- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
"azert veszitesz garanciat ha te magad cserelsz gyarira mert at kell irni a product kodot."
Téves. Megfelelő eszközökkel (a mai világban szerencsétlenkedik még valaki NSU + PC módosítással?
) egyáltalán nincs szükség a product code-hoz nyúláshoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy 100% bizonyossággal a szolgáltató nem veheti észre a házi flashelést (főleg hogy downgrade-elni nem lehet), de ilyen könnyen már nem szabadna elcsúszni. A Phoenixről beszélek egyébként.
A drámába nem igazán akarok belefolyni, mert én is kaptam az osztást amikor rosszat mertem szólni az N8-ra
De a képarány egyébként sokat számít.
-
drzsoo1
aktív tag
-
Kvazár
őstag
Karácsonyfával tökéletesen ki tudtam akasztani. Arról még a 9 mp-es képek is 9 MB-osak voltak, a 12 mp-es képeket meg már kezelni sem tudta -> "végzetes hiba történt, indítsa újra a telefont". Vagy valami hasonló volt a hiba üzenet.
Beállítások terén, azért egy kis mélység élleség állítás is jó lenne manuálisan.
Más:
Viszont, ugye itt jön be a kézremegés mint gond, de erre lennének az állványok.
Eddig amit találtam képek alapján a Nokia saját állványa tűnik a legstrapabíróbbnak, csak sajna sehol sem lehet kapni a Földön. (Vatera, Német ebay, Angol ebay, Amcsi ebay, semmi, vagy csak én nem találom.)
Viszont van egy kínai ami még jónak tűnik: [link] Egy ilyenre részemről a közeljövőben be fogok ruházni.
És ilyenkor már tényleg érdemes lesz egy Bt-os egér beszerzése is. Innentől kezdve úgy tudsz fényképezni, hogy a telefonhoz hozzá sem érsz, és még sincs az, hogy több 10 sec-es késleltetés kell, mert az állvány a gombnyomástól még mindig remeg.Na az ilyen, jobban átgondolt képekhez kéne a manuális beállítási lehetőség. Az tény, aki csak arra használja a telefonja fényképezőjét, hogy buli fényképeket csináljon, annak még a mostani beállítási lehetőségek is bőségesen elegendők. (Elnézést kérek a kivételtől.)
Megint más:
95%-on max. akkor csinál 2 MB-os képet, ha egy fehér lapot fényképezel.Tehát a következtetés: neked nem a 95-ös mod van fent.
-
Az a baj, hogy a megakadasokat nem magyarazza a keves memoria, mert ha elfogy a RAM, nem tud nagyon mit csinalni a rendszer, maximum kiloni az alkalmazasokat. Abban se vagyok biztos, hogy heap defragmentalasra kepes (majd ha eszembe jut, ranezek a forrasban), ez az egyetlen muvelet az appok mar emlitett kilodozese mellett, amit ilyen helyzetben tenni lehet.
Bar az is lehet, hogy a kritikus szerverekben takaritast kezd, de ebben az esetben is utemezesi gondok vannak. Az csak egy elszomoito korulmeny, hogy low memory helyzetben tor ki a baj.
-
Kvazár
őstag
Igen sajnos ez így megy. Főleg, ha a gyártó odaadja valakinek a telefont, meg egy kis bért, hogy írjon róla tesztet.
Nekem az szokott tetszeni, amikor egyes tesztelők találnak egy olyan hibát, ami alap használat esetén elő sem jön, és úgy kiemelik, mintha totál használhatatlan lenne az adott eszköz.Anno már kérdeztem, és akkor azt mondtad a Plug and Touch fent van a Beta Labson, de nem találom azóta sem. Tudnál egy linket dobni hozzá?
-
stewe780
őstag
- Ha az ilyen ram elfogyás meg az akadás is tisztán érezhető ma az s60v5-ben, akkor mégiscsak miből kellene arra a következtetésre jutnom, hogy javították a symbi alapjait? (Nem tudom hányas szoftnál váltottál, lehet régebben nem volt, de a mostani v52-be mindenesetre belefejlesztették.)
- Azt megosztanád velem, hogy az oprendszer ismereteidből hogyan jutottál arra, hogy az akadás memóriaprobléma? -
stewe780
őstag
Ez nem gyermekbetegség, hanem hozomány az s60v5-ből. Ott ugyanezt az akadást tapasztalom. Az rendben, hogy a ^3 ban a felületet nem nagyon bántották, csak az ilyen apróságok arra utalnak, hogy a rendszer belsejéhez se nyúltak hozzá.
Azt, hogy éppen mi a fenén dolgozik kb. 5 percenként fél-1 másodpercig nem tudom, lehet memória turkálás, de lehet tök más is. Kíváncsi vagyok a beígért nagy frissítés után megmarad-e ez a feature.
-
koveradam
tag
-
biggamer
veterán
Nem ... viszont engem nagyon érzékenyen érint a dolgaim esztétikai állapota.
1x egy új telóm esett ki motorozás közben az aszfaltra, a fene tudja hány métert csúszott ... utána napokig lelki beteg voltam, ha csak eszembe jutott, ha +láttam arról nem is beszélve.
Most egy 6 éves Samsung D600-ast / 100 rongyért vettem annó / nyüstölök ... gyönyörű állapotban van még mindig.
És a többi dolgaimra is nagyon vigyázok.Szóval legszívesebben rátenném ezt is meg a CaseMate borítását is / ha +lenne a teló
/.
-
tibike8
őstag
Felraktam. Az első a videó közbeni ciripelés ellenőrzése volt és az itt is megvan. Gondolom a többi modnál is megmarad. Az exponálás hang kikapcsolható. A képminősége 5 lépésben állítható. Egyelőre még nem látok szemmel minőségbeli különbséget a képekben és a videóban. Az tény, hogy 30FPS és 256kbps.
-
Kvazár
őstag
Nekem nincs bajom azzal, hogy ott van, csak nekem a régin jobban kézreált. Nekem főleg akkor okozott gondot a lefogása, amikor fényképeztem vakuval. De ez már megoldódott, egy kis kamera frissítéssel.
Azt, hogy mi hova raknák, az meg tényleg egy olyan dolog ami totál lényegtelen, mert nem tudunk rajta változtatni. (De mert kérdezted: a HDMI csati alá az SD karit, kisebb és pontosabb hangerő gombokat oldalra, és máris mehet a sztereó hangszóró a két oldalára. A belsejét meg oldja meg az aki a PCB-t tervezi.
)
-
GinJoe
csendes tag
Ebbe a hibába én is belefutottam, pont ma. Először mióta megvan a telefon, de nekem nem kellett újraindítani, csak kiléptem az alkalmazásból és vissza. Szerintem memória megtelhetett, tegnap elég erős igénybevételnek volt kitéve (telefonálgatás, GPS, FM transm., WIFI, mindez néha egy időben), és azóta még nem kapcsoltam ki.
-
Ufff
senior tag
Ez a tesz meg felháborító! Ez mintha nem is szakmai teszt lenne, hanem valami hozzá nem értő 6. osztályos csinálná...
-
ctnyr
csendes tag
Nem vittem meg vissza, gondoltam megkerdezem, hatha mas is talalkozott mar ezzel, mert akkor lehetne szoftveres baj is, es akkor megvarnam a januari frissitest. De ha senki nem talalkozott meg ezzel a bajjal,akkor lehet besetalok a T-hez, csak nem igazan akarok 2 hetet varni egy szoftverfrissitesre (mert ezzel kb. azt csinalnak eloszor, mivel a hiba nem reprodukalhato...)
-
Lord Zero
addikt
a pár napja felröppent cikkről (és annak mindenféle vicces taglalásáról) lehet szó, miszerint a bekapcsolhatatlanság szindrómáját a nem megfelelő hőleadásból adódó túlmelegedés okozhatja.
mondjuk a konkrét 25C-s határérték nem tudom melyik urban legend hozadéka, dehát ez ilyen dolog - egyre színesebb lesz, mint a népmesék : )) -
Kvazár
őstag
-
arcitec
addikt
Az majd kiderül , hogy hibás vagy valami más ..
Azon vagyok ...A servizt is meg fogom kérdezni ...
De hát csak próbálunk itt véleményt cserélni és nem hiszem,
hogy a szellemi képességeimet kéne kérdőre vonnod...
Na de hagyjuk ....
Vagy tutira mész, hogy a pattogós készülékek hibásak ? .... -
arcitec
addikt
Már megint csak csak arogáns vagy....
Tényleg nem , de már nem tudsz felhúzni ne válaszolj és kész.
Mint írtam NEM ÉN VOLTAM AZ EGYETTLEN AKI ÍRTA.
SŐT NEM IS ÉN VETTEM ÉSZRE.....
Csak talán probáltam többet írni hátha van megoldás ...
Ennyi semmit több.....
Ahogy látom szerinted csak szépet és jót lehet írni.
Na de nehogy kiforgasd ezt is..... -
arcitec
addikt
Ne haragudj de TE miért kötözködsz velem
nem igazán értem a hozzállásod mit követtem el????
Normálisan leírtam, hogy pattog és nem én voltam az első
aki észrevette, ha a készüléket leteszem - felvételkor -
visszajátszáskor akkor is pattog ,
vagy is nincs mozgatva akkor is ...
Ja és ez nem ciripelés, - pattogás - hanem a felvétel hangja adja ..
VISSZAJÁTSZÁSKOR ...
kapísi ...?
Ja és GYÁRI minden a készüléken ....
Pl aki azt írta HACKELTEM és mit panaszkodok
Ő jófiú? -
Kvazár
őstag
Megtörtént:" A fényképezett személy szemének vörösségét az okozza, hogy a vaku fényét a szem ideghártyája mögötti véredények visszaverik. "
Még a ledes vaku is okoz vörösszem hatást, és annak aztán tényleg harmat gyenge a fényereje.
-
spilbi
tag
Így van, csak szólni kell a fotózni kívánt alanyoknak, hogy 2-t fog villanni, és a második pózoljanak
Egy jó tok engem is érdekelne. A Nokia szilikonos-ba nem bízom, de sokat meg nem akarok rákölteni. Kollégám X10-esére rendelt OTTER BOX-ot, azt hiszem e-bay-ről, nagyon jó minőségű cucc, van már N8ra is. Lehet rá kell szánni magam egy ilyenre. -
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
Csak az a probléma hogy az ovi suita nem látja így a telefont, mert ugye be se tudom kapcsolni...
Egyébként még tesztelhetnéd azokat a játékokat, volt amikor másfél órát is eljátszottam velük és nem volt baj, aztán másnap meg 10 perc után halál...
téma kiakadás meg ilyenek amúgy nekem nem voltak, meg egyéb fagyások sem, eredeti avatar játék egyszer újraindította a telefont, ennyi, meg ez a 2 játék totálisan kinyírja. -
arcitec
addikt
Apropó kamera röhej de az enyémen is rajta van , na kíváncsi leszek
milyen képek lesznek ha leveszem... ( fóliával is jó )
Na ja , 6310 -es után kicsit nagyon belezúgtam ebbe a telefonba....Apropó és hogy látod a super üveget így fólia nélkül, jól bírja
vagy bírni fogja a gyűrődést? ....????? -
Sarlon
aktív tag
Én amikor vettem, még olyan kedvezmény is volt, h feb. 28 ig a dupláját forgalmazhatom le az előfizetésemnek, +1 gb net és 20 óra tv, szóval még azt is megduplázták.
Persze ez jó marketing, mert valaki pl. hozzá szokik a 3 hónap alatt, hogy annyit netezhet konkrétan, amennyit akar, meg annyit tv-t néz, amennyit csak bír. Utána meg kopp.
De a mobil tv tényleg kvajó, pénteken mentem balcsira, 2 óra alatt lehetett megtenni 15 km-t, bekapcsoltam és már nem is zavart annyira -
Sarlon
aktív tag
Tökfej 3.0!
Akkor meg minek az a szemüveg törlő? "amugyis karcallo vagy mi."
Meg úgyis összenyomkodod, elvégre érintős a kijelzője. Na mindegy, Én ezt nem érthetem, mert mondjuk kényelmesen az ágyra ledőlve nyomkodom, nem feltétlenül lefekvés ill. elalvás előtt. Külön örülök, h ezt kiemelted.
Nekem nagy kezem van, nem zavar az a +1mm minden oldalon, kb. ilyen vastag a szilikon tok. -
Kvazár
őstag
Az hiszem 1-et kell értenem veled, az SPB ügyében. 5 perc után le is szedtem. Az ötlet maga jó, hogy teljesen új GUI-t írjon hozzá valaki, de sajna ez még nagyon nem teljes.
Az meg nagyon zavaró, hogy felemás. A főbb dolgok ugyanis nincsenek megírva rá. Telefonálásnál, SMS írásnál is visszavált pl alap képernyőre. -
Kvazár
őstag
Látom te tényleg sosem adod fel.
Azt az SPB-t én is feltettem. Még egy kicsit kerülgetem, nézegetem, majd utána mondok véleményt is.
Flac-ot, meg ha valaki le szeretne játszani, azt a Folderplayer-rel megteheti. Egy negatívuma van: a füles kihúzások a zene nem áll le, hanem a telefon el kezd üvölteni.
-
somkuti
csendes tag
Kedves Misály,
ha kérhetem, ne tökfejezz le itt senkit. Emellett, kérlek ne oktassál ki senkit arról hogy mi helyes és mi nem a magánéletben, pl. ágyban elalvás előtt. Illetve, senki sem kérdezte Tőled meg hogy szerinted mi a "droid" szokás és mi nem.
Amennyiben ilyen jellegű tanácsot kérnék Tőled, jelezni fogom, de ebbe a fórumba azért szeretnék visszajárni hogy a telefonról olvashassak tapasztalatokat.
Köszönöm. -
joey04
titán
Nézhetjük ezt fordítva is: Én hamarabb kikapcsolom már a gépet, amikor tudom, hogy már csak a fórumra, vagy ide-oda pár percre akarok majd később felugrani, akkor PC off, és majd ha úgy adódik, mobilon felnézek. Alváshoz: én kifejezetten nehezebben tudok elaludni, ha nem megy a TV mondjuk. Hozzáteszem, ha hulla vagyok, mindenképpen jót tudok aludni, ha meg kipihent, akkor sehogy nem megy.
-
A Baross utcai McDonalds melletti, pár hete történt verekedés és késelés óta én egyáltalán nem vagyok nyugodt, hogy nem a megölésem a cél. Egy idősebb ember kapott laza nyolc szúrást, egy másikat meg a mentők élesztettek vissza. Közeli családtagnak hála elég hiteles forrás; ennek kapcsán poén, hogy a hírekbe csak annyi került, hogy egy embert combon szúrtak és kész.
Maradjunk annyiban, hogy jobb, ha ezt egyikünknek se kell megtapasztalnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest