Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ufff
senior tag
Nem írtam, hogy zseni lennék, mert symbian-t használok (és be is tudok mindent egyedül állítani), és hidd el, nincs baj a méreteimmel sem. Ha faszhosszabbítót akarnék, vennék i4-et meg egy BMW-t, mert az a menő. Nagyon szívesen megnézem , beállítom bárki telefonját, ha gondolja, mert ennyi és ilyen sokrétű hiba csakis felhasználói hiba lehet! Nem kéne minden szar programmal telepakolni a telefont, mert azoktól szokott megkergülni! Lehet ellenkezni, akkor is így van. Vannak sajnos az OVI-n is olyan progik, amelyeket feltelepítve hülyeségeket kezd el csinálni a telefon. A progit leszedheted, de a telefonnak mindenképpen kell egy HR, mert csak azután lesz megint jó.
Fontos, hogy HR után TILOS visszatölteni a beállításokat a biztonsági mentésből!!!Kvazár: nagyon szívesen megnézném a telefonodat, mert ott vmi nincs rendben. Aztán ha jó lesz, miután mindent feltettünk, megiszunk pár Mojito-t! Na?
-
Ufff
senior tag
Nálam nem fagyott még. Illetve 1x, de az egy nem megfelelő progi felrakása után. Aztán kapott hard resetet, azóta semmi hibája, sosem fagyott. Én is azt mondom, hogy felhasználói hiba lehet a háttérben. Kehet az egy nem megfelelő progi, beállítási hiba, stb. A rendszer nálam gyors, nem akad, stabil, megbízható és tökéletesen testre szabható. Minden logikus helyen van, értelemszerű minden. Aki gyönyörködni akar a kezelőfelületben és az agyát "standby" üzemmódban szereti tudni, vegyen divattelefont, mert az való neki.
-
gyurmau
tag
Nem fikáztam senkit. Legelső hsz-ban ebben a fórumban egy kisebb regényt írtam, miért döntöttem emellett a telefon mellett, pro és kontra. Igen nehéz visszakeresni a rengeteg rém szakmai symocsároló beszólás miatt, pedig nem volt könnyű döntés az Iphone4, a Mozart és a Galaxy között. Nem terhelném az adatbázist, hogy újból becopyzzam. Ott számomra a
3GS már az elején kiesett a felbontása + kamerája / ára miatt. Ezért nagyon szóba sem jött.
Talán csak kissé indulatossá váltam, de tény, hogy pl. a C7 tesztjénak írója a sym-ben nem tudott mappát létrehozni, és a többi utalásom sem a levegőből van. Talán rossz napra ébredtem és ezért nem tudtam, mint máskor egyszerűen csak mosolyogni, az olyan felettébb konstruktív igyekezeteken, hogy ez tök jó lenne, ha nem sym lenne rajta, de hol is kell a product kódját megnézni.
-
leviske
veterán
Ugye nem akarod nekem bemagyarázni, hogy a Hero előtt bárki egy szinten említette volna a céget a nagyokkal. Na jó, talán a Diamond kapcsán...Emlékezetesebb Windows Mobilok csak az után jelentek meg a palettájukon, hogy az Android is színre lépett. (Ilyen WM volt például a HD2, aminél már tényleg Nokia, sőt Apple ellenfélként kezelték őket.)
Kallasvuo sem volt különb, csak Elop azért még rendbe hozható állapotban kapta meg a céget. Sőt, tovább megyek, Elop olyan állapotban kapta meg a céget, hogy az a S^4-el és a MeeGo-val pályára lett állítva. Rendkívül tehetségtelennek kellett ahhoz lenni, hogy így is neki tudja kormányozni a céget a Windows Phone 7 nevű jéghegynek.
De ez csak az én saját véleményem. Nem látok bele a cég pénzügyeibe. Lehet, hogy már rég csődben vannak és egy olyan platform fogja megmenteni a céget, ami a többi gyártót nem érdekli... ki tudja.
-
leviske
veterán
Bocs, mindig elfelejtem, hogy a HTC az 5 legnagyobb gyártó közt szerepel, így elég lett volna az LG számára is, ha a Microsoft mérnökei helyett terveznek egy valóban használható UI-t.
Jó hogy már nem gondozásba vehette volna a cég a Microsoft operációs rendszerét, úgy, hogy közben Ők is fizetnek a használatáért.
-
Ufff
senior tag
A WM egy lassú, instabil szemét! Amikop még használtam a Dia2-met, 2 havonta hard reset kellett neki. Összeomlott, bármit csináltam. Pedig a készülék nem rossz, rengeteget dob rajta a Manila, de be is lassítja rendesen. Anélkül meg a divatos "felhasználói élmény" egyenlő a nullával. Tényleg nem értem a Nokia döntését. A WP7 pedig nem lett annyira sikeres, mint amire számítottak. Kérdés, hogy most akkor ki húzza ki a szarból a másikat?!
-
leviske
veterán
Az neked a szarból kihúzás, hogy az egész szoftverrészleget kivágja a picsbe és beáll a Microsoft mögé? Hogy az összes eddigi fejlesztését és tapasztalatát odadobja a Microsoft-nak? Remélem most csak viccelsz.
A MeeGo mögé már egy csomó gyártó besorolt. Basszus, a HP képes volt holtából feltámasztani a webOS-t, ez a marha meg kidob egy majdnem kész rendszert. Remélem még a Symbian is megragad a jelenlegi szinten, hogy a jelenlegi Nokia tulajok is egy életre megutálják a céget.
Áhh. Pedig reméltem, hogy nem követi Stringer példáját, pedig tökéletesen ugyanazt vitte végbe, csak évek helyett hónapok alatt.
-
Misály
addikt
Ezt speciel tudom rolad ( nagyon jol tudom hogy a Qt a vesszoparipad mert erdekel ), de ha mar Qt, annyira en azert nem latom veszesnek a helyzetet, deplane hogy az Ovi-store legutobbi updatejevel mar qt alkalmazasok is bekerulhetnek, igaz en nem vagyok fejleszto, csak a lehetosegeket latom.
En meg nem feltem a platformokat, MWC sajtotajekoztato se izgat annyira, fassag lenne kidobni az ablakon 1 milliardnyi fejlesztesi koltseget. -
Misály
addikt
Az engadget-ed hozzaertese...
"Elop memoja" tobb helyen is foghijas
Fasza "szaklapokbol" informalodsz, az engadget egy hype-blog.
-
istnag
addikt
Én is úgy vettem észre,hogy nincsenek túl jóban és enyhén fogalmaztam. Sok összehasonlítást végeztek az N8 és az I4 között,eléggé lehúzták a nokiát és "fel" az I4 -et. mindeféle tekintetben (kamera,videó, rendszer). Én sem vagyok nokia fan (jelenleg is androidot használok), de ez elég szembetűnő volt és az ellenkezője látszik bizonyosodni
. Na de nem offolok itt tovább písz. Sziasztok
-
Bandus99
őstag
Koszonom 2 napja feltettem a kerdesem programok ugyeben de nem sok reakcio erkezett, annyit megtudtam spb shellt nem erdemes feltenni, mert lefagy tole a telefon.
tokokkal kapcsolatban is feltettem tegnap este a kerdesem, arra vegulis kielegito valasz erkezett es megyek beszerzek egy gyari szilikont.Csakhogy mindezt nem kellene kerdezni ha kezelheto meretu lenne a topik.
En kerek elnezest hogy szova teszem az N8as topik miert nem az N8rol szol??
Persze ettol meg mindig nem ertem, masik rendszerhez tartozo dolgokat miet itt kell megvitatni.
-
Anulu79
addikt
Kártyát beraktam. Nem ajánlotta fel a formázást viszont én nagyon örültem.
Más. A telefon elvileg talált egy készülékszoftver megnevezésű frissítést amihez azt írja, hogy csatlakoztassam a szg-hez és úgy frissítsem. Viszont semmilyen módon nem akarja elkezdeni a frissítést. Erre tud valaki valami ötletet, hogy mi lehet a gond?
-
AkosL
aktív tag
-
Misály
addikt
Javits ki ha tevedek de normal jaffal meg te mondtad hogy nem megy, boxom nincs itthon phoenix-et meg nem neztem. Legutoljara mikor hasznaltam meg elhasalt a product kodon, de legalabb ma is okosabb lettem valamivel. ( egyebkent meglepodnel hanyan valasszak a nemesis-nsu kombot )
Jacis, ha neked ez primitiv, duplan orulok hogy eladod es nem itt ugralsz gyermetegen, remelem azert nem kell azt vegigneznem hogy "megvettem-az-i4-et-es-fenyevekkel-jobb-( neked )-mint-az-az-otvar N8". Legyen, csak ne itt kerlek. De tovabbra is fenntartom hogy hard reset es meg egy esely, meg vard meg a support valaszat, bar eleg meggondolatlannak tunsz ahhoz hogy leszard. A hozzaszolasaimat meg azert szelektaljak mert par mimozalelku atjar modkerbe
Mindketto, szoljatok rosszat nyugodtan, ha van ertelme, Karmatol nem varom el a user errort a te eszreveteleid jogosak az esetek tulnyomo reszeben vagy en is talalkozom vele. Nem hasznalok RDF-et van egy ket baszott idegesito hibaja a telefonnak ( ramkezelestol a falnak megyek pl ) de peldanak okaert kollegame olyan hibakat produkal hogy csak lesek, lattatok mar az animalt hatter szeteseset? Ugy villog a hatter mint egy tulmelegedo vga kepe
Keparany valoban sokat szamit, pusztan arra reagaltam hogy meretre ugyanakkora a ket kijelzo
Ja es Karma, mi van a programmal amit igertel? Jon a jo ido es tudnek hozni neked dump-ot
-
MarKoo
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy nem asztali OS, és nem is az első okos telefonom, csupán úgy vagyok vele, hogy kérdezek, hátha megspórolok magamnak egy felesleges kört. Valamennyi esély csak van rá, hogy találkozott hasonlóval valaki és mondjuk több ideje volt rájönni hogy mi a fenétől, melyik progitól. Adataim egyfolytában szinkronizálva, nem a mentéssel van baj, egyszerűen kb. azt a nagyjából 30 percet + beállítgatásokat akartam magamnak megspórolni.
-
MarKoo
addikt
Eladni nem fogom, valami használható ötletre lett volna szükségem, de látom ez a fórum se a régi már.
Használom kb. másfél hónapja, beszéltem már rajta 80 órát, egyfolytában jönnek rá a mailek meg rengeteg sms, ráraktam a fél Ovi Storet - eddigi legjobb telefonom, nem csodálom hogy kicsit megfingott, de szeretném talpraállítani reset nélkül.
-
-
Misály
addikt
Felesleges megtennem mert ugyanarrol beszelunk
Es nem lassulasrol beszelunk, hanem megakadasrol. Ha lassulna en is a procit szidnam. De a megmaradt ismereteimbol kiindulva csak a memoriakezelesre tudok gyanakodni...
Uff, widgetek ki vannak kapcsolva jatek alatt, megis megakad.
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ez talán érdekes lehet:
Defective Flagships. The Nokia N8 and Nokia C7 Dying around the Globe
Holnap visszaviszem az enyimét, elküldetem velük a nokia szervízbe... -
Misály
addikt
"az érdekesmód nem túl hangsúlyos a dícsérő hozzászólásokban" - Mint par hete is mondottam volt, en speciel nem azert vettem ezt a szart hogy utana itt dicsoitsem megszallott modon hogy milyen jo, hanem azert hogy hasznaljam. Nekem mukodik, kifogastalanul vegzi a dolgat, es barmekkora rohej de stabilan. Nem tudom mas topic-ban hogy megy ez, de orulok hogy itt nem omlengenek a tulajok, hogy uristen de jo.
Lasali, sajnos van ilyen, valoszinu ha en is kifogtam volna egy selejtet meg idegbetegebb lennek, meg jo hogy nem valami konstrukcios hiba amivel nem csinalhatsz semmit, hanem cserelheto.
-
arcitec
addikt
Na igen én elsősorban a kamera ( nagyon jó, sőt) ,
gps ( ingyenes és nagyon jó ), telefon,
és a többi funkció ... okán vettem . és nem bántam meg ...
A kezelését meg nyilván meg kell szokni, de ha már kérdés,
újra megvenném ...
A wlan kérdesemre ellenben megköszönném a választ
példul mi az a ami állandóan ingyenesen elérhető - nálam -
és default-ként tartja nyilván ...
( elérhetőség biztonsági szempontok alapján ) .... -
arcitec
addikt
Na meg van a jobb felső kis ikon az akku mellet "kiszőrösödik" ha aktív a kapcsolat
na akkor nem tom miért merült le.....
Illetve most bontom és viszzakapcsol magától na ez a symbian amit nem kéne
nem értem ezt kik fejlesztik, szerintem magyaroknak kellene
lehe a finnek nem jók az informatikában? Jó Jó csak megtalálom hogy hol lehet
kiiktatni de ez macerás ... -
arcitec
addikt
Nálam meg az a gond lett, - apróság - de tegnap este töltöttem fel.
Ma nem is volt időm foglalkozni vele csak készenlétben volt és 24 óra alatt
10%-ra merült az aksi.
A wifi elérhetőség érdekes, lakáson belül érzékelve van egy nyitott wlan
na az meg pláne érdekes, hogy az erkélyen nem érzékeli -
( nem az enyém nekem nincs wifim ) de lakáson belül éjjel nappal
arra gondoltam valami okán attól merült le. Kikapcsoltam már mindenhol
de jobb felső sarok csak jelzi hogy van elérhetó wlan,
Hogy lehet azt úgy kiktatni, hogy csak akkor kapcsolódjon ha én akarom és
ne kolbászoljan ott.
Ja és még érdekes - számomra - hogy a készüléket ezen keresztül
mások elérhetik-e tudtomon kívül...
Köszi a választ .... -
---Lasali---
Közösségépítő
Akkor is ugyan ilyen halott volt, amikor visszavittem ezelőtt 2 szer.
Ez az EEPROM hiba ennyire gyakori lenne? És pont kifogtam egy hibásat?
Ha tényleg ez a baja attól megkönnyebbülnék, legalább van remény rá hogy működjön egyszer stabilan.
Attól félek hogy ha elküldik a nokiának, akkor nem fognak csinálni semmit csak ugyan így újra rakni mint a T szervízbe....arcitec
Ez most annyira döglött hogy hiába kötöm rá a gépre meg kapcsolgatom meg akármit csinálok vele semmit nem lát belőle a gépem... -
jacis
nagyúr
Én sem szeretem a szilikon tokot. Az iPhone-hoz szilikon tokot használtam és amikor egy hét múlva levettem a telóról teli volt a teló és a tok közötti rész kosszal/porral. Persze karcolta is a telefon hátulját.
Most az N8-hoz egy ilyen tokot rendeltem (kiváncsi leszek milyen lesz): Case-Mate
-
Sarlon
aktív tag
Majd olyat is veszek hozzá, de még nem lehet kapni, legalábbis Én még nem tudok róla.
Mielőtt ezt megvettem, bementem a Pólus Center Nokia üzletébe, még majdnem fel is voltak háborodva, hogy hogy merészelek "hozzávalókat" kérni N8 hoz, mikor még meg sem jelent náluk (még most is csak hamarosan felirat van a nokia.hu- n, vicc)
Mondták, h menjek be a Westend-be. Nem mentem be, felhívta őket, ott sem lehetett még semmit kapni hozzá.
Gigatelnél meg volt minden más, vízálló, ütésálló, bla bla, de ilyen vastag plexi nem
De tényleg ez a szilikon is jó, 2500 at meg pláne megért.Köszönöm tibike8, akkor lehet, h kipróbálom majd, már csak a látvány kedvéért
-
Misály
addikt
Nekem volt szomszedomat szurtak le corvin teto elott mert lement arcoskodni, en se vagyok nyugodt, tamadtak mar meg nem egyszer, de eddig volt annyi lelekjelenletem hogy megusszam.
Joey, nalam van egy szerverkent fenntartott alacsonyfogyasztasu gep ami mindig megy, ezert nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, forumozni agybol meg az szokott akinek nincs maganelete.
-
Ufff
senior tag
Sajnos ez addig nem fog változni, amíg bizonyos népcsoportok jókora előnyt élveznek a hétköznapi magyar állampolgárnál. RENDET KÉNE CSINÁLNI ITT, akkor talán elindulna valami változás és nem egy kilátástalan ország lennénk, ahol a cigányok büntetlenül rabolhatnak ki mindenkit, akár fényes nappal is, és ha fel mered jelenteni, hát te vagy a rásszista!
Kedvenc videóm.
-
Misály
addikt
Nem nehez kivedeni es nehogy azt hidd hogy olyan gyors vele az atlagember, csak tanulni kene alapveto onvedelmet, kuzdosportot, valamit . En speciel nem szarom magam ossze egy kes lattan magam, tudni lehet azt is hova tamadnak vele ( comb, es derek hogy veletlenul se oljenek meg ). Lofegyver eseten inkabb osszeszarnam magam mint egy keses cigany lattan az vicc kategoria.
Ufff: punkokon regebben en is felhuztam magam, de olyannyira szerencsetlenek hogy siman el lehet zavarni oket meg szajkarateval is, 2 evig a deaknal laktam es nem lehetett este ugy lemenni boltba hogy ne kossenek beled ha nem adsz cigit vagy aprot
Az off-ra meg annyit hogy itt legalabb van tema, de ha akarjatok fikazhatjuk a nokiat vagy dicsoithetjuk hogy ilyen telefont adott a kezunkbe. En speciel orulok hogy mas oldalat is megismerem egyket forumtagnak...
-
tibike8
őstag
Aha, de akkor ha jól vettem ki, más nem nagyon foglalkozott a dologgal. Én meg nem nagyon nyúlkálnék így a telóhoz. Nem sok kedvem és időm kísérletezgetni. Végülis együtt tudok élni ezzel a T-s animmal
. De a T-s animáció mellett levő másik animáció ami ki/bekapcsolásnál látszik, az meg ugye téma függő? A téma változtatása nélkül az sem módosítható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest