiDani #30295 üzenetére
Ezzel a tokkal az a baj,hogy a tok és a telefon közé bemegy a kosz,és maga a kosz összekarcolja a telefont egy idő után.Nálam több mint egy év alatt szemmel látható károkat okozott.Ha végig szilikon tokban hordtam volna,nem lenne ilyen baja,de hát késő ész jobb ha nincs.
-
SUPREME7
őstag
válasz
RaiDani #30295 üzenetére
A tok meghozta a kedvem, hogy körülnézzek azügyben is, és akkor már érdemes külföldről. Addigis viszont kéne a fólia, mert leszedtem a gyárit félig a megvételkor, hogy megnézzem nem-e a kijelző karcos, és sajnos leragadt a ragasztója és most "alákoszolódott" számomra zavaró módon.
@SymbianOS:
milyen fólia és mennyire olcsó?Látom már a hirdetést, az a baj, hogy nem tetszik a tok szine
-
válasz
RaiDani #30182 üzenetére
A bejglisnél én ezt nem látom. A műanyag székesnél igen szürke izé (fátyol?) van rajta.
A jégpályás jó.
Fogalmam sincs miért jön elő, lehet, hogy valami feldolgozási határt értél el a fénynél. Vagy esetleg a gép beállítása (táblázatban van foglalva) nem teljesít jól. Elállítja magát. Pfff.
Nincs zár, közvetlen éri a fény, ki tudja mit csinál kiolvasás után.Többieknek mi a meglátása?
-
janek69
senior tag
válasz
RaiDani #30178 üzenetére
Most jól átnéztem az éjszakai felvételeimet és arra jutottam,hogy ezek a négyzetek bizonyos fényviszonyok mellett ott vannak.Az oldalról jövő fénytől függ azt vettem észre. Majd kipróbálom kamera pro-val 100 jpeg minőséggel,mert lehet ez akár a tömörítés/zajszűrés eredménye is.Szrintem ez nem hiba,hanem tulajdonság. Ja és az enyém nincs 1 éves és finn modell.
-
válasz
RaiDani #30178 üzenetére
A kérdésed nem egyszerű nekem.
Sötétek a képek. Nem tudom másik képhez viszonyítani.
Én meresztem a szemem, de az enyém is csinál pocsék képeket sötétben.Továbbá: gyári progival, vagy kamera próval készült?
Szerintem ez sajátossága a gépnek sötétben. Ez a maximum.
Max a képekbe szólsz bele egy kis plusz fénnyel, vagy nagyobb érzékenységre kapcsolsz.
-
Declare
őstag
válasz
RaiDani #29510 üzenetére
Köszi, független van rajta, úgy lett véve, de én raktam már rá a bellet. A telefon memó 4-5 mega, de a whatsupp előtt 18 volt és ugyan úgy hibákat dobált folyton.
Az újraindítást meg megoldja mert 1-2 napont biztosan lefagy.....
Amúgy phoenixel lett újra rakva, induláskor úgy csinált mintha új lenne, kérdezte a nyelvet, időt, kezdő képernyő is reset minden.....viszont mondom a programok mégis rajta voltak, de 1-2 hétig tökéletesen működött. Aztán amit írtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest