- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
A térképek tartalmazzák az általad kérdezett helyeket, a navi menüben kell aktiválni.
Offline módban is megjelennek. Nem kell semmit bemásolnod. Ny.-Európában pontosabbak az OVi térképek amúgy is.
Annyit megtehetsz, hogy az Ovi-n keresztül csinálsz egy frissítést, nekem is frissített valamelyik nap mikor feltettem a gépre. Célszerű letölteni a 3.06-os maps-ot, de ezt úgyis felajánlja.
Tehát: nem fog adatforgalmat generálni. -
tibike8
őstag
Nekem a játékokat időről időre felkínálja, de már rég a telón vannak. Kár, hogy nem figyeli a frissítés és csak azt kínálná ami hiányzik a telóról.
A videó frissítésnél meg másolj fel egy filmet és hozzá a feliratot azonos névvel és lesz feliratod a lejátszásnál, mint amikor PC-n nézel *.srt-s feliratos filmet. -
attisx
addikt
eddig tartott az optimizmusom...
-
attisx
addikt
Azért szerintem nem ilyen borús a helyzet. A Sym még néhány évig megmard a közép kategóriában, szóval nem fogják a mai nappal feloszlatni a fejlesztő csapatot. Aztán majd, ha megérkeznek az S^4-es feature-ök - köztük az újragondolt felhasználói felület - még bármi lehet...
Egy biztos, WP7-es telefont én nem fog venni, már csak dacból sem...
-
Kasya
nagyúr
Ozone amúgy is ritkán frissít (akarom mondani, csak telefon indításakor), de a TV widgetek tudják húzni az aksit rendesen.
A diagnoszika tesztet (betalabs) próbálta valaki? Mennyire hiteles és hasznos program?
-
zack
nagyúr
És? Ki beszélt részletfizetéses konstrukcióról? Szó nem volt erről. Az hogy Misály is idekeverte, már ezt sem értettem igazán, mert nem ez volt a téma.
Hanem a telefon előfizetéses ára. Amikor valaminek az áráról beszélünk, az nem azt jelenti mennyi kezdővel hozható el, hanem a részletek kicsengetése utáni teljes árat jelenti. Tehát az, hogy Media Mania "L" csomagomhoz 39.900.- volt legolcsóbban számomra, ez nem kezdőrészlet, hanem a teljes vételára.
Hogy részletfizetéssel mennyi az ára, azt meg inkább hagyjuk.Misály:
Miért lenne lerántás Media Mania "S" feletti csomagok?Azért mert neked elég az "S", mindenki másnak is elégnek kell hogy legyen? Érdekes ez az aspektus, amivel rendre szembesülök ebben a topikban. Pont erről beszéltem privátban neked. Látom semmi "nem jött át" belőle.
-
Kvazár
őstag
Azért, ha főrészvényes lennék a Nokiánál, és a új seprű ekkora PR bakit követne el, mármint, hogy egy ilyen kitalációt írjon, úgy rugnám ki, hogy a lába nem érné a földet!
Ez egy marketing öngyilkosság lenne!! Azért ekkora emberek, ekkora ökörséget csak nem mondanak?! Egy ilyen mondatért életfogytiglant kéne neki adni, ha tényleg kimondta: Az első iPhone-ok 2007-ben kerültek a boltokba, s nekünk még mindig nincs olyan készülékünk, amely akár csak a közelébe érjen.
Még ha nem is a szakadék szélén lenne a cég, hanem már zuhanna bele, a sajtóba akkor is azt KELL mondani, hogy óóó... kérem szépen minden Happy, és No Para emberek! Nincs semmi gond!
-
imi290
aktív tag
Nekem a nokia képe jobban tetszik. igaz olyan szürkés , de a másik meg kékes
Szerintem meg régen is kellett törődni a akksival. bele volt írva a papirjaiba hogy teljesen le kell ,meríteni és 1 órát vagy mennyit töltőn kell hagyni és ezt ,megismételni legalább 3*
és tényleg nem lehet lemeríteni teljesen mert ha mégis ezt tennéd és felteszed tölteni akkor azt írja ki hogy 10 %-on van az akksi
-engem még az érdekelne,hogy hogyan tudok betenni a főképernyőre újabb alkalmazásokat ?
mert ugye ha hosszan nyomom a képernyőt akkor előjön hogyan lehet szerkeszteni .
rákattintok a + jelre és csak pár dolog jön ki
hogy lehetne többet odailleszteni ??? -
philoxenia
MODERÁTOR
Igen egy ekkora kép nem fér föl valóban a PH! képfeltöltőjére, ilyenkor érdemes részletet kivágni inkább a képekből és azt föltenni...
Persze a W170 is elég régi gép, de legalább van 5x-ös zoomja, így kipróbálhatnád mondjuk letett géppel hosszú záridővel /pl. 1/10 vagy hosszabb/ mindkét készüléket, bemutatva pl. az ötszörös digitális és ötszörös optika zoom képét egy gyengébb fényviszonyú környezetben, esetleg egy-egy vakus képet is. Lehetőleg ugyanazt a képrészletet kivágva. -
AndrewTdi
addikt
Ki lehet kerülni ezt a jogvédelmi szarságot.
Jelented és bevállalod azt, hogy márpedig nem jogsértő. (amikor kiírja, hogy eltávolították a hangot, felajánlt egy linket és ott) Vissza is kerül a hang azonnal.
Esetleg jutubon is találsz erre videót, hogy hova kell kattyintatni ehhez a megoldáshoz. -
Misály
addikt
Hivatalonan 24-en jon ki a pr 1.1, az hogy szolgaltatonal mikor lesz azt a joeg tudja ( tudod bele kell rakni a t logot.... )
Februarban kapod meg azt a folyamatos homescreenvaltast amit anno a videon lathattal, uj browser,plusz egyeb nyalanksagok.Es igen, nyaron jon az a frissites amit anno symbian^4-kent neveztek meg tavaly ev elejen.
szp1, van egy bug wifikeresesnel, pl nekem berakott egy hexakod nevvel ellatott wifi halot, es arra akart ramenni mindenkepp amig szepen ki nem irtottam.
ja es ^New W Lan Icon gondolom pont azert mert sokaknak nem volt egyertelmu a kikapcsolas... de ez csak feltetelezes
-
imi290
aktív tag
köszi a segítséget
sokmindenre rá kell még jönnöm.
de amúgy így pár nap után nekem furának tűnik hogy minek kellett rá tenni azt a menü gombot.néha kényelmetlen megnyomni legalábbis nekem.meg a billentyűzár gombja sem tűnik olyan stabilnak.de ezek csak olyan lényegtel vélemények maga a telefon tetszik. főleg a gpsés persze a wi-fi.van valami spéci oldaltok ahonnan lehet rá leszedni témát,játékot,vagy programot.? inkább maradjak az ovi-nál ? googleban kerestem de kitudja hogy milyen programok azok.
-
tomi564
csendes tag
-
Sarlon
aktív tag
"Nokia HUB
Breaking news! Megérkezett az első nagy alkalmazásfrissítő csomag a Symbian^3 alapú készülékekre. Próbáljátok ki, milyen újabb előnyökkel bővült Nokia N8 vagy C7 készüléketek tárháza! A telepítéshez használjátok a Nokia Ovi Suite-ot."No nem azért szúrtam be, mert nincs igazad, csak vicc, h itt már úgy hirdetik, h elérhető a frissítés
-
tibike8
őstag
Nekem meg decemberben ahogy meglett, 1 héten belül több mint 1 giga forgalom lett. De ennek java az OVI-ból lerántott nagy méretű játékok voltak. Bár nekem 3gigás a netcsomagom. Most még nincs 1 hónapos és 1,67gigánál tart. Úgyhogy az első hét után erősen visszaesett a forgalom. Azóta annyi a használat, hogy minden alkalmazás ami teheti a neten van és a legsűrűbb frissítésekre van rakva. Gyakori mélezés több fiókban és a beépített és az Opera 10.1 nem túl gyakori (amikor éppen kell, de nem lógok rajta) használata.
-
Kvazár
őstag
Én nem tudom mi van az emberekkel, hogy mindenki ódivatúnak nevezi ezt a telefont és a menüt??? Abban mi az ódivatú, hogy mappákba tudom rendezni és nem ömlesztve vannak az ikonok.
Az ötlet ettől még jó, mert ugye ízlések és pofonok, hogy ki merre szeret scrollozni (lefele, oldalra), de ez is még nagyon gyerekcipőben van: "Érdekesnek mindenképpen érdekes kezdeményezés, azonban a tökéletestől sajnos még messze van az N-Desk, főleg azért, mert a telefon újraindítását követően az addig kialakított, személyre szabott mappastruktúra a múlt ködébe vesz. " -
VGYke
addikt
Köszönjük, a társaim nevében! Én speciel ma sem fórumoztam hiába, hála Neked!
Csak kitapasztaljuk előbb utóbb ezt a rendszert is... Már csak ezt a lehetőséget ki kellene tenni a főképernyőre, hogy ne kelljen állandóan bemászni a menükbe.
Persze van még tapasztalni való, mert mielőtt letiltottam a WAP-ot az általad írt módon, a Wlan ki volt kapcsolva, a Webeszk-k offl. módban voltak. Mikor kilőttem a Telenor (vagy mi) adatkapcsolatot, egyből csatlakozott a routerre, b*szott arra hogy az ki volt előtte kapcsolva.
Lassan de biztosan haladunk a teljes kitapasztalás irányába.... -
Ufff
senior tag
Ekkora marhaságot! Mitől menne tönkre az akksi? Akár 40°C fölé is mehet az akku töltés közben. Azt meg végképp kizárt dolognak tartom, hogy a Nokia 40-50°C környékén nem végzett el pár tesztet, mikor fejlesztették a telefont! Bírja az, ne aggódj! Biztosan valami nagyon hozzáértő írta ezt a megjegyzést, de én is kíváncsi lennék, hogy honnan van ez az info...
-
Peterku
csendes tag
Az viszont nem tetszik - bár nem nyüstölöm egész nap - h az akksija jó egy napot bír.
mi okozhatja a gyors merülést? (szundiban a digitális óra van beállítva)Nekem több mint két napig bírja, pedig sokat telefonálok, szoktam netezni, játszani, fényképezni, és a push email is működik. Wifire viszont csak nagyon ritkán megyek fel, mert mobilnetet használok - lehet, hogy Nálad ez okozza a gyors merülést?
-
Ricardo
titán
Próbálj ki pár dolgot. Ezt a zenét rendeld máshoz és nézd meg hogy nála lejátsza vagy nem, illetve akinél ez a zene van, rendelj hozzá egy másikat és ellenőrizd ugyanezt. Ha ezek működnek akkor a zenével van a gond, ha a másik zene sem működik az illetőnél akkor a névjeggyel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest