- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
-
vanezigy
aktív tag
válasz
janek69 #23418 üzenetére
Egyszerűen túlreagáljátok a dolgot.
Én csak egy véleményt írtam, nem fikáztam semmit.
Te nem cipekedsz, én meg cipekedek és nem veszem elő a telefonom fotózni csak ha nagyon muszáj.
Én is írhatnám, hogy egy lusta kényelmes ember vagy és azért nem viszel komolyabb technikát magaddal de nem teszem, mert mindenki maga tudja, hogy mit szeretne kihozni a témáiból..
Akartam feltenni, megmutatni pár képet nektek de inkább nem tettem a silány minőség miatt. -
-
TaylorPro
addikt
válasz
janek69 #23388 üzenetére
Konkrétan nem ez van a V7-ben. A Belle egyébbként alapból is gyors. A gyári effektek fogják meg nagyon. Kikapcsolt effektekkel egy gyári szinte olyan gyors mint egy moddolt. Jól van optimalizálva, túl sokat nem lehet rajta reszelni. Volt olyan ram optimalizáló mod ami omlasztotta a rendszert. Ezért kell hosszan tesztelni.
-
Misály
addikt
válasz
janek69 #23345 üzenetére
Kurvanehéz kiírni hogy nokiaprogramok.hu
Storehoz annyit, hogy marha nehéz azt a két appot kifizetni amit a többség használ, a többit meg vagy tudja a telefon vagy ingyen app van rá.
Vasinger: a proci azért tud ennyit hogy tovább bírja, ha félnapos telefont akarsz vegyél androidot.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
janek69 #23271 üzenetére
Ehhez is van egy gumi talp - a linkelt képen is látszik - amit rá kell ragasztani a műszerfalra és arra kell rakni a tapadókorongot, de az sajnos nem tartja meg.
Azért kellett a műszerfalas, mert ha az üvegre rakom akkor távol van. Aki a szélvédőre rakná annak tökéletes.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
janek69 #23261 üzenetére
Nah igen, kompromisszumkötés, ez a legnehezebb...
SymbianOS:
Mint már valaki leírta: Symbiannal mindent meg lehet csinálni amit a többi OS-el, csak SOKKAL körülményesebben. Kinek az kell, hogy a segge alatt legyen a szoft kinek meg az, hogy ő maga felépítse a telefonját.
Ha csak azon múlna, hogy saját magamnak kéne felépíteni a telefont nem lenne semmi baj, de szerintem nem lehet mindent megcsinálni, amit a többi OS-el. Szóval szeretek szüttyögni a mobillal, ha kell bevállalnám, hogy moddolt OS-eket tegyek fel, nem itt van a probléma.
Egyszerűen egy olyan mobilt akarok, amivel nem lesz az, hogy némely funkcióknál azt kelljen mondanom: Basszus, ezt miért nem tudja megcsinálni a Nokia? Ezer éve gond nélkül megy a konkurenciánál, itt miért nem?
hagel:
Kicsit nehezményezem, hogy a zabhegyezést és szőkítést átvetted tőlem.
Valószínűleg mert nem ismersz. Addig nem veszek meg semmit amíg utána nem jártam minden hibájának vagy tulajdonságának. Nem 1 percre veszek semmit. Mindig a számomra legjobb ár/érték arányú terméket veszem meg, főleg ilyen árkategóriában nem veszem fél vállról.
- Akarom én ezt a N8-ast??
Ezt számorma nem lehet egy kérdéssel elintézni a fentebb leírtak miatt.
Ami igaz, hogy el kell döntenem, hogy akkor most mi legyen:
Android + kompakt vagy kompromisszumuk + N8, ami majdnem felér egy kompakttal. Csak ugye a kettő között jó nagy az árkülönbség. Az első verzió legalább 100k, a második meg 50-60k-ból meglenne, persze az eredmény nem ugyanaz lenne, de kompaktabb lenne az eredmény a második verzióban. -
Lacces
őstag
válasz
janek69 #23150 üzenetére
Nah, megnéztem más alkalmazást sem tesz fel teljes mértékben... a legújabb suite van fent... a fene vinné el, átpaszolja a telónak és a teló nem tudja felrakni.
Csináltam helyreállítást is de semmi... ugyanúgy ez a hiba... bármely alkalmazásnál
Ha meg friss a rendszer, akkor sem tud csatlakozni, kiírja nem található térképek, telefon sem szeretné az Ovi-t használni...
-
válasz
janek69 #23141 üzenetére
Janek! A legjobb, amit használtam minden tekintetben a régi pana kazettás walkman-em fülese volt! Csak rövid.
És nem volt miki rajta.A másik legjobb pedig az SE Aino gyári kékfogas készlete volt - ami egy zseniális találmány azzal a frankó töltőállomással! Abba szerettem bele, azért vettem meg.
Egy hiba volt vele: a kékfogas cucc, ha rakoncátlankodott - akkor általában full csere volt.
Ez a kis izé a mérete miatt sem volt emberileg javítható.Egyenlőre minden tervem hiábavaló. pénz most webtárhelyre és egyebekre kell. Abból meg sosem elég!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
janek69 #23022 üzenetére
atoth és janek69
donceleger8:
Köszi neked is a linket. Érdekes dolog ez a Swype, lehet csak meg kell szokni és könnyű használni, de így videóról nehéznek tűnik.
A jack dugó viszont érdekelne, mert napi szinten használnám Zene+Rádió miatt. Igaz nem a saját fülesével, hanem sajáttal, egy Sennheiser CX95-tel. -
válasz
janek69 #22991 üzenetére
Láttál már nagymellű csajt E90-el szaladgálni? Én igen! Sőt!
N8-al is, de amikor belle van kint hónapok óta és annát látok nála akkor felmerül, hogy minek neki ilyen telefon.Jaaaa páromnak is N8 van, tört szofttal meg minden: [link]
(Ő az E90-es dolog is, gari alatt azt használja)
-
ZooLee
senior tag
válasz
janek69 #22654 üzenetére
Nekem az általános iskolás "számtek szakkör"-ös Videoton TVC-k, és a C64 (+magnó
) után XT volt, 20 megás MFM vinyóval
utána sok évnyi folyamatos hardver-buhera: XT, 286, 486 (DX100+GUS!!!+NFS1), pentiumok, AMD vs. Intel, nVidia vs. ATI egészen 2006-ig, akkor megbicsaklott minden, és jött Maci, onnantól kezdve gyakorlatilag semmi. (Na jó, telefonok és PDA-k bőven
)
Elég furcsa összehasonlítani a 95-ös csúcs 486DX100-at, a mostani telefonommal, kb egy szinten vannak számítási kapacitásban, megjelenítésben, memóriában, háttértárban meg bőven lelépik...
Z.
-
ZooLee
senior tag
válasz
janek69 #22651 üzenetére
Sokan vesznek Mac-et és windowst futtatnak rajta,de hogy minek.Egy közép kategóriás hardver arany áron és ez az Iphone-ra is igaz szerintem.
Már megbocsáss, de ebből csak az látszik, hogy egyáltalán nem ismered az Apple gépeket. Az Apple mindig is egyben tartotta a hardvert és a szoftvert. A "középkategóriás hardver" technikailag teljesen megállja a helyét, azonban a körítés - a lehető legjobbra csiszolt dizájn és anyagválasztás, és a hardverre optimalizált és egységbe integrált szoftverek - teszi sokkal jobban használhatóvá, mint az egyéb gépeket.
Egy Mac, a dobozból kivéve azonnal megfelelő szoftverbázist ad az átlagfelhasználók 90%-ának. Ezt Windows-on, pláne Linuxon eléggé sokára szeded össze, Aztán beszélhetnénk még az itthon divatos módon egyedileg összebarkácsolt gépekről is, amik vagy működnek, vagy nem, aztán persze mindig az van, hogy "szar a Windows". Ha viszont veszel egy rendes brand gépet, (ami kellően össze van rakva és tesztelve, driverekkel és Windows-zal), akkor nem jársz túlságosan messze egy Mac árától! És még mindig erőteljes szoftver-hátrányban vagy.
Szóval illene egy kicsit másképp szemlélni ezt az -egyébként elsősorban csak itthon elterjedt - " középkategóriás hardver arany áron" véleményt...Z.
-
-
donceleger8
őstag
válasz
janek69 #21936 üzenetére
Miért baj az, ha valaki szereti a HDR képeket és azt megbeszéli másokkal, akik szintén szeretik a HDR képeket?
Amúgy ezt a sötétebb helyen való fénymérést nem igazán értem, esetleg linkelhetnél ilyen képet.
És ez is a valóság, sőt, valóságosabb mint a normál kép, hiszen ott a magas ellenfény miatt kiég pl az ég képe, de a szemeddel viszont nem úgy látod!
Itt egy kép, amit valószínűleg HDR nélkül nem tudsz leutánozni.
Persze ezt nem telefonnal készítették, de ha már valami hasonló eredményt el lehetne érni, az már több mint jó!Amúgy a fotó innen van!
-
válasz
janek69 #21914 üzenetére
Tegnap szép nagy felhők közlekedtek és volt közben erős napsütés is.
Kimentem fotózni Kodak EKTAR-al. ISO 25.. /Csak napra... /
Egyszer kellett egy "brutál dongót" bevakuzni a virágok közt a talajon. /Majdnem nekem jött!!!
/
Tök jó volt utána rohangálni guggolva a virágok között! Élveztem! Még fára is másztam!
-
-
kacsa7
őstag
válasz
janek69 #21904 üzenetére
Lövöldöztem a gyárival is, akkor íme ugyanaz a kép a gyári programmal, és hdr-ben. (HDR-ben ráadásul annyi féleképpen tudod beállítani, ahogy csak jól esik, színesebbre-fakóbbra, élesebbre-életlenebbre stbstb.)
Alap
HDRHa ezek után azt mondod, nem látod jobbnak a HDR-t, akkor komoly látásszervi gondok vannak
-
-
qwertly
addikt
-
válasz
janek69 #20895 üzenetére
Hát ez attól függ, kintről rendeltem már pár dolgot és a kintiek nagyon jól tudják hogyan kell úgy elküldeni, hogy itt becsússzon minden gond nélkül. Erre jó példa a modell helikopterem, el is tettem a papírt róla mert vicc az ahogy feltüntették a doboz tartalmát.
Benne van a pakliban, hogy fennakad és akkor valóban nagyon drágává válik. -
MC Pite
veterán
válasz
janek69 #20849 üzenetére
Működik, köszi.
Lehet Bellén Hardresetet csinálni???
Vagy most is qt meg egyéb dolgokkal szívás van utána?
A hs icon text eltüntetése végett cseréltem egy fájlt, de ebbe úgy tűnik belehalt... Alul 4 ikon(vissza,kihangosító,tárcsázó, opciók-itt hang, videóhívás meg kilépés) és ennyi -
-
válasz
janek69 #20692 üzenetére
Ha-ha!
Kedves nejed ijeszd meg telefonás közben, táskában matatva! Ha leejti a ezüstöt és csattan+reped - esetleg a gumi puffan és nem reped - akkor látni, érezni és Fizetni fogja a különbséget!
Én a telcsit akkor veszem ki a bumperböl, ha a konyhai kötényembe rakom és főzés közben a studió fülessel hallgatok zenét. A bumper gumipereme nem engedi a nagyfüles dugóját "bedugódni". /Dugni én is csak mélyen szeretek!
((Érzékenyebb lelkületüektől elnézést kérek - őszinte vagyok.))/
-
donceleger8
őstag
válasz
janek69 #20643 üzenetére
Óvatosan a kijelentésekkel, hátha keldor papa a környéken garázdálkodik és még a végén téged is kitiltat, mint ahogyan engem is pár napja.
Az a baj, hogy annyira jó a marketing, hogy egyesek ezt az android meg ios-t már-már életérzésnek fogják fel, és ha valaki egy rossz szót is szól a rendszerről, akkor elborul a user agya, bedob egy adag spenótot és neked támad.
Az MWC alatt a Nokia híreinél darabonként több mint 500 hsz érkezett, melyeknek fele trollkodás, a symbian szidása volt, de egyetlen egy olyan hsz-t sem láttam, ahol a symbianos beígérte volna a jelentést a moderátoroknak.
Bezzeg az android topicban! Ha kifogynak az érvekből, akkor jön a jelentés.
Esetemben haver megkérdezte, hogy mi a véleményem az LG 4x HD-ről. Én meg leírtam a véleményem, meg hogy az android miatt amúgy sem jöhetne szóba nálam. Erre páran nekem estek, mire muszáj volt negatívumot említenem a rendszerről, hogy megértsék mire gondolok. Egyszer csak azt veszem észre ki vagyok tiltva 1 napra.
Másnap megnéztem ki volt az, keldor papa jelentett azzal az indokkal, hogy bomlasztom a fórumot, szarkeverő vagyok. Pedig csak elmondtam a véleményemet egy telefonról egy telefonokkal foglalkozó oldal fórumán. Ráadásul kérésre!
Szóval nagyon sértődékenyek ezek az androidos userek, úgyhogy vigyázz, mert konkrétan leszaroztad a rendszert, hátha utolér keldor papa bosszúja! -
stewe780
őstag
válasz
janek69 #20589 üzenetére
janek69: A fényképezési problémám megoldásáért járó aranyérmet Te nyerted el! Ezt a CameraPro Qt-t találtam meg CameraPlus néven, fentebb írtam róla. Viszont amit én találtam, az valami ős verzió volt, nem mutatott exif-et, egy csomó minden nem működött benne, és bugos is volt, nem kicsit.
Hálás köszönet!
MC Pite: tiéd az ezüst érem!
A Clearblack linkeden keresztül egy olyan témához jutottam, ami már majdnem megfelelő. Napfényben most bizonyos okok miatt nem tudom tesztelni
, de az látszik, hogy sokkal halványabb a gyárinál.
Lirion: ezüstérem
boldog tulajdonosa lettél
, mert szerintem te ugyanezt a témát említetted már korábban, csak te mint a taylor belle v2 ben lévő témát illetően hivatkoztál rá, és nem nevezted meg.
Most Ti lettetek a dobogósok, ettől függetlenül mindenkinek köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat és véleményeket, akár pozitív, akár negatív volt.
AttisX-nek azért megy egy privi az alsó menüsáv teljes hiányát tartalmazó téma iránt, lehet, hogy csak nekem kell, de nekem nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest