- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baradi
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #33272 üzenetére
ööööö kicsit zagyva lett, a saját multitaskingomon még van mit csiszolnom, szóval:
A telóval végül beballagtam egy Care-be, helyretették, most minden fent van, sőt. Egy csomó értelmetlen alkalmazást is kaptam, legalábbis számomra értelmetlen, és mivel a C-m megtelése miatt volt az egész gubanc, gondoltam törölgetek. Amit tudtam töröltem a rátelepítéses módon, például origó időjárás, meg rtl webtv, de maradt némi szemét:
iwiw, postr, mtv webtv, Startlap TV, topApps
Ezeknek az eltávolítására van megoldás?még1: kaptam galaxy on fire-t, nekem ezt a belle frissítés mindig kukázta, de most tudtam vele játszani, elég jó kis game hulladékidő kitöltésre.
-
válasz
stewe780 #33201 üzenetére
Én ezért nem szoktam javasolni a HR-et... A mostani Nokia Suite csak softresetet csinál, mivel HR töröl minden alkalmazást ezt a SR már nem tudja visszahozni.... Nem tudom miért így oldották meg sztem ez így gáz... Phoenix + a telefonod romja és 10 perc alatt friss origi rendszered van
vagy ProEdition
Kinek mi
-
janek69
senior tag
válasz
stewe780 #33199 üzenetére
Ha 150MB a szabad helyed,akkor menj fel Taylor oldalára és a fotó/video szerkesztőt szedd le,mert ha megnézed,akkor az pl. sok más szeméttel együtt eltűnt. Csak azért írom,mert 1x elkezdtem használni képrészletek kivágására stb. aztán meg pislogtam,hogy a galéria menüjéből hiányzik a szerkesztés. :-)
ajani
A freemail-t azért nem tudtad használni küldésre,mert a freemailnak nincs SMTP szervere,így vagy egy másik szervert használsz küldésre,vagy webes felülettel használod. Én például az itthoni net előfizetésem SMTP szerverét használom küldésre,csak olyankor az alap 25-os port helyet az 587-es portot kell használni,amennyiben a szolgáltató szervere hajlandó ezt használni.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #29875 üzenetére
Némi off: nemrég komolyan elgondolkodtam azon, hogy azért hype-olják a cégek ezeket a tableteket, netpc-ket, meg okostelókat, mert a desctopok nem avulnak elég gyorsan. Otthon felraktam a win8-at, (most nem térnék ki arra, hogy mennyire nem jön be az új felület...), mindenesetre a használati sebessége nagyon rendben van. Minden indul pöccre, néhány mai fps-t is végignyomtam rajta medium-low settings-en. A netezés/skypeolás, meg egyéb alap feladat, amiért mostanában mindenki a tabletet/okostelót veszi ezerszer gyorsabban megy rajta a legdrágább kütyütől is. Szóval itt van ez a pc-m. 4 éves!! És egyáltalán nem érzem, hogy csere érett lenne. Tényleg nem volt még ilyen, régebben általában 3 évente cserélni szoktam a gépet, de most ez még mindig kimarad. Lehet, hogy erre a trendre léptek a gyártók a sok ultragagyi divatkütyüvel, amik nagyságrendileg annyiba kerülnek mint egy desctop, de 1 max 2 év alatt elavulnak, és lehet cserélni. Először jött a netbook őrület, aztán a tablet őrület, most meg a majdnem tablet méretű telefon őrület. Ha valaki tartotta az iramot, akkor az utóbbi 4 évben ezekre el tudott költeni fél milla felett, és mára mind elavult kacat lett, kezdődhet újra a bevásárlás...
Szóval csak annyi, hogy alaposan ki van ez találva a gyártók részéről, hogy hogyan generáljanak minél nagyobb, és minél gyakoribb fogyasztást az eldobható vacakokra. Itt van például ez a 920. Két év múlva ezer százalék, hogy gagyi hulladék lesz. A Microsoft elismeri, hogy igazából a wp9 a tuti, és a 8-as csak egy közbenső állapot volt, a hardver lassú, a kameráról meg kiderül, hogy messze nem olyan, mint aminek be volt állítva.... Ehhez képest az N8-unk még mindig nem avult el, és nem is fog még hosszú ideig, amíg a kameráját le nem kőrözik. A 808 persze kivétel (mint mindig), annak az egynek sikerült. De azért így két év után képminőséget tekintve a dobogó második helyén lévő telefonnal fényképezni szerintem jó dolog. -
Misály
addikt
válasz
stewe780 #29680 üzenetére
Hajaj, valaki átsiklott azon apróság felett, hogy irományom célja pusztán azok tájékoztatása, akik ugyanugy n8-ról való váltáson gondolkodnak, mint ahogy én is tettem. Tanulj már meg mindent elolvasni egy hozzászólásban(majd később értelmezni) es nem olvasni a sorok között ha látványosan nem megy
-
-
Yeffy
veterán
válasz
stewe780 #27820 üzenetére
köszönöm szépen a gyors válaszodat
sebesség terén elég jó a Wave, pont e hónapban lett 2 éves, azóta megvan. a fém háza, és a brutális kijelzővédő GorillaGlass - v nem tudom, mi van előtte - meggyőzött. esett ez már pofára, méterekről többször, sarkára, pocsolyában is volt, és hibátlan. az alja/tetje, a műanyag zsebkopott, valamint a fém hátlapon van 2 jelentéktelen karc. de amúgy le a kalappal előtte.
jó lenne nekem ez a Bada rendszer, droid nekem túl mókolós, IOs meg túl kötött, csak 3 nagy bajom van vele:
-nincs rá nagyon normális app... bár igazándiból csak egy értelmesen tördelő, memóriát nem szétzabáló böngésző kéne rá, meg 1-2 apróság, nem kell 100 fingóapp...
-lehetne nagyobb kijelzője, legalább 3,7"
-videót brutálisan jókat csinál minőségileg, de a képek... mosott olajfestményes sz_rok... jó lenne valami értelmes kamerával szerelt...na de nem is ez a lényeg, ezt csak megosztottam, hátha érdekel valakit
szoft.frissítések mennyire jönnek rá? vagy mennyire kell?
"... más hülye progikat kapsz helyette:" ezen jót nevettemkamera mondjuk minőségre javulgat(ott)ezekkel a frissítésekkel, vagy az már a kezdettől fogva "fix"? videóban is gondolom azért elég jó, nem?
kijelző liluuul?ez mindnél? gariban cserélhető?
írtátok korábban, h van 2 féle tán, Made in Finland, meg valami más országbeli. ezt kell figyelnem? -
vanezigy
aktív tag
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stewe780 #27279 üzenetére
Egyik rendszerről/telefonról a másikra történő váltás esetén mindig van egy fájó pont. Nálam az N8 másodhegedűs lett kb. 1 hónapja, Omnia 7 lett az első. Gagyi kamera, gyenge tárcsázó (erre van alternatív program), hdmi kimenet és az fm transmitter hiánya. Az email-ek kezelése és a böngészés fényévekkel jobb, közösségi hálózatok integrációja nagyon profi, szinkronizálás nagyon korrekt. Leírhatatlan, hogy a Symbian mennyire gyenge ezen a téren.
A WP8 még hozhat meglepetéseket, várjuk ki a végét.
-
-
akos3
addikt
válasz
stewe780 #26909 üzenetére
most ezt úgy értettem, h van bridge kategósiás fényképezőm, nem helyetesíteni teljesen. Persze amikor nincs nálam akkor most is sokat fotózok mobillal, csak elsődlegesen nem kamera alapján választok telót..
(#26906) bigmasterg Igen igen, én is úgy gondoltam, de jó tudni azért, h nem nagy összeg. Persze azért kerülöm egyelőre
-
deka10
senior tag
válasz
stewe780 #26837 üzenetére
Ami változás van az nem sok a böngésző 8.3, van egy két új widget amit amúgy is lehet telepíteni, a dlna és a nagy képernyő benne van a romban, mást nem nagyon vettem észre ez még tuti nem az Fp1 csak valami köztes.
Killhates: gobos hardreset, majd főnix az tuti megoldja.
-
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #26252 üzenetére
Azért nem hardver hiba, mert kikapcsolt állapotban, ill bootolast megelőzően tökéletesen működnek a ledek. Másrészről ha beletúrok a romba, ki tudom kapcsolni őket. Most tettem egy próbát, kiszedtem a modokat, és megint úgy néz ki normálisan működik. Kérdés meddig. Nálam ez nem hw hiba, ill jóval összetettebb egy hw hibánál.
Egyébként annyira nem szétesős a cucc nálam, semmi hw hibám nem volt eddig, csak az alján volt túlhúzva a csavar amitől levált, de se kijelző se gps hiba, se kamera hiba, se alaplap túlmelegedés. Az összeszerelést leszámítva hardveres szempontból az én példányom kifogástalan.
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #26232 üzenetére
" ki a fene tömte tele a fejeket ezzel a marketing szarral?" - tudod az ember utánaolvas, megnézi a keynote-ot, fejlesztői kommentárokat. Nem vakvilágba ugatok, hanem tájékozódom, ellenben veled... te meg papolsz a marketingről, amikor még nincs is marketingje a rendszernek... gratulálok.
"Ki sincs még adva, de már a kiforrottságról megy a vita?" - Ki vitázott? Tudod mi az a vita egyáltalán?
-
ilgatto
tag
válasz
stewe780 #26193 üzenetére
A Belle újratelepítés már tegnap megvolt, azóta nem javult semmit. Korábban próbáltam a GPS info qt-t, de akkor sem történt semmi. Az újratelepítés után viszont a tanácsodra ismét feltettem és láss csodát, talált jelet, látja a műholdakat, minden rendbe jött.
Hogy mi történt, azt nem tudom, lehet, hogy ez a program kicsit megbolygatott valamit belül, vagy csak rásegített, a lényeg, hogy most már JÓ!Köszönöm mindenki válaszát!
-
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #25944 üzenetére
igen nekem működik,most is kint van és mutatja a helyet.nem tudom pontosan egyes szolgáltatóknál nincs ilyen funkció,én T-s vagyok.és (gondolom nem ez a hiba) de kisebb helyeket nem írja ki,pl. a falumat már kiírja,de a szomszéd falut már nem.Pestet meg városrészenként is ki kellene írnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest