- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Virtualkeyyel mobipocket reader sztem megfelelő ebookra, ezt korábban beszéltük. Puttyal mi a baj, nekem jó. Korábban volt egy korrekt pdf olvasóm, sokkal gyorsabb mint a gyári, de nincs meg a telepítője, nem tudom melyik volt. Többi passz, sose kerestem.
szerk: Szamba kliens nem ártana egy jobb, ok.
-
Kasya
nagyúr
Ma egy kis erdekesseggel talalkoztam. A HVG-t olvastam, mikor szokas szerint az oldal vege fele elkezdte tolteni a tobbi reszt. A toltes csak nem akart sikerulni es nem sokkal kesobb egy nagy feher alapon hatalmas "elakadas jelzo" haromszoggel talatam szembe magam, alul egy memoriagondok hibauzenettel...
Telefon memo telitettseg gond, vagy program hiba lehet? -
unic
tag
Errol mit gondolsz? Belefer vagy inkabb forduljak vele "orvoshoz"?
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Asic CMT: Programming data sent: 100%
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded
Phone flashing completed. Waiting for phone to boot up
Asic CMT: Verifying communication to device...
Bootup successful
Stay In Flash Mode option was set, skipping Finalize
All operations completed
Firmware updating succeeded. -
unic
tag
-
stewe780
őstag
Ne mááár, így működnek ma a fényképezők?
nekem egy pana fz5 megy egy nikon d40x van, de az tuti megvárja a fókuszálás idejét akkor is ha teljesen benyomom a gombot. Mondjuk a d40x-nél a fene tudja, annyira gyorsan fókuszál még félhomályban is, hogy nem látszik, hogy mennyit várakoztat.
szerk: azért otthon megnézem, az fz5 már elég rég volt a kezemben.
-
Sn00PiG
aktív tag
Tehát akkor ott vagyok, ahol a part szakad.
Egyébként lehet én vagyok a hülye, de ugye azért kell a Phoenix-et crackelni, mert egyébként fizetős lenne, vagy dongle kellene hozzá. De a gugli nekem nem dobott semmit arra a lehetőségre, hogy hol vásárolhatom meg a phoenix-t vagy Nokia dongle-t.
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek... -
Misály
addikt
Kosz majd kiprobalom
Kasya: Mail for exchange-ben belovod a usernevet domain nevet majd az owa cimet utana ker jelszot, es telefonzarat es mar kesz is. Nagyon jo cucc kezeli a mappakat naptarat es situations-el karoltve hattalmas josag.
Kar hogy a cegnel nincs uj communicator meg mert akkor az is menne, elozo munkahelyemen igen hasznos volt.
-
Sn00PiG
aktív tag
a témahatásokat kapcsold ki, vagy ha kell animáció csak nem a változtatott akkor azt is vissza tudod tenni az e:\animations\effect mappába asszem.
Nekem nicesoni_ash féle van, de készülök vissza az Annára, túl sok a furcsán vagy egyáltalán nem működő app, böngésző összeomlik néha meg ilyen apróbb problémák...
Fényévekkel jobb már így is a Belle mint az Anna, de ebből egy normális verzió kell, addig max tesztelgetni és ámuldozni jó, vagy csak sok feláldozással használható... -
deka10
senior tag
-
gretzky77
veterán
nem tudom mi a gond de nekem tökéletesen müködik az fm transzmitter,valòban fontos hogy jò frekit talàlj ahol nincs zavaró tényezö! nekem tökéletesen megfelel, volt màr nem egy ember aki azt hitte a ràdiò szòl csak feltünt neki hogy nincs benne reklàm meg duma!Lehet jòt fogtam ki de nekem semmi bajom az n8al se kijelzölilulàs semmi gond!
-
greenmeister
tag
Nyílván saját egyedi példám ez. Ha valaki más egyszer hasonló helyzetbe kerül lehet ez a poszt segít neki (az is benne van a pakliba hogy nem). Leírtam mert érdekesnek találtam az idő meg talán igazolja azt is hogy hasznos volt. Mindenesetre ott tartok hogy keresem azt hogy hogyan lehetne az akksit újrakalibralni.
-
attisx
addikt
Az idézett mondat első felét nem is firtattam...
@Ricardo Pedig úgy néz ki komolyan gondolják. Azóta már megjelent egy újabb (603-as) modell is a listán.
BTW, Nokia 603?! Nokia 703?! De mi van a 601-602-vel, és a 702-vel? Így az új számozási struktúra is gyorsan káoszba fog fulladni...
-
CS_D
senior tag
Inkább egy olyan rofs2 vagy rofs3 fájl kell, amiben csak a hackelt installserver.exe van beillesztve, és akkor egy Phoenix-es Software Update-tel minden adat és beállítás megmarad a C:-n. (+ persze kalibrált core fájl is)
Az UDA-s megoldásnál az a baj, hogy mivel C-re telepít, így újra kell húzni a telót.
-
CS_D
senior tag
Létezik, hogy Belle-n az OVI Store nem találja meg a HVG-t?
Az Index widgetet sem találtam, de például fn.hu, mobilarena.hu megtalálható.
Valahol be kell állítani lokalizációt?
Amúgy röhej, hogy ha külföldön veszek egy telefont, akkor nem érem el a magyar tartalmat. (Mondjuk, ha nem akarom, hogy a telefonom magyar nyelven tudjon, viszont egy-két magyar app jól jönne, akkor mit csináljak?)
Ilyen hülyeségeken tudom felidegesíteni magam... És csodálkoznak, hogy ahol csak lehet kikerülöm az Ovi Storet, mert használhatatlan. Pont azt nem találom meg, amit keresek.
-
hito
nagyúr
"(Ez most olyan "olvasni luxus" kategoria.)"
Ez meg olyan nem ismersz, segítesz, de azért hogy érezzem hol a helyem beszólsz kategória. Szoktam olvasni, nem is keveset, 3hétig távol voltam, uram bocsá' nem akartam átnyálazni 3000hsz-t.
Ha nem így lenne, feltettem volna azt a kérdést is, hogy hogy kell Belle-re frissíteni, de légy erős: tudom, mert utánaolvastam.
MOD: a segítséget köszönöm!
-
kchris78
veterán
koszi, tenyleg logikus pont ott nem nyomtam ra az opciokra ahol kellett volna... de nem vagyok annyira uj, en meg 3650es nokiaval kezdtem (legalabbis symbian vonalon, ronda volt delegalabb olcso
).
amugyisoff vagyok az e7esemmel csak itt nagyobb a forgalom
. amugy en nem erzekelek lassulast, deinstabilabb lett
-
Sifre
senior tag
Ha esetleg EZT feltelepíted, akkor a Settings -> Connectivity -> Admin Settings -> Net settings menüben meg kellene jelenni egy olyannak, hogy Advanced VoIP settings.
Ha tudod, nézd meg légyszíves.
Hopp, még 1 kérdés: ékezetes billentyűzetet lehet varázsolni bele valahogy?
-
gretzky77
veterán
szerintem pr code nem szàmit ugyanis én màr csinàltam olyat hogy megvettem az asphalt 5öt n8-amra majd a simkàrtyàmat àttettem kollega c7-esébe bejelentkeztem az àruhàzba majd letöltöttem mégegyszer és nem volt semmilyen utalàs arra,hogy fizetnem kell,jóvàhagyàs vagy ilyesmi ott golt a sajàt dolgok között és simàn letöltöttem telepitettem!
-
stewe780
őstag
Én nem tudom, hogy ez így van-e jól, de nálam kb 1 centi vagy még közelebb kell raknom az újam a szenzorhoz, hogy bekapcsoljon. Ha nem szorítom erősen a fülemhez akkor valamelyik barázdája éppen úgy áll fülemnek, hogy a szenzortól egy centire még semmi nincs. Nálatok is ennyire közel kapcsol csak be, vagy az én szenzorom valamiért nem 100-as. Nem kell vonalzóval lemérni, csak úgy szemre 1-2-vagy 5 centire kell közelíteni másnál, hogy kikapcsoljon a képernyő?
-
hito
nagyúr
1-et se, mivel semmi szükség nem volt rá. És jól mondod, kivéve N900. A többi amire ki van találva, arra bőven elég a belőtt órajel. Itt is annyi volt a lényeg, hogy megszüntethető-e az oldalirányú mozgatásnál a lagg, ami hozzáteszem bőven elviselhető határ alatt van. Bár azért a böngészőbe elég harmatos a flash lejátszás és ha jól gondolom, ott már segítene a magasabb órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest