Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
Misály #22400 üzenetére
Nem kötelező használni. Support? A Nokiától jobb supportot biztosítok. Na de ne offoljunk.
Más: Sennheiser PMX 50. Nem csak szép és praktikus, hanem kegyetlen jól szól! Elfekvő készlet 4 rugó környékén. Most vettem 3500Ft-ért. Eredeti, nem hamisítvány. Ez már a harmadik Sennheiserem, sosem okoz csalódást.
-
Nick no.1
aktív tag
-
kacsa7
őstag
válasz
Misály #22379 üzenetére
-galéria, zene, videólejátszó meg egykét dolog pl beállítások egyes menüpontjai nem működnek nálam boot-olás után fél órával.
Mi nem megy rajta? Nálam hibátlanul működnek. Hangszínszabályzótól kezdve mindenbe turkáltam már és nincs gond.-notifications service nem megy reader se emiatt
? -
válasz
Misály #21693 üzenetére
Értem, akkor majd átadom az illetékesnek.
Párom telója ma újabb hibajelenséget mutatott. Én nem láttam csak írta üzeibe hogy baj van. A kijelző lila lett, értsd LILA, tehát a fekete lilává alakult, kiverte a szemed a lila, a többi szín is jelen volt, de mintha felhúztad volna a lilát maxra. Lezárta a billzetet majd vissza és megjavult a kicsit lila állapotra. Pénteken bevisszük és van egy hóóóósszzú hibalistánk.
-
rizso
addikt
válasz
Misály #21486 üzenetére
Tanúsítvány most nem szórakozott már egy ideje.
Galériából kitöröltem egy csomó képet, csak a friss, N8-cal készültek vannak, így már használhatóbb az is (volt egy csomó S2-vel készült kép, és az android által kreált thumbnailek is ott voltak pluszban).
Wifi-t nem hagyom majd ennyiben, még próbálkozok vele. Olyan nincs, hogy 2 percenként újra kelljen csatlakozni.
Billentyűzet továbbra sem a kedvencem, volt már jobb/kényelmesebb is.
Kamera modra azért kérdeztem, mert bár értem a fizikai miértjét a dolognak, de youtube-on láttam pár videót, ahol nem tűnt fel a zörgés. Gépen még nem néztem vissza egyet sem, csak feltűnt működés közben. Lehet nem vészes, majd holnap kipróbálom.
Újabb kérdések:
- kijelző nem ég be az órától? Vagy folyamatosan változtatja a helyét? Megmondom őszintén, ezt nem figyeltem mióta megvan a készülék.
- kijelző fényerejét be lehet állítani automatikusra? Droidos telóimnál mindig volt egy auto opció, de itt nem találtam.
- rezgő visszajelzésen lehet állítani? Néha egy kicsit erősnek érzem...
- névnapokra van valami jól bevált widget? -
rizso
addikt
válasz
Misály #21476 üzenetére
Tehát a hibaüzenet ez: " A(z) m.google.com szolgáltatás lejárt tanúsítványt küldött. Mégis elfogadja?" Itt van egy Opciók meg egy Vissza lehetőség. Opciók alatt meg csak "Elfogadás csak most", meg "Tanúsítvány adatai", és egy Mégse gomb.
Az a bajom a galériával, hogy a 32GB-os kártyámon volt már jó pár kép, és most belerakva az N8-ba minden ömlesztve van, úgy kell a lista végére görgetnem, és több száz képnél ez kicsit lassú. Reméltem, hogy külön a kamera képeinek is lesz egy mappa. Vagy legalább a lista tetején lennének a friss képek...
Igen, jelszó is kell a wifihez, ez a bajom. Valahogy összehoztam már WPS PIN kódos párosítást is, de így sem csatlakozik automatikusan, mindig kéri a jelszót.
Kamera modokkal is ilyen az újrafókuszálás?
Nekem ez a gyári Nokia bill nem valami kényelmes. Valahogy a gombok mérete/elhelyezése nem jó. Volt már kisebb kijelzős telefonom, és mégis kényelmesebben tudtam vele írni.
Pikkolo^^: nálam a két kép ugyanaz.
-
MC Pite
veterán
válasz
Misály #21005 üzenetére
Jobb hangminőség? Megfülelném. Mikrofonnál vagy kimeneten? Elenyésző lehet a különbség. A kimeneten meg a, hifire úgyis kevés, fülessel meg most is jó.
Dupla órajel csak akkor érdekel ha fogyasztásban maradtunk a mostani szinten. Dupla ram elfér, bár a mostani sem kevés. Hogy alu vagy polikarbonát, nekem majdmindegy, mert masszív tokban van; otthon mondjuk jobb az alut fogdosni, de ez nem annyira fontos.szerk: Nem csipázom a marketinget, de a nokia most okosan csepegtet a geekeknek, ez tény
-
Misály
addikt
válasz
Misály #20984 üzenetére
Nah csak mert senki nem reagalt, ime a megoldas:
Nalam alapbol a c:\private\10003a16\lfonts\*.LTT fileokban levo targetdirectory parameterek c:\resource\fonts-ra voltak allitva, ezert nem tudtam felulirni a fontokat. Fogtam atirtam z:\resource\fonts-ra. Reboot, fontok bemasolasa c:\-re, c:\private\10003a16 torlese. Kesz.
-
stewe780
őstag
válasz
Misály #20571 üzenetére
Nem, a fényképezők nagy többsége nem így működik. Erről már volt itt szó, de ha nem hiszed fogj meg egy fényképezőgépet, és próbáld ki.
A szilikontokot meg megérdemlem, ez van, sajnos elég nehéz vele bemozdulás nélkül fényképezni, de azért nem dobálnám anélkül.
Lirion: jajaja, az a 4 pontos ami tájképeknél jó. A felfújásról meg annyit, hogy mindenki azt fújja fel, ami neki fontos. Én például sosem értettem minek kell izgulni a lilulás miatt, pedig az is betöltött már néhány oldalt. Szóval nem vagyunk egyformák, most leírtam, hogy mi az ami nekem a gond, és közel a legnagyobb, a telefont illetően, hogy aki hasonló problémákkal küzd, hátha talált már megoldást, és megossza velem/velünk.
-
stewe780
őstag
válasz
Misály #20552 üzenetére
Aztaaaaaaa, tényleg!
Igen, én mindig a képernyőre nyomással fényképezek, azért nem vettem észre. Viszont ez így nagyon gáz, mármint abból a szempontból, hogy valószínűleg ez jó is nekik így, és nem fognak rajta változtatni. Márpedig én a fizikai fényképező gombot két okból sem tudom használni:
- egyrészt, mert nekem azzal egy csomó kép bemozdult. Én nem tudom úgy megnyomni a gombot, hogy közben ne mozogjon be egy kicsit a teló, ezáltal a kép is. Erre biztos a szilikontok is rájátszik, mert amiatt sokkal nagyobb erővel kell nyomni a gombot (a gumit), hogy fényképezzen. Erre a képernyős gomb tökéletes, mert az a kis idő, amíg fókuszál épp elég, hogy a megnyomás által keltett bemozdulás elmúljon.
- másrészt az a fizikai gomb annyira hülyén van megoldva, hogy ha teljesen benyomom, akkor tök mind1 neki, hogy hol tart a fókuszálásba, ott ahol épp van, elkattintja a képet. Hát bakker, ezt már a kezdetekkor sem értettem, hogy hogyan képzelték el a Nokiánál, de ennek a kiküszöbölésére is a képernyős gomb nagyon jó volt, mert az megvárja, hogy ténylegesen ráfókuszáljon, és azután azonnal lövi a képet.A képernyős gombbal meg most odarakták a szürke sávot, nehogy normálisan be lehessen állítani a képet.
Egyébként kicsit nézelődtem, szóval: induljuk ki abból, hogy a fent említett okok miatt nem szeretem a fizikai gombot használni fényképezéshez. Vannak alternatívák:
- CameraPro: itt olyan van, hogy két gomb van a képernyőn, az egyik a fókusz, a másik az exponálás. Olyan nincs, hogy a két folyamat egymás után egy gombnyomásra menne. Jó, egy tájképnél csak-csak elbohóckodok vele, de én a gyerekeimet szeretném fotózni...
- CameraPlus: na ez jó lenne, egy gomb, és ráadásul be is lehet állítani, hogy az mit csináljon. Expó/ fókusz és expó/ fókusz és expó, de csak helyes fókusz után. Istenkirályság! Itt van minden ami kell.Erre, olyat művelt legutóbb, hogy semmi áron nem volt hajlandó exponálni, fókuszált, de képet nem készített, akár a képernyős, akár a fizikai gombot nyomtam, képet bizony nem csinált. Mi a jó ég baja lett nem tudom, semmi éles helyzet, csak próbálgattam. Program kilép, újraindít megoldotta. DE! És tudom, hogy megint velem van a hiba, de én úgy szeretek fényképezni, hogy egyből lövöm a következő képet. Elhiszem, hogy elkészült, a fényviszony, meg a színek általában jók, belenagyítani viszont meg úgysem lehet az előnézetből (ne ez is megérne egy bekezdést, de nem részletezem..
), szóval a lényeg, hogy ki szoktam kapcsolni az elkészült fénykép megjelenítését, előnézetét. Na akkor tegyük fel, hogy előáll a fenti, csak exponál, és nem csinál képet, és mivel nincs nálam a képmegjelenítés bekapcsolva, ezért mondjuk ellövöldözök egy 10 perc alatt 20-30 képet, hogy nem is tudok róla, hogy kép bizony nem készült el. Na ezt sem lehet bevállalni.
Bocs a hosszú postért, de ezzel kb. látjátok, hogy milyen gondokkal küzdök a Belle óta. Én ezt a telót tényleg a fényképező miatt vettem, és gyakorlatilag bármilyen más hibáját el tudom tekinteni, de sajnos most pont a számomra legfontossabb funkciója kezd használhatatlanná válni, és ez nagyon aggaszt.
-
válasz
Misály #20293 üzenetére
"Wifi tethering van-e benne / megoldható-e? pipa"
Frissítették már a JoikuSpotot, hogy fusson a Belle-en is? Egy dolog hogy feltelepül, de nem tudta magát inicializálni úgy circa két hete. Azóta nem erőltettem az N8-at.
"Tudja-e szinkronizálni a Gmailes kontaktokat? elvileg nem"
Dehogynem, ott az MfE meg akár a SyncML is.
"Van rá valamilyen Air link lehetőség? nem tudom mire gondolsz"
A Nokia Drop valami ilyesmi, nem? (zárójelben kifejtette mit szeretne)
"Torrentkliens van rá? ja"
Ugyanaz mint a Joikuval...
A Flash Lite meg nem Flash
-
Regirck
senior tag
válasz
Misály #20125 üzenetére
Hát szerintem azt egy profi fotós csinálta a 808-sal. Szerintem az N8 is csinálna ilyen képet csak 12Mp-be.
(Az olyan képeket szeretem amit mondjuk a mobilarena csinál mikor hozzájut a telefonhoz. Az olyan mintha én csinálnám vagy egy átlag user, nem pedig ezeket az előre beállított marketing képeket. Melyet szerintem photoshop vagy valamivel még retusáltak...)
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Misály #14481 üzenetére
Ne copass. Ez miért jó? Ezt pont komáltam symbianban hogy nem kell ki/be kapcsolni, Froyónál idegesített ez.
HA kell net
dobja fel hogy min akarok csatlakozni. Pont.Ennél kell egyszerűbb/jobb? Há' hülye vagyok én hogy böködjem befele hogy wifi, háromgé, wifi, háromgé. Állandóan meg ne legyenek bekapcsolva. VAGY tiltani lehessen oszt kész. De androidosan köszönöm nem kő.
-
Assdak
őstag
válasz
Misály #14434 üzenetére
Még 1 kérdés, mert nézem a leírást Nokiaprogramokon és smartphone on is.
Na most a smartphone on azt írják le kell szedni az Anna fileokat Navifirmel és a Belle fileokkal együtt kell bemásolni. Na most ezt aq részt a másik leírásban nem is említik.
Akkor kell ez, vagy sem? -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Misály #14426 üzenetére
Nekem Golan CFW-i eddig elég instabilak voltak, és tele voltak progikkal amikre semmi szükség. Én még mindig a the_one.89 1.6.2-t használom, és még mindig semmi gond, magyar szövegbevitellel és nyelvvel!
A topic: LINK
1.6.2 alap letölt, hozzá alóla az írásnyelv+ nekuele féle full translation (euro3), és egy nagyobn szépen összerakott CFW tulajai lesztek! -
stewe780
őstag
válasz
Misály #14127 üzenetére
Megvettem, az volt az első a teló vásárlás után, de abban sincs záridő állítás. Se konkrét, se minimum záridő.
A annyiban segítség, hogy ha biztosra akarok menni néha nekiállok és nyomok egy 5-ös sorozatot, abból 1 általában szokott sikerülni, csak valami értelmesebb megoldást keresek.bringasisti: ha lekapcsolok világítást akkor a kevesebb fény miatt még nagyobb záridőt használt volna. (amúgy a mai konkrét esetben nem volt asztal, egy hirdetményt akartam lefotózni a falon)
-
-
deka10
senior tag
-
nagysuhi
tag
válasz
Misály #13376 üzenetére
Nekem is nagy arcom van, mégsem nyomom meg vele a telefont. Olyan bunkó módon kell fogni, tudjátok felső fele a fülnél, az alját meg jó messzire eltartani a pofától és hangosan üvölteni bele, hogy a zajtól a másik hallja, mit beszélsz. Ja és még a X3-5, Q5-7-esben középre is kell könyökölni.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Misály #13086 üzenetére
NA ja
semmiben kb, mert a Nokiánál is azzal a progival csinálják és már ott is "sima" micro usb-vel... frissítenek évek óta
Ám visszatettem a 13.16-os T-ést és most minden gyorsabb lett, nem pörög semmi középen, és VAN adat NAPLÓZÁS is!
És végre mindenhonnan látja a jpg fájlokat.. én amúgy sem telepítek semmit és nem játszom
Amúgy a 22.14-es T-és Annára már megoldást találtam, hogy NE legyen kamera hang, de a 13.16-osra még nem találtam Hack core fájlt
-
stewe780
őstag
válasz
Misály #13024 üzenetére
Főleg, hogy ott érdeklődve már kimaradt a fényképezés fontossága.
-
QuarK
senior tag
válasz
Misály #12959 üzenetére
jobb oldal, fentről a 4. kép?
(a szekvencia, jobb fentről le, majd bal sávban szintén fentről le)
karldergroße: nem lenni nokiafikázó. lenni nokia n8 tulajdonos. lenni első aki kikapcsolni témaeffektek. fikázni azt, hogy átgondolatlan / rendezetlen / igénytelen lenni gyári téma effektek.
-
QuarK
senior tag
válasz
Misály #12950 üzenetére
Ott, a beviteli mező, az animál. Előtte van az a 2 frame-nyi glitch.
A lehúzósdit aláírom, hogy szubjektív, annyi, hogy én már láttam élőben sokféle megoldást, és ez érzésre a legbénább. Úgy is mondhatnám, ha programozó szemmel nézem, akkor egyértelműen ez került a legkevesebb effortba - épp ezért valahogy úgy érződik, nem feküdtek eléggé rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest