Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

Én inkább azt veszem észre az utóbbi időben, hogy a Nokia nem bír minőségi terméket kiadni a kezei közül. (Nem a WP-s okos telefonokra gondolok, hanem QWERTY-re) Alapból ha a kezembe veszek egy 2012-es, vagy 2013-as gyártású Nokiát, akkor egyszerűen rakom is vissza, mert botrányos az anyaghasználat és akkor még a külsőről nem is szóltam. Komolytalan színek, semmi eleganciát nem tükröz egyik sem, pedig azért a qwerty-s telefon nem a "hülye gyerekeknek" kell. Egy 206-nál még megértem ezt a csillógó, rikító kék-sárga színeket, mert az pl. gyereknek első telefonnak jó lehet..De egy Ashánál én szerintem ez elfogadhatatlan. Az utolsó valamire való ilyen Nokia az E5 és az E6, de mintha eltűnt volna ez a réteg. Azt sem értem, hogy miért kell egy ilyen telefonnál külön gomb a Facebook-ra, azt meg pláne nem, hogy minek a kamera gomb, egy 2 megás vaku nélküli telefonhoz? Aki qwerty-s mobilt vesz az írni akar, nem fotózni. Az én telefonomon érdekesen ezt még tök jól megoldották. Bal középső gomb zene, jobb közép SMS. Szerintem az összesnél ez lenne a jó kombináció. Vagy akár zene helyett e-mail. Én azért remélem, hogy ha tönkremegy a telefonom fogok tudni venni új (!) qwerty-s Nokiát....

Új hozzászólás Aktív témák