Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
(An)Dante #24 üzenetére
"Az üzleti termékvonalban csak jól bejáratott platformot használ a Nokia."
Ez mondjuk jogos, elvégre ott a fő vetélytársak a BlackBerry és a WM, nem pedig az Android és az iOS.(#29) Szasza888:
"Azt hiszem hogy szabadságában, konfigurálhatóságában, dolgok megvalósíthatóságában(hackelhetőségében?) egyedül a winmo veheti fel vele a versenyt talán az még túl is lép rajta,"
- Talán?"Szóval nem értem, az meg hogy itt emlegetjük hogy x 6 n 97 stb, miért az andoridos meg winmos telókon midnegyiken más op van vagy mi? "
- Nem kell olyan messzire menni. azonos árban kezdő Symbianos készüléket is tudunk ami sokkal jobb lett, és a Nokia azóta sem adott ki legalább egy megközelítően jót: Samsung i8910."Én azt gondolom hogy lehet olyan átütő, mint anno a 7650-es volt vagy az említett N95, vagy akár az 5800."
- Az 5800 inkább hiánypótló volt, mint átütő siker. Egy dologban kiválló, az pedig a azene. Mármint a hangminőség. Egy rakat kényelmi apróság hiányzott belőle, amit utólag nagyrészt hozzáadtak a frissítésekkel, a bugok javítása azonban még így is egy érzékeny terület."én normálsi érintős (okos) SE-vel még nem találkoztam"
- X10 széria? Még a Vivaz is erősebb pár dologban, pedig az azonos szoftver. -
manchester85
veterán
válasz
(An)Dante #20 üzenetére
De ezek csupán puszta specifikációs adatok. Kérdés, hogy ezekre a gyakorlatban mekkora szükség lesz, és mennyit érez majd ebből a felhasználó a mindennapokban. Szerintem egy mobil sikerét a mindennapos használatra vonatkozó funkciók határozzák meg a legjobban. Tehát hiába a száraz adatok, funkciók, lehetőségek, ha a legtöbb ember számára kihasználatlanul maradnak, ugyanakkor a telefon kézbevételekor nem azt a használhatóságot kapják, mint más felsőkategóriás mobilok esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest