Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
válasz
DemonDani #33 üzenetére
"Az tény hogy jó volt az ára de volt ott egy LG is... KM900 ami oda vissza verte"
Na de az hol volt külön programokkal bővíthető?? Sehol, max java, köszi. A kettő nem egy kategória.
"Kidobom gyorsan mert már nagyon kéne aztán majd frissítgetjük egyhuzamban?!"
Ugye azt te sem gondolod hogy egy teljesen új egyedi opot megcsinálnak pár hónap alatt, még ha előbb is kezdik akkor is nagyon sok idő a fejlesztés és a tesztelés.
Rezisztens csoda pedig, én még mindig jobban szeretem a rezisztív kijelzőket, ezt sajnálni is fogom az N8-ban
bár tudom hogy a kapacitívé a jövő, de jól hangzik h multitouch meg szuperül érzékeli az ujjadat, csak mikor leteszed az asztalra és szeretnéd egy tollal vagy a kezeddel böködni akkor meg elvérzik, nekem ezek nagyon hiányoznak majd. És használtam már nemegy kapacitívet és egyáltalán nem győztek meg hogy annyival jobb lenne őket használni.
"Olyan semmilyen ezeken az érintőzés..."
Ez emg szerintem nem igaz, igenis jó az érintőzés, én nem tudom hogy te mit vársz egy érintős telótól, de nekem pl nagyon fura votl iphone 5800 utána vagy akár egy samu után, hogy benyomom és semmi, mintha egy fürdőszobai tükröt nyomogatnék, semmi visszajelzés se benyomódás ,se rezgés semmi. Engem ez nagyon zavart.Na Off ez is már nagyon.
Biztos hogy nem lesz tökéletes teleon ez sem, mert olyan nincs, de azt gondolom hogy az eddigieken jóval túl fog mutatni, és nem, nem csak én mondom mert elvakult vagyok, olvass külföldi preview-eket nézegess képeket, vidókat stb. és meglátod hogy nagyon nagyon sokan hasonló véleményen vannak...písz
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest