Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
semetka #35723 üzenetére
Én naponta 7-9 órát használom. Hanghívás, emotikonok nincs. Akad egy kis hiba, de azt nem tudom minek betudni, rendszer vagy viber vagy leterheltség... Olyasmi mintha lagolna. Írnák/nék (a megfelelő aláhúzandó
), de lassan jön fel a bill., nem vált át azonnal kisbetűre, néha a szöveg megjelemítése nem követi a gépelés sebességét. Halk az üzenetjelző hang. Ilyen hibákról tudok, ezek jöttek elő nálam a 3 hónapos használat során.
-
Francia91
veterán
válasz
semetka #34879 üzenetére
Szerintem nem sok koze van a Taylor-fele szoftverhez. Nekem gyari Belle Refresh van, ha a 3G is be van kapcsolva, nekem is eszrevehetoen jobban szopkodja az akkut. Még az N82-esemnel is igy van. Mondjuk sosem hasznaltam 3G-t, csak mindket telefonom eredetileg a Kettos uzemmod beallitason volt.
-
-
Elims
veterán
válasz
semetka #34879 üzenetére
Ez igen.. Rápróbálok.
Én soha nem használtam a 3g-t,kivéve ha vmi fontosat akartam letölteni és nem volt wifi a közelben.
Most átállítom 3g-re és kiderül.
Te ugyanott használtad a telefont?Mert ha mondjuk a napod nagy részét olyan helyen töltötted ahol nagy az árnyékolás akkor gyorsabban merül (pince,sok beton,rosszabb térerő).
Telepítettél fel vmit? -
Elims
veterán
válasz
semetka #34584 üzenetére
Pár hete-hónapja arról írtak,hogy gyűjtést szerveztek egy nokia 808-ért,ami Taylor-é lett volna és ő vmikor amikor ráér(t) -volna- készít hozzá egy rom-ot.
Ha gondoljátok csináljuk meg ezt egy n8-cal.
Én 5e Ft-ot rászánnék. Összegyűlne 15-20e Ft. és néznénk neki egy vmennyire elfogadható állapotút.
Sajnos már 20e körül lehet találni.Sanyi: "...valami panelt kéne cserélni de nekik nincs..."
Azóta már lehet,hogy van a te telefonodból..
Na jó,nem riogatlak. :-)A downgrade az egy olyan "eljárás",amikor nem rögtön a legújabbat rakod fel hanem először downgrade-elsz/kisebb szintűre valtasz azaz régebbi rom-ot teszel fel,majd amikor az megvan utána mehet az új,amit eredetileg akartál.
Ez néha azért fontos,mert a jelenlegi rom ami telefonon van nem engedi felrakni a legújabbat,a legrégebbi viszont fel lehet tenni.
Remélem vmennyire érthető az írásom. Ha nem,írj és megpróbálom máshogyan megfogalmazni. :-)Szerk.:
Kampó: Ne félj tőle!Nem lehet gond!
Bár ezt már most könnyen írom..a legelsőnél én is nagyon citeráztam. :-)) -
Elims
veterán
válasz
semetka #34302 üzenetére
Ha én aktívan használnám max.2napot bírna. :-/
Arra már rájöttem,hogy nem mindegy,hogy hol használod a telefont.Nagyban befolyásolja a helység és a helyiség is. Akár 50%-kal többet bírhat az akksi egy-egy adótorony közelében.
Ez 100%. Tapasztalat.Billentyűzet. Nekem most egy olyan billentyűzet van a telefonon,amiben benne vannak az ékezetes karakterek is.Vmelyik nap írtam vele. Mostmár annyira kicsiknek tüntek -iphone után-,hogy inkább visszaraknám a régit.
Tudja itt vki fejből,hogy mi annak a menete vagy nézzek utána? Vmikor tudtam,azt is én raktam fel. -
baradi
senior tag
válasz
semetka #33592 üzenetére
Nincs gond semmivel, sajna neha eljatsza. Amikor ezt csinalja, ugye akkor "Csak autoval" verziot inditod? Mert ha igen, akkor ilyenkor lepj ki abbol, inditsd a sima "Terkepek" verziot, ott keress barmilyen varost, es amikor megtalalta, akkor mehetsz az Csak auto verzioba es ott mar megint mukodni fog. Nem fejtettem meg, hogy neha miert csinalja ezt, de igy van...
-
-
janek69
senior tag
válasz
semetka #33063 üzenetére
Nekem volt már,hogy a belle extra buttons és volt,hogy a battery monitor hülyült meg.A bolti facebook-od fent van? A socialserver az nagyon szeret zabálni,,de azt is csak a best taskmannal látod,vagy valami jobb task kezelővel,ami a processeket is mutatja. Tedd fel az active file filemanagert és csodálkozni fogsz mennyi minden fut,mert még a best taskman sem mutatja 10-edét sem.
-
TommyX_
őstag
-
tomee007007
addikt
válasz
semetka #33035 üzenetére
Ez így érdekes...esetleg valamilyen nagyfeszültségű trafó, vagy elosztó a környéken? Az is okozhat ilyet esetlegesen....ha egyik sem, akkor egy gyári visszaállítás segíthet.
Valami probléma biztosan van, az enyém már majdnem 2 éves, de visszafogott használat mellett (napi kb 20 perc nyomkodás + 20 perc telefonálás) is lazán kibír egy hetet! -
válasz
semetka #32784 üzenetére
Ha van pénzed rajta, akkor előfordulhat, hogy a hívás átirányítás ahhoz a csomaghoz nem elérhető!
Havi fizusaknak is van, hogy pofára esnek, mert a mobil parking pl nem megy. Nem opció az emeltdijjas szolgáltatás. Csak külön kapcsolásért, aminek a dijja 15ezer!
Cégesnél meg rendre alapból tiltva. -
Elims
veterán
válasz
semetka #32784 üzenetére
Nálam tökéletes.
Két dolog lehet,ha beállítás után látod -n8-on- a kérés,majd az átirányítás aktíválva+fönt a átirányított nyíl látszik.
Vagy nincs pénz a n8-ban lévő kártyán (ha feltöltőkártyás,mert ugye ha fogadnád a hívást a munkástelefonon akkor pénzt vonna le a n8-ról,de nem tud,ezért jelezhet kikapcsoltat) vagy szolgáltatói gond lehet,amit kétlek,de nincs kizárva. -
Freeman007
senior tag
válasz
semetka #32253 üzenetére
eleinte 0 mA-t írt, aztán elkezdtem a képernyők között váltogatni, 27 majd 51 mA, bill.zár bekapcs, 3 perc múlva felold és 12 mA-t írt, 5 perc múlva 18 mA .. sztem ez a 18-20 mA a reális mert régebben is ezt írta ki (belle refresh, ha bill zár van csak az óra és dátum látszik) ja.. qoobatt 2.3 van
-
-
Regirck
senior tag
válasz
semetka #26726 üzenetére
Szerintem elgondolkodott azon, hogy hangosan felnevettem majd elköszöntem és eljöttem...
Mondjuk megértem őket mert nehéz lenne nekik eladni utána. Leginkább az bosszantott, hogy az N8-t is tőlük vettem és jópár telefonomat és ha nem is törzsvendég vagyok (mert akkor hetente jártam volna oda, de ez mondjuk nem is egy étterem) de az a félvárról intézett fellengős hozzáállás.
-
donceleger8
őstag
válasz
semetka #26587 üzenetére
Hát, nálam mintha jobb lenne. Lehet a frekvencia is fontos.
Amúgy tegnap vettem még észre, hogy a közelségérzékelővel lehet számokat váltani. Először azt hittem rossz a lejátszó, amikor hirtelen zeneszámot váltott, de aztán rájöttem, hogy a közelségérzékelő előtt elhúztam az ujjam és azért váltott. Szerintem ez tök jó. Még lezárt képernyő mellett is működik. -
-
ZooLee
senior tag
válasz
semetka #23998 üzenetére
Nono, attól még, hogy kisebb a mérete (felbontása), még valódi 16:9-es, ez csak egy arányszám, nem jelent felbontást. Egy 32×18 képpontos kép is 16:9-es arányú
Egységsugár-júzer segítség, hogy ne kelljen utólag vágni, valóban, a már kicsit fejlettebb felhasználó, az jobban járhat, ha teljes felbontásban fotóz, és utólag vág - ha akar. (Én egyébként jobban szeretem a hagyományos 4:3 arányú képeket)
Múlt hétvégén fotóztam a Camera Lovers Pack panoráma-módjával (PhotoRama) és nagyon elégedett vagyok vele, két képpel (2x3 expo) 180 fokban gyönyörűen lehet fotózni vele.
Z.
-
Ufff
senior tag
válasz
semetka #23999 üzenetére
Na arra én is! Semmi nem volt a zsebemben, csak a telefon. Sosem rakok mást abba a zsebembe. Lehet, hogy egy kis homokszem volt, de nem láttam semmit a kijelzőn. Csak ezt az ótvaros karcot.
Mi lenne, ha nem vigyáznék rá? Remélem a kristálycsiszoló tud rá valami okosságot! -
Nick no.1
aktív tag
válasz
semetka #23569 üzenetére
Szerintem ez egy bar....ság, ha a 90% el lett volna ba...va vissza vonták volna az egészet....
Gondoljatok bele mekkora balhé lett volna belőle.
Nekem van két szervizes ismerősöm is a Nokiánál ,egyik sem mondott ilyet...egyes szériáknál elő fordul..főleg az elején készült készülékeknél, a lilulás.... -
janek69
senior tag
válasz
semetka #23562 üzenetére
No akkor te vagy a jó példa mindenkinek,hogy előbb utóbb megoldják.A sorrendre rosszul emlékeztem.
peugeotmate Hát én sokszor abban sem vagyok biztos,hogy ezekben a szervizekben elektronikai zsenik vannak.Próbálkozik valamivel,de még egy rohadt tesztábrát sem próbál utána,vagy ha igen,akkor nem veszi észre a hibát.
-
MC Pite
veterán
válasz
semetka #22804 üzenetére
Az itteni szóbeli köszönöm mellett nyugodtan megdobhatja aki úgy gondolja pár euróval - paypallal mindegy honnan megy a tranzakció, ingyenes.
Más: gyári kivételével minden youtube alkalmazás azt írja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez (keresni még keresnek). Tipp? Cutetube és youtubedownloader (letölteni letölti).
-
MC Pite
veterán
válasz
semetka #21379 üzenetére
Ugye nálam van egy Annás egy egy Bélás készülék is, ezek fényében mondom... Pacás olajfestmény a másikhoz képest, iso pedig azonos, meg a fókuszpont is.
Miért? 808? Mindenhol ahhoz fogják hasonlítani, kelleni fog minden kis előny... Autógyártók miért gagyiasítanak egy modellt ha jön/van már utódja?Az, hogy 'őszintébb' kijelzőn a béla, arra már rájöttem; Anna élesít ha telefonon nézem. De ezeket monitoron néztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest