Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Just486 #16761 üzenetére
Nekem per pillanat 8.5 napja megy a telefonom, 17 futó programmal és nem adja jelét fagyásnak, nem szaggat meg lassul be, pedig két főképernyőm is tele van widgetekkel.. Na persze ha játszok rajta, akkor előfordul egy pár mp-es akadás, de azért nem fogok mindent eltüntetni, hogy a játék röccenésmentes legyen..
Óh és nálam anna fut a gépen, nem mókoltam rá belle-t. -
CS_D
senior tag
válasz
Just486 #16761 üzenetére
Ha tele van telepítve minden baromsággal, meg száz task fut egyszerre, akkor persze, hogy lefagy.
Egy webböngésző, egy kis Angry Birds, Need for Speed, stb plusz kamera megnyitása után el is hiszem, hogy 5 másodperc megnyitni a telefonkönyvet. De ez nem a Symbian és nem is a telefon hibája, hanem szimpla user error. iPhone-ban megoldották régebben ezt, de az sem megoldás.
Ez olyan, mint régebbi (2 magos laptop, P4, stb) számítógépeden se legyen 10 tab megnyitva a böngészőben miközben videót vágni akarsz. Ilyenkor sem a PC a rossz.
Nekem van, hogy hetekig nem kell újraindítanom. Ha mégis, akkor sem gyári Nokia alkalmazás miatt.
-
Regirck
senior tag
válasz
Just486 #16428 üzenetére
Megtaláltam köszönöm!
-
imi290
aktív tag
válasz
Just486 #15575 üzenetére
Ez úgy van,hogy kedvenc Dj-im zenéit ritkán veszem meg eredetibe,de ha van a közelben koncertjük akkor arra elmegyek szóval támogattam,támogatom őket.persze ez off
eddig még én sem vettem meg egy játékot sem,mert nem nagyon izgat a játszás,Pc-re vannak eredeti játékaim,de az más.
bocs az off-ért. -
donceleger8
őstag
válasz
Just486 #15575 üzenetére
Ezt nem értem, de biztosan igazad van.
Nem is akarom letagadni, bár eléggé szar hely mostanában ez az ország, de hogy magyar vagyok, azt büszkén vállalom.
De az vesse rám az első követ aki tökéletes és soha nem hibázott az életben, vagy soha nem követett el egyetlen csínyt sem. Nézz nyugodtan magadba! -
-
brooxy
csendes tag
válasz
Just486 #14583 üzenetére
Igen garis a készülék mai napon vettem. Csak abban bíztam, hogy talán szoftver frissítéssel orvosolható, de sajna úgy néz ki nem az lesz.
A 3 napos gariba simán beleférek, csak az a baj, hogy ezen kívül biztos nem lesz cserekészülék, mert akciós volt és szinte mindet elkapkodták, így vihetem a nokiába.
Esetleg ha tudtok ajánlani pesten üzletet hogy hova érdemes elvinni nagyon megköszönöm. -
válasz
Just486 #14261 üzenetére
A Jump Desktop egy konkrét termék, iOS-re szerintem a legjobb remote desktopok egyike, mert értelmesen megoldották az egérkezelést, támogatják (és jól kiegészítik) a BT billentyűzetet, sőt még akár hangot is át tudna hozni - bár azért nem egy AirPlay.
Misály: Oké, elkerülte a figyelmem, szerencsére nem kell olyan gyakran
Assdak: A Mobipocket elkészült Symbian^3-ra? Egyébként itt is inkább a konkrét szolgáltatásra gondoltam, mintsem általánosan ebook olvasó appra (amik szerencsére születtek). A VirtualKeyes szarakodást én nem tekintem megoldásnak.
Mint ahogy a Java ME-t se, így az RDM+ kiesik (bár ígéretes), a Rove meg kibaszott drága (vö. otthoni használatra ingyenes TeamViewer és a 15 eurós egyszeri díjas Jump).
A "nagyközönségnek" éppen elég, hogy nincs annyi játék
Vagy éppen drágább, lassabb vagy éppen bénább (pl. Fruit Ninja).
-
-
Bicsu
csendes tag
válasz
Just486 #11388 üzenetére
Igazán elszomorító
, Imádomn a kütyüt, fél éve használom, minden királyságos, a kisebb szépséghibák mellett is számomra jobb élményt nyújt mint bármelyik alma vagy droid, de a böngésző ..... ebben a driod is beelőzött rendesen + 86 millió böngészőt tud kezelni... na de achillésznek is ott volt a sarka
-
gyurmau
tag
-
Peat76
őstag
-
válasz
Just486 #11092 üzenetére
Apropó téma, az attisx-féle Type-MA 2011 elég faszányosan néz ki ezekkel az ikonokkal.
-
válasz
Just486 #11090 üzenetére
Ovi Store exploit? Ha warez akkor nem kell kifejteni.
Én is beadtam a derekam közben, mert megint a T9-cel kellett gépelnem, és elegem lett.
Igazából az ikonok élőben nem is olyan vészesek, mint utoljára emlékeztem rájuk, de ez a fekete téma tényleg elég lélekpusztító (és még csak nem is olyan szép, mint a hasonló stílusú WP7).
Jól figyelem, hogy a betűtípust nem cserélték le?
-
-
válasz
Just486 #11076 üzenetére
Nincs ellentmondás egyébként. Tényleg rettenetes a Symbian SDK-ra fejleszteni, a rendszer továbbra is egy hatalmas szénakazal, de attól még ez a munkám. Az "egyszerű" alkalmazások fejlesztésén viszont a mostani Qt Quick viszont sokat lendít.
TooN: Az az ironikus, hogy augusztus végéig várunk a jó büdös semmire. Egyébként engem egyedül az álló helyzetben is megjelenő QWERTY billentyűzet hajt, az ikonok szerintem nagyon bénák, a többi újítás meg csak nagyon apró ráncfelvarrás (pl. a Szervezés parancs modernizálása - tehát nem úgy lesz mint most, hogy itt egy longtap ott egy menü, aztán csak lesel hogy miért ilyen illogikus; vagy ott a rendesen görgethető homescreen...). Semmi eget rengető, de azért jól fog jönni.
Egy valamiért áldom a Nokiát: a MeeGoban nem lesznek widgetek. Ennél nagyobb szarság, mint ami a Symbian^3-as widgetek, egyszerűen nincs a mobildev szcénán.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Just486 #8000 üzenetére
Igen, én is láttam/olvastam ezt, csak reménykedtem, hogy ha már a nagyítást megoldották, akkor az esetleg a játékban is kivitelezhető lehet(ne). De valószínű, hogy nem képes rá.
Na, az oldalarányt azt jó, hogy írtad, mert ma néztem, mintha minden tömzsibb volna a kelleténél, de nem voltam 100%-osan biztos ebben, de úgy látszik másnak is szemet szúrt.szp1
Azért azt "lájkolom" benned, hogy ha valami probléma merül fel az N8-cal kapcsolatban, akkor Te rögtön itt teremsz. -
Sarlon
aktív tag
-
peugeotmate
addikt
válasz
Just486 #7557 üzenetére
2x akkora belső memó, jobb kamera, hdmi kimenet
+ széria kiegészítők (jobb füles, USB-OTG kábel stb.)Ezek alapján szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy az N8 multimédiás képességek alapján veri a C7-et. Ezt próbálom veletek megértetni, de a Te szavaiddal élve: nektek aztán tényleg felesleges magyarázni .A "kenterbe" szón pedig nem kéne fennakadni, azzal csak hangsúlyozni próbáltam a valós tényt, de hát úgy tűnik, vannak itt olyanok, akik a hibákra egyből ugranak...
szp1
Szerintem meg érdemben kéne hozzászólni a fórumhoz és nem a C7-esed erényeit bemutatni az N8 hátrányára. Én alapjában azt a hsz.t félig-meddig ironikusnak szántam, tárgyra (lényegre) törően próbáltam kifejezni magam, de hát kötekedni mindig lehet. És én azt nem mondom, hogy egy egy trételefon lenne a c7-es, mivel ezt közel sem így gondolom, csakhogy az N8 azért mégiscsak egy komolyabb teló nála, ezt próbáltam hangoztatni.
Ennyi. -
-
imi290
aktív tag
válasz
Just486 #7534 üzenetére
gondolkoztam hogy kell írni,de ez a szó a legritkábban szavak közé esik
bocsi miatta .
örülök hogy még írhatok beszélhetek magyarulofff
ha szépen megmosod a kacsód szappanal és szárazra törlöd akkor nem lesz ujjlenyomatospersze ha előtte szalonnát ettél akkor inkább ne nyomkodd.a fólia egyik sarka ahol ugye le kell tépni már igen koszos volt alatta. jobb így szerintem,
-
imi290
aktív tag
-
Kvazár
őstag
válasz
Just486 #7518 üzenetére
Azért, ha tunert dugsz rá, akkor nem igazán szaladgálsz, tehát közben simán tudod tölteni.
Igaz, egy nyomtatónak, vagy szkennernek nagyobb értelmét látnám. Bár ez egyén vélemény.
Pl. az is teljesen egyéni és szubjektív vélemény, hogy nem vennék belépő kategóriás "C" telefont sem, egy multimédiás helyett "N". -
deka10
senior tag
válasz
Just486 #7512 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy a digitális tv vevővel ami rendes pc-hez van lehet-e kezdeni valamit, gondolom szoftveresen nem passzol de lehet-e rá írni programot és működne-e? Amúgy ha komolyan nézem a dolgot az otg-ből sok mindent ki lehetne hozni, de hát ahogy ismerem a céget majd valamelyik másik gyártó tovább dolgozza és majd arat vele. Példának sokan megjegyezték, hogy nincs DLNA, legyártani egy otg-s egységet és ha kell a népnek had vigye.
-
-
peugeotmate
addikt
válasz
Just486 #7053 üzenetére
Hmm, ezt az 5 métert valójában hogy is gondolod? Egyébként egész jó marad a végig a grafikája, nem válik élvezhetetlenné. Meg azért ez nem is egy PS. Meg én egyáltalán nem vagyok egy játékguru, csak néha szeretek élvezkedni a technika adta lehetőségeken. És ez nekem tetszett, hogy akár egy mobillal is nyomhatom a nappali közepén a versenyt amikor csak akarom (ergó fél évente 2szer
).
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Just486 #6809 üzenetére
Valóban, kipróbáltam a 8mm sony kameránkkal.
Fehéren villog az érzékelőnél, ha lezárom, és az órát mutatja akkor lassabban villog. Mondjuk sokat nem teszteltem, inkább hagyom hogy feltöltődjön a kamera mert szerencsétlennek full kisült az aksija..Más:
Egyébként lehet én vagyok összeesküvés elmélet szülő, de szerintem ebben a Windows ra való átállásban benne van erősen a Microsoft keze. Az a feltevésem hogy mobilos op rendszerek téren is jelentőségteljesen ki akarja venni a részét a piacból. Csak így tud fent maradni (ameddig használják a windowst, teljesen mindegy nekik hogy tört vagy nem tört, addig él, amint nem használják és más rendszerek terjednek el, kiesik az önuralmi pozícióból és elbukik, mert ma már sokan tudnak hasonlóan jó vagy jobb rendszert készíteni) , google igen nagy konkurenciája kezd lenni, így már nem csak a linux tól és a mac től kell félnie. És szerintem még a MS pénzeli ezeket a gyártókat, akiknél megjelentek a Windows os mobilok, nem pedig ők veszik hozzá a rendszert az MS től.
Szóval nekem egyáltalán nem tetszik hogy a nokiák windows osak lesznek (mert ez egyáltalán nem a mi javunkra történik, hanem bele van kényszerítve a helyzetbe hogy egy népszerűbb elfogadottabb (menő) rendszert használjon, Microsoft meg ugrál örömébe hogy kihasználhatja a nokiának mint nagy és népszerű gyártónak ezt a szerencsétlen helyzetét így biztosítva a rendszerük terjedését) továbbá ha így alakul a helyzet akkor támogatás nélkül maradnak a telefonjaink és az értékük brutális sűlyedést fog szenvedni. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Just486 #6770 üzenetére
Igen észre vettem már azt a kis téglalap alakú érzékelőt ezelőtt is.
Csak azt nem értem hogy ez hogy mehetett tönkre az alaplap cserétől, főképp hogy más is járt ugyan így, szóval nem egyedi volt a hiba.
Meg az is fura hogy ennyi hibát kivált ennek a szenzornak a hibája.
Honnan tudod hogy folyamatosan működik? Mondjuk a hiba jelenségekből adódóan is ki lehet következtetni. -
szp1
addikt
válasz
Just486 #6791 üzenetére
Biztosan igazad van, de idézném miről volt szó:
" alsó kategóriás "Az, hogy az S60 újabb verziói a középkategóriában végezték, kizárólag saját maguknak köszönhetik a "nehézkességük" miatt. A top-hoz ez már kevés. A Nokia maga is érezte ezt, hiszen kijött az S'3-al és tervezte a MeeGo-t.
Az más kérdés, hogy ez most új irányt kell vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest