Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Joikuspottal nemtudom mi bajod van, BT PAN meg letezik es hasznalja csak nem tudsz manualisan letrehozni. Apropo neked a proxyzas is hianyzik ( ami kulon vicces ha a tobbseg igenyeit nezzuk akkor kiderul, hogy halal felesleges ).
Neha olyan idiota irrealis igenyeid vannak, meg mindig nem ertem mert nem vettel egy n900at es akkor boldog ember lennel es csondben maradva butykolned orrverzesigBar teged ismerve abban is talalnal egy valag hianyossagot, bar inkabb HW mint SW.
Ezennel radruhazom a megageek jelzot
Es ez nem szemelyeskedes mielott, nekem ugrananak itt egyesek ( Karma-t tartom annyira intelligensnek, hogy felfogja )
Gabor: Halal felesleges ezen rugozni, az ittlevo ~100 emberke nem reprezentativ szerintem mivel az emberek tobbseget meg mindig nem nagyon erdekli hogy mi az a symbian vagy android, hiaba pumpalja a szart belejuk a sajto. Vannak trendek. Most az a trend hogy a droid droidot vesz ha meg tobb penze van iphone-t, talan wp7-et majd.
A tobbi meg valogat.
Van egy ismeros parocska akik most mindketten desire-t hasznalnak, a srac IT-s, a lanyzo meg szoke. Csak hat neki is tetszett a csillivilli, igaz neha azt se tudja mit csinal es miert fagyasztotta be. ( Nameg semmit nem talal es szajkozza hogy bezzeg a regi sony ericsonjan minden a helyen volt )
-
Gabor113
tag
Én nem állítottam soha hogy ez egy tökéletes telefon lenne, bőven megvannak a hibái.... Külön idegesítő hogy megint egy csomó olyan van amit lehetett volna orvosolni.
De tegyük hozzá (VÉLEMÉNYEM SZERINT) nincs olyan telefon a piacon ami tökéletes lenne, többek közt az eltérő igények miatt és az OS-ek által keltett, szubjektív benyomások miatt. (maximum valamelyik teló gazdája rámondja hogy neki az a "tökéletes", na bumm a másiknak meg messze nem) Kinek mi tetszik, kinek mire van pontosan szüksége. Ennek megfelelően választ ami illik az igényeihez. Még inkább pedig pénztárcájához. Én elismerem hogy ez a Symbian és úgy ámblokk a Nokia mostanság nem trendy sokkal menőbb az Android meg az IOS. (mindemellett azt se felejtsük el hogy a 0-ról könnyebb sok 100%-os növekedést produkálni mint mondjuk egy magas piaci részesedést hosszan megőrizni - az újdonság varázsa ugye
)
-
-
Misály
addikt
Jo szar elfogult cikk lett tele kovetkezetlensegekkel, ha ugy irta volna ahogy a cimben szerepel el lett volna ajulva vegig de meg a szarkazmus sem megy a cikkironak. Ha mar flamere hivja a nepet csinalja jol.
Jacis, komolyan gondolom minden pontjat, foleg a szervizeset, hihetetlen mit el nem tudsz erni az uzletvezeto szo hangos kimondasaval.
-
Kasya
nagyúr
Sajnos tobb eves tapasztalatom, hogy min. 1 honapot kell varni a frissitisekkel T-nel. Ha egyaltalan elerhetove teszik... Bar 3 eve fuggetleneket hasznalok, lehet valtozott vmi?
Omnia 7 araval ne hasonlitsd szerintem, mert jelenleg felhasznalasi lehetosegek teren nem egy szint. Azon a keszuleken meg sokat kell frissiteni es dolgozni. De az ujdonsag varazsat tekintve, lehet remenykedni, hogy nem lesz ez se tobb
-
Lord Zero
addikt
nono, 0:33-nál már a browser szerepel - arról meg egy jó szót se szóltam
egy ideig le volt szedve vmi kopirájtos móka miatt, aggódtam is, h esetleg azért, mert fake a mutatvány
-
kokyt
senior tag
Ha ugyan az a Synaptics cucc van benne, mint a Nexus One-ban és a LG Arena-ban, akkor már értem miért voltak az utóbbinál gépelésnél néha anomáliák.
Lenne egy kérdésem Hozzád, amire nem találtam választ eddig, de hátha Te tudsz segíteni
Kicsit részleteznéd, hogy milyen kompatibilitási viszony áll fenn az s^1 és az s^3 között? Qt keretrendszer ugye s^1-en is van, csak nem tudom, hogy milyen mennyiségű API áll itt vagy ott rendelkezésre, milyen mélységig lehet elérni a telefon funkcióit vele, és hogy egyáltalán kompatibilis lehet-e egy qt program mind a két rendszerrel.
-
-
Sdmv8
tag
Köszi szépen előre is
Kellemes adatmentegetést.
Valaki esetleg nem tudja annak a Gamenak a nevét ahova egyéni zenéket lehet bepakolni és végig menni egy virtuális pályán a zene ütemére és pontokat kell szerezni. Régebben játszottam vele csak msot nem találom (PC-re kellene)
-
Sarlon
aktív tag
Hétköznapi használatban milyen hátrányt jelenthet ez?
Mondjuk kép/térkép/böngésző nagyítása pinch zoom-al... Hogy te épp bele akarsz nagyítani vmibe és elugrik máshova, vagy inkább kicsinyíti és nem nagyítja.. Mert az elég idegesítő tudna lenni.
No nem azért, hogy hasonlítgassam, de iPhone 4 re nincs ilyen teszt? -
No mielott valaki mas eszrevenne a bugot, a "processz hibernacio" szoval csak a swappelest irtam le mashogy
Kell ez a kave, hogy ne beszeljek faszsagokat. Szoval mobilon nem jellemzo, csak a Linux-alapu cuccoknal fordul elo, hogy swappelhetnek - es csak a Maemo csinalja gyarilag.
-
Lord Zero
addikt
ahh, akkor már értem (ennyire nem ismertem a symbian anatómiáját) - azé' ez nem rossz fícsör, nemtepár?
#1421 rakloo: én nem akarok rossz lenni (de
), de ez az átlagjúzeres dolog... hogyismondjamcsak... azt gondolnám, h egy felső(bb)kategóriás okostelefon választása/használata valamilyen szinten - ha nem is szelektál egy júzer-populációt, de - megkíván egy bizonyos mérvű rálátást.. úgy értem, mindenki szeretné tudni, mit csinál (legalább kábé), nem? aki ilyesmi kütyüket vesz, legalább marginálisan fogalmat alkot az "exit"-ről például...
tévedek? -
Lord Zero
addikt
ez a dolog felkeltette az érdeklődésemet, kipróbáltam az e66 telómon, igyekeztem csontra fogyasztani a memóriáját:
quickoffice - abból is a ppoint (és abból is az edit/szerkesztési mód)
naptár
ovi maps - aktív navigáció
opera mobile (wifi) - és nem cacheből, péhá fórum lehívás
opera mini 5.1 (natív) - lsd. előző
Mdictionary
divxplayer - avi file play
zenelejátszó
puzzle magicitt már 5 mb alatt járt a drága
, és egy újabb média (flash videó) megnyitása már nem volt az ő tetszésének való (nincs elég memória blabla). érdekes, h nem a fenti sorrendben nyitottam az alkalmazásokat, volt itt egyéb játék is, sudoku, TR, rendszeralkalmazások (beállítások, névjegyek, stb) de egy idő után ezeket kilőtte (rákérdezés nélkül), nem láttam az aktívan futó programok között. önkarbantartás - ami egy átlagjúzernek jól jöhet, én jobb szeretem tudni, mikor mi fut, és magam elkövetni a kill application nemes tettét
lényeg, h hamar meghalt szegénykém, ez tény (dehát ez csak egy ósdi s60), viszont utolsó leheletében is pont úgy pattant, mint első szusszra - ez tetszett. ha újra életre hívtam egy progit (pl. navigácó), rögtön ugrott, és oda, ahová kellett.ha ez megvan a fenti S3 példájában, szeretni fogom
-
Lord Zero
addikt
nos, az ilyen júzereket jobbára puha gumival bélelt falú szobába kellene zárni ; ]]]
37 app. után egy +3D alkalmazás elindítása egy steril laboratóriumi mérésnek jó, csak kábé olyan életszerű, mint autópályán száguldó roadsterben mondjuk a fűnyírás kényszerítő vágyának eleget tenni...: )))szerk.
a sebesség a lényegi paraméter (ebben egyetértünk), nem egy újabb, n+1 start app... az i4 hogy bírja a fent vázolt esetben? -
Lord Zero
addikt
oké, csak mindig egy adrenalin-fröccsnek élem meg, mikor ilyeneket olvasok, h háddehogylehetilyetkétezertízben, és különben is mér nincs benne vibrátorszopó-automata funkció, etcetera, etcetera.
elfelejtettünk valós igényekhez mérni és méretni, ezt üvölt a hszekből
ha az E7-re vágyó 1000 emberből 2-nek még plusz sokszáz giga kell, majd választanak mást, vagy vesznek N8-at és egy kakaóbiztos, összegöngyölhető gumiklaviatúrát és jól feldugják rá az usb-t. cserébe van 998 happy júzer.
legyen már egy épeszű határa az elvárásoknak és egy okos moddolása a kompromisszumoknak
elnézést, igazából nem neked szólt, csak jajongtam itt kicsit az éterbe bele..
szerk.
gondolom az all the standard applications fedi a böngészőt is, de ahogy mondod, bennem is kételyt ébreszt a sebesség... -
Az marha sokat számít hallod a mérete... Az E90-be szabadon van legalább 73mega ram amivel nem tudtam még kiakasztani a böngészőt meg úgy semmit, de az N97 mini úgy lehalt ahogy kell, lazán kiírta, hogy kevés a memória. Alapból ha 50 mega ram szabadon volt.
jacis! Részben. annyi féle töltőm meg adatkábelem van a különböző nokia telefonjaimhoz ,hogy már sok. Valami egyezményes dolgot igazán bevezethetnének. Úgy tudom kötelező is lesz lassan.
-
Gabor113
tag
Van azért különbség bőven ha csak apróságok is.
-4"os cbd amoled
-méret
-súly
-belső memória
-E7 nem bővíthető micro sd-vel N8 igen
-E7 default ból egy valag előre telepített üzleti sw-el érkezik N8 nemstb lesz azért mit összhasonlítani. Sok ilyen összehasonlítás kering már a neten. én is azokat olvasgattam még régebben. (E7 N8 comparison-re ad sokat)
-
Gabor113
tag
Azért van a vasban még különbség bőven.
de az os valóban ua. Nagyon drága lesz az biztos de még fognom kell majd mindegyikből a kezemben hogy el tudjam dönteni. A fizikai keyboardja viszont valószínűleg rendkívül kényelmes lesz. (mailezére pl a mini remek ezt nagyon szeretem benne sok mást meg utálok) na majd meglátjuk az E7ről még úgy sem sokat lehetett hallani a tekintetben hogy mikor jön.
-
user01
aktív tag
A beépített lejátszó 2 GB-nál húzott egy korlátot, annál többhöz nem nyúl (ezt csak mondták, kipróbálni nem próbáltam).
Idézet a használati utasításból:
"A videók megengedett felbontása legfeljebb 1280x720 (720p) képpont; a készülék nem támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat." -
Misály
addikt
Gameloft, roovio, ms, polarbits.
-
Lirion
addikt
Ez a megállapítás ugye még a régi iphone-ra vonatkozott, ahol nem volt valódi multitask, tehát tényleg nem tudtál egyszerre mosni és mosogatni. Szóval ez még egy plusz pont az n8-nak a lakásos példán keresztül.
A repedő vakolat szintén az iphone-ra jellemző, hisz rendszeresek a hírek a burkolatát érintő hibákról.. -
Misály
addikt
Pláne hogy a konyha mindig külön fázison van a fürdővel, ergó a példa szar
Inkább ha bekapcsolod a mikrót lever a konyha jobb példa lett volna. ( Mindamellett hogy még így is erős és valótlan példa jelen esetben ) És nem tudom milyen lakásokba költözöl hogy miszitkusan eltűnik a térerő, szuterén-e vagy?
-
Anulu79
addikt
ÓÓóóóóó..., hogy az a.....
Pedig már azt hittem, hogy szerencsém lesz.
Amúgy nem tudsz róla semmit? A fényképező hasonló benne leszámítva a pixelszámot? Vagy esetleges, hivatalos magyarországi megjelenést nem tudsz véletlenül? Lehet, hogy jövőhéten már meg lesz a lóvám a telefonra és ezért érdekelne. Mert ha a nagyon közeli jövőben akkor kicsit próbálok még várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest