Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
X6 nem csúcskészülék, sztem ez egyértelmű, ha megkéne nevezni akrko max az N97 vagy N900, de ezt már asszem h kifejtettem, nincs olyan brutál csúcskészüléke most a nokiának, ahogy írtam most jön
Meg most akkor ennyi erővel pl Applenek milyen csúcskészüléke van? Van egy típus és csá, hardveresen csúcskészülék? nem, kamera hulladék, hangszóró hulladék stb, iylet én is tudok fikázni, de nem teszem, mert ott meg az appstore adja el a dolgot és a milliónyi alkalmazás, ami egyik gyártónál sicns iylen szinten(még)
-
Lotusomega
senior tag
Így van, ez lesz a Nokia N8
Hogy miért nem volt általad említett szupercsúcsmodell sima touch symbianból? hát, talán N97et annak szánták, de nem igazán váltotta be a reményeket, ezeket elismerem, ők inkább arra mentek hogy szélesebb körben elterjedjen a rendszer, ne csak egy nagyon szűk réteg engedhesse meg magának, mert a bevétel sem abbó la pár ezer meberből van akik idehaza is pl megveszik, hanem a középrétegből, ha végigmész az utcán most az emebrek nagyrészénél még mindig nicns nemhogy felsőkategóriás táccsós teló, de mgé siam táccsos sem ,a legtöbb az a samsung féle corby kategória és lg, még 5800 is kevés embernek van, akkor szerinted mennyinek van/votl anno a bőven 100 fölött kezdő n97, vagy a mégdrágább N900?
Mert ahogy írtam, lehet itt vitézkedni a HTC-vel meg az Iphoneal meg a többivel, csak éppen fost nem ér ha senki nem ismeri, meg senkinek nincs, csak egy szűk rétegnek, a 180-250k-s csodák, és annyival azok sem jobbak mitn amennyibe kerülnek.(mert naon jó a 80 milliós Bentley is, de ha a 10 milliós bmw vagy audi uaazt tudja vagyis azokat a dolgokat kielégíti amire szükség van akkor miért érné meg Bentleyt venni..a normál ember íg áll hozzá akinek presztízs kell az meg fizesse meg.
Én ezért reméynekedem hogy N8 is normális áron lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest