- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tudomén, csak túloztam kicsit
most hány olyan játék van ami az 5800 vasát kihasználja? (nem kötözködés, csak tényleg érdekel)amúgy, ha át is csomagolják jópárszor, akkor sem adnak el belőle annyit, mint az iOS-es cuccokból és a fejlesztő csak azt nézi, mekkora piacot tud elérni és ha azt látja, hogy ha kicsit visszavesz a követelményekből, akkor még több emberhez jut el a programocskája, akkor inkább visszavesz és így eljutottunk oda, hogy fölösleges a csillió háromszög.
de mint utaltam rá GPU-t csak ne játékok szempontjából viszgálgassuk! -
törölt tag
itt senki sem azt akarja bizonygatni, hogy nem jó az erős harware, hanem azt, hogy hajadra kenheted a csillió háromszöget számoló GPU-dat, ha nincs rá program, ami ki is használja.. persze még meg sem jelent az N8, úgyhogy lehet a start napján több millió app lesz rá, ami igényli ezt a számítási kapacitást, de az eddigiekből kiindulva ez nem túl valószínű. nem Steve irányelvei miatt, hanem mert eddig ezek a tapasztalatok.
amúgy arra még mindig nem reagált senki, hogy a GPU miket fog grafon kívül gyorsítani, mert azzal lehetne igazán nagyot robbantani.
Everman: komolyan azt szűrted ki a szavaimból, hogy én NFS-t akarok háttérben futtatni?
amúgy az iOS 4 nekem nem old meg semmit, mert iTouch 2nd genem van
jailbreakkal nagyon szerettek dobálózni, de ha egy WinMo-s topicba jön föl a főzött ROM, akkor rögtön megy a mókussaldobálás, hogy az nem számít. kicsit kettős mérce szagú a dolog...
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #77 üzenetére
csak arra válaszoltam, hogy Jobs mit szól ehhez. egy készülék nem a statisztikáktól lesz jó, de Steve zsebe meg nem a benchmarktól lesz tele. érted már?
-
törölt tag
itt megint az elvekkel van gond szvsz. teljeskörű multitask lehet nem kell telefonba, de ne jobs bácsi monjda meg, hogy én mit akarok párhuzamosan használni. ha én netrádiót akarok hallgatni netezés közbe (szerintem ez nem egy extrém példa), akkor hagy tehessem meg, bejövő hívásnál a navi ne haljon le, miközben babrálok a telón a háttérben engedtessék már meg, hogy futtassak valamijen csevegő klienst. de nem tehetem meg, mert steve azt mondta, hogy erre nincs szükségem. ha teljeskörű a multitask elfogyhat a hardware, de nem 1.0-ás user számára ez könnyen orvosolható.(tudom, apple terméket bekapcsolod és működik, nem kell gépészkedni. de ha ennyire kakóbiztosra akarják tervezni a rendszert még mindig lehetne csak opcionális)
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #43 üzenetére
ilyenkor az van, hogy elmorozsol egy pár könycseppet, mert vmi benchmarkban kikapott a cucca, aztán előkapja az eladási statisztikákat és megnyugszik
bmwk1200s: nem csak a brute force számít (távol áljon tőlem a PS3 vs X360 flame (mellesleg utóbbi van)), de ha a platformexkluzív játékok grafját nézed a PS3 előrébb tart egy kicsivel.
-
törölt tag
linket a népnek!!!
amúgy vicces ezen a GPU dolgon pörögni, amíg N8-on még egy darab játékot nem lehet futtatni, iPadon meg már igen. és ha már készbe is vehető az N8, akkor még mindig ott a probléma, hogy ha csak az iPadot nézzük elment belőle több, mint 2 milla (és sanszos, hogy iPhone 4-re nem lesz olyan bonyolult portolni, tehát összesen több termékre adhatják ki ugyanazt a szoftot), addig N8 hardware+S3 software kombó nem túl valószínű, hogy ilyen számban fog elkelni..
mongyuk, ha a Flash GPU gyorsított lesz, meg a videólejátszás/vágás(?) akkor súlyosan büntethet a cucc!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest