- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
deka10 #18645 üzenetére
Hát nem tudom...
Most ezzel az annával van egy tökéletesen testreszabott, minden vonatkozásban jól működő (persze symbian módjára...) rendszerem, megvannak a számomra fontos widgetek, minden gyorsan elérhető, logikus.
Amit olvastam és láttam eddig a belle-ből, nem győzött meg. A 6 kezdőkéernyő számomra teljesen felesleges, a hármat sem használom ki. Nem értem, miért jó az, ha valamit pl. a 4. kezdőképernyőre rakok, hiszen az az elsőtől - akármerre is megyek - három mozdulatra van, miközben a menüből sokkal gyorsabban elérek mindent. Kicsit arra emlékeztet, mikor valaki mindent kirak a számítógépe desktopjára (ezt az egy mappát ismeri), ott hatalmas káosz van és azon keresgél, miközben a startmenüben minden sokkal logikusaban érhető el, ha el van rendezve.
A felülről lehúzható értesítési terület is felesleges, hiszen ez gyakorlatilag az annán is megvan, csak nem olyan elegáns. Hallottam, hogy az új e-mail widget is rosszabb, mint az annás, pedig az nekem nagyon fontos, az üzemmódok továbbra sem időzíthetők widgetből (ami fontos lenne, illetve lehetett volna).
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy melyik általam fontosnak tartott és sokat használt szoftver (pl. Business Calender, LCG JUkebox, mr.lock, x-plore, accuwheather, skype, index, hvg, stb.) nem fog majd futni belle-én. Vagy például fog-e működni a Nokia Pure betűtípusom, mert számomra például fontos esztétikai kérdés, hogy ne a régi nokiás gagyibetű legyen, stb.
Szóval erősen gondolkodom, hogy egyáltalán érdemes-e frissíteni. -
donceleger8
őstag
válasz
deka10 #18293 üzenetére
Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszaállítottam a gyári betűtípust. Ezt követően kipróbáltam az Ovi működését, és hibátlan volt. Telepített mindent elsőre, nem írta ki hogy telepítési hiba és hogy folytassam a menüből!
Nem gondoltam volna, hogy egy betűtípus ennyire befolyásolja egy program működését! Lehet hogy ez volt a probléma a Big Screen esetében is? Ezt majd délután otthon tudom csak kipróbálni. Amúgy miben lett más az új Big Screen?
Illetve hamarosan itt a gyári Belle! Ha ezt telepítem akkor a vírusírtós hack-em el lesz távolítva? Vagy esetleg a továbbiakban is megmarad és tudom használni?
Köszi -
CS_D
senior tag
válasz
deka10 #17510 üzenetére
Én már hónapok óta ezt érzem, hogy lépni kellene... De nincs egyszerűen hova, mert nincs olyan versenytárs, amely a kamerával felvenné a versenyt, és számomra ez elsődleges.
Galaxy S II, ami megfontolandó, de a fotók minősége az N8-hoz képest kuka.
Altek Leo, ami kamerában majdnem hozza a szintet (nem teljesen), de erre meg csak Android 2.1 van, és a Marketet sem lehet hivatalosan feltenni.
-
TaylorPro
addikt
válasz
deka10 #16782 üzenetére
Ezt sajna nem adhatom ki.Nagyon durva fejlesztés van Symbian vonalon most. Nem tudom mit akarnak.
-SymbianOS: Nekem még ott van! Nem lehetetlen hogy visszavonták valamiért. Vagy véletlen került ki. De az is lehet hogy szándékosan szivárogtattak. Új RC verzió ment ki a teszterekhez!
-
gretzky77
veterán
válasz
deka10 #16151 üzenetére
Hàt engem is utolért valami hasonlò akksi problèma,bàr sztem nincs köze bt füleshez!Tegnap este feltettem töltöre kb este 10 kor lehùztam töltöröl és ma reggel amikor felkeltem 7kor az fogadott hogy akksi 28% majd nyomkodtam kicsit mi lehet és 14%-ra esett! eddig nem csinàlt ilyet! Ùjrahùztad phoenix-el vagy gyàri beàllitàs vissza?Hogy formàztad?Gondolom utàna mindent ùjra kell rakni!? Ràjöttél nàlad mi volt a gond?
-
atoth
aktív tag
válasz
deka10 #16205 üzenetére
Nálam az fordult elő, hogy a mail szinkron egyszer csak elkezdett nem működni. A guta ütött már meg, mert se otthon a Wifin nem működött, se mobilon. Aztán addig túrkáltam, amíg a postafiók beállításoknál megtaláltam, hogy a hozzáférési pont WAP-ra állítódott, így már érthető volt, hogy nem sikerül a szerverre kapcsolódás. Nem tudom hogyan történhetett, mert én biztos hogy nem nyúltam hozzá a létrehozás óta.
-
Lirion
addikt
válasz
deka10 #16136 üzenetére
Akkor én részesültem különleges bánásmódban, mert én fizetés előtt próbáltam ki az n8at a t-ben. A valóság az, hogy neked, mint vásárlónak, jogod van kipróbálni a terméket, mielőtt megveszed, csak a sok birka nem tudja és így a t el tud adni sok szart is.. A t nem akkora cég, hogy felülírja a jogszabályokat, hiába neveli úgy az értékesítőket, ahogy.
-
kp78
addikt
válasz
deka10 #16138 üzenetére
Hát nekem volt már olyan, hogy amit kezembe adtak telefont, nagyon rossz volt a nyomáspontja 2 billentyűjének is, természetesen kértem másikat, ami már jó volt.
Ha az eladó csak eladás/fizetés után engedné bekapcsolni/kipróbálni, magát is szívatja, mert akkor minden papírt csinálhat újra, hiszen nem csak úgy van, hogy visszaviszi a raktárba, és kihoz egy másikat a papíron már eladott helyett.
De szerintem kezd sok lenni itt az OFF. -
válasz
deka10 #16136 üzenetére
Furcsának találom ezt a megoldást is, de gondolom ez arra megy, hogy ha már náluk a pénz, nagy gondjuk nem lehet. Ez talán nincs is szabályozva, csak nem szép... mert ugyebár ha neten rendelem, azonnal vissza is küldhetem, ha valami nem tetszik, de a telefon működik. boltban ezt nem tehetem meg, csak ha baja is van.
kp78:
Én is ezt tartanám helyesnek. -
válasz
deka10 #16133 üzenetére
És vajon milyen alapon nem lehet kipróbálni egy terméket, amit meg akarok venni? Egy HDD-t nyilván nem fogok a boltban rákötni gyorsan egy gépre, de hogy egy telefont nem lehet bekapcsolni mielőtt megveszem - nonszensz. (főleg ha amúgy kiveszik a dobozból - akkor már úgyis mindegy. akkor látnám értelmét, ha a dobozt sem nyitnák ki.)
Lehet, hogy ezt mondják és ehhez tartják magukat a szolgáltatók, de akkor megkérdezném, hogy ez mégis hol van leírva törvényben vagy rendeletben.
-
válasz
deka10 #15200 üzenetére
Zsír új magyar PC kódos E6 friss SW-vel megette a nortonos módszert. Lehet h azt próbálom meg mert azt legalább tudom milyen, én matattam, ha nem megy feltolom ezt.
Alapból 22-vel van szerelve a tel (N8) az a teszt pad, de 25-öt tennék fel (eureo3-as kód) utána és törném ezzel.
-
TooN
aktív tag
válasz
deka10 #15106 üzenetére
Ha utána leszeded ezt, akkor is ok marad minden? Már hogy a progi amit ezzel tettél fel? Már veszélye nincs ennek a proginak?
Végig mentem a szignó iskolán, de azt nem nagyon vágom, hogy mit kell tennem a file-lal, amit visszaküldenek? Valahogy össze kellene gyúrni a 2do file-lal!
Gondolom!
-
rento
őstag
válasz
deka10 #15029 üzenetére
dead módba flasheltem én is, a lényeg, hogy a telefon legyen kikapcsolva, ne legyen csatlakoztatva a géphez, és mikor elindítod a flashelést, akkor feldobja ezt az ablakot, amit linkeltél. nah ilyenkor kell ráduni a telefont a gépre, és rákattintani az ok gombra. a telefont nekem nem kellett bekapcsolni, egyből elkezdte a flashelést.
-
válasz
deka10 #15021 üzenetére
Hat, az en fonixem csak annyit ir, hogy vegyem ki az akkut, huzzam ki az USB-t, dugjam be az akkut, dugjam be a kabelt es kapcsoljam be a telefont
Namarmost az akkut kivenni nem praktikus, az USB-n toltodo telefonok azonnal felelednek a kabel bedugasakor, ugyhogy nem nagy a kaland N8-nal
-
válasz
deka10 #15018 üzenetére
Nem kell nyomkodni a gombot, csak kikapcsolni a telefont es radugni az USB-t...
Ha a Windows nem ismerne fel idoben az USB boot ROM-ot (-> a telefon bebootol az USB toltodes allapotba), akkor meg ki kell huzni, es amikor kikapcsolt, ujraprobalni.Felteve, hogy a driverek rendben vannak.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
deka10 #14722 üzenetére
Sikeresen feltettem en is...bar ne tettem volna. Azota nincs Hiv menu. A fokepernyon ranyomva semmi sem tortenik, hosszan nyomva pedig panaszkodik, hogy hivas folyamatban. Holnap ugy erzem lesz egy Phoenix-em, ugyanis a teljes telefon funkcio elerhetetlen (ertsd telefonkonybol se megy).
-
-
-
-
-
-
stewe780
őstag
válasz
deka10 #13867 üzenetére
Zárásképp: Köszi mindenkinek a segítséget.
Vannak páran akik egy jól fogható transzmittert fogtak ki, nekem egy elég gyengét sikerült. Ez van, ezt dobta a gép. Kocsiban használtam volna, de nem fogom. Visszavihetném, hogy akkor nézzék meg, mert szerintem nem hozza az elvárható funkcionalitást, de nem teszem.
Ma kaptam vissza a BH-109 es kékfog fülhallgatótmat a Nokia Care-ből. Negyedszerre (!!) cserélték ki vadonat újra. Egy 6kHUF-os szar, ami állandóan tönkremegy, egyszerűen nem tartja a töltést. Utolsó alkalommal aznap visszavittem a Care-be, 1,5 óra töltés után 5 perc beszélgetést bírt, majd elkezdett pittyegni, meg lemerülést jelzett a státusz led. Már azt ajánlotta a srác, hogy hívjam fel a Nokia ügyfélszolgálatot, hogy cseréljék más típusra, vagy adják vissza a pénzem, mert ő ezt nem teheti, de az ügyfélszolgálaton keresztül indítványozható az ilyen. Végigtelefonáltam az ügyfélszolgálatot, a reklamációt, de sajnos a Nokia birodalmi tanácsa nem szavazta meg a típuscserére az engedélyt, szóval megint "megjavítottá", vagyis adtak 1 újat. Na csak e miatt nem kezdek bele a telóval is egy hasonló kálváriába, ha valami csontra tönkre nem megy benne akkor inkább nem erőltetem ezt a transzmitter gyengeséget. -
slimshady
senior tag
válasz
deka10 #13384 üzenetére
Te is ezzel a felhőből lehúzóssal telepítetted fel a legújabb Maps-ot? A térképek amúgy valóban megmaradtak nekem, mert mikor a Bellét tettem fel kiszedtem azt a file-t telepítéskor ami a mass memoryt gyalulná le. Szal még a progijaim nagyrésze is megmaradt, amik ugye nem a telefonmemóriába voltak telepítve.
-
Pikkolo^^
addikt
-
kchris78
veterán
válasz
deka10 #13297 üzenetére
köszi akkor hanyagolom használatát, gondolom a s3v5 alatt lett kitesztelve.. majdnem földhöz vágtam hogy ez az Anna milyen instabil.. de ezekszerint nem ez a gond. valami alternatíva van helyette?
nokia situations-t ki használja? nekem kicsit idegen volt az hogy nagyon "önálló" handy profilesban jobban érzem hogy kontrollálni tudom a dolgokat (pl látom hogy mely cellákra vált profilt, stb..).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest