- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Most pont nem találtam meg azt a cikket, ahol ezt részletesen taglalta. Nincsenek belső infóim, ezek a számok mindenki előtt elérhetőek, szóval az, hogy te nem vagy elég tájékozott, az ne legyen már az én hibám. Az, hogy leírtam valamit, ami tény, és neked nem tetszik, az a te dolgod, de nem az a jó módja a visszavágásnak, hogy meghazudtolsz.
Na találtam egyet, ami csak felületesen beszél róla de a lényeg benne vann
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/04/18/jol_fogynak_a_nokia_lumia_okostelefonok/
"A negatív hangulat oka, hogy a Lumia okostelefonok erősödése nem tudta ellensúlyozni az egyszerűbb modellek eladásaiban elszenvedett veszteségeket" -
satz18
őstag
válasz
margithid #13 üzenetére
Az asha-re szánt pénzből öszedobhatnának egy 7 colos 520-at és egy 10 colos 820-at. A win8 drága, a win rt drága és egy hulladék rakás szar. 50 meg 80k ért kidobnának 2 wp8-as tabletet és az RTnek az emlékét is kitörölnék, megszorongatnák az androidot és közbe még hülyére is keresnék magukat. Lehet szeretni és nem szeretni az Asha sorozatot de nem szabad abba pénzt fektetni, ami teljesen nyilvánvalóan csak vinni fogja a pénzt.
-
satz18
őstag
válasz
krisztianAMG #9 üzenetére
Win RT-re lehet bluetoothos és usb-s billentyűzetet is kötni, szóval nem hiszem.
-
satz18
őstag
BB színvonalú gép harmad áron biztosan kelendő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Macrodroid
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest