Hirdetés

  • Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?

    ma Nagy az aksi, gyenge a hardver, amiből hosszú üzemidőre lehetne következtetni. Tényleg így van?

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz grv4go #6750 üzenetére

    "csak azért mert a te kedvenc platformod a symbian, és ilyen nem történhet."

    Azért a szakértők többsége nem vette komolyan, hogy WP7-et fog használni a Nokia, függetlenül attól, hogy sok "jós" már eljátszott a WP7 és az Android gondolatával is. Nem volt logikus lépés a Symbian-t és a MeeGo-t dobni és nem azért, mert Misály kedvenc platformjai, hanem mert addig volt esélye a Nokiának a saját piaci helyzetét megtartania, amíg nem állt be egy másik cég mögé. Ezt követően egészen bizonyos, hogy a Samsung alá fognak zuhanni és még szerencséjük is lesz, ha a ZTE nem előzi be őket.

    Hogy mennyire nem volt értelme az iPon/HVG cikkeinek, jól mutatja, hogy mekkora sokként érte a piacot és ennek hatására mekkorát zuhant a Nokia tőzsdei értéke.

    Egyébként meg próbáld meg az oltogatásokat nem szívedre venni, mert egy szakmai portálon általános az ilyen. Erre csak rátesz, ha a közösség egy friss tagja valami olyan lehetőséggel áll elő, amit a többiek nem tartanak reálisnak és már ezerszer át is rágták.

    (#6768) Sofian: Más szóval az Ovi Maps megszűnik és lesz helyette Bing Maps? Csak mert ha igen, akkor pontosan ezt írtam... :DDD

    (#6767): Akkor ezennel kihirdethetjük az "év idézete" címet. Ennél nagyobb fricskára nem számítok ebben az évben. Szegény megboldogult Nokia. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák