- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Namelesske #182 üzenetére
Úgy tudom bárhol beállítható. De ez azért jóval lassabb mint lezárt kijelző mellett rátapadni a kamera gombra.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Namelesske #126 üzenetére
Sokat használtam Samoledet, de eddig nálam még nem volt zavaró a beégés. Több mint 2 év kelett, hogy látszódjon egy egyszínű fehér hátteren. Full kékre állítva persze simán látszott, még a szoftvere gombokat is el tudtam olvasni rajta. Öcsémnél is egy SGS van, és már ő legalább harmadik tulaj. De normál használat melett még nem látszik a beégés. Tudom, a tudat zavaró, hogy ott van beégve. Beégett kijelzőt, gari lejárta előtt kicserélteted. Aztán még 2 évet tuti kibír. Ha nem akarsz 10 évig egy telefonnal járni akkor nincs gond, főleg hogy 3-4 évet cserével tuti kibír.
(#129) Namelesske
Nincs szerencséd, nálam évek ota megy és semmi látható beégés, csak kék háttérnél -
válasz
Namelesske #129 üzenetére
A ket eves lumia 800 meg nem tunt elcsuszottnak, azert kerdezem.
-
válasz
Namelesske #126 üzenetére
Mennyi ido ez nagyjabol? o.O Atlagos hasznalat mellett..
-
BobTail
őstag
válasz
Namelesske #91 üzenetére
AMOLED és AMOLED között is van különbség. 1020 és 930 között pl. ég és föld a különbség, akárhogy skálázzuk a 1020-at, nyomába sem ér a 930 színhűségének.
-
válasz
Namelesske #70 üzenetére
Amivel a 735 kijott, azzal a verzioval kapcsolatban irtam. Mivel ez annak a modellnek a topicja.
-
válasz
Namelesske #67 üzenetére
Beallithato, ha akarod, eltuntetheto gesztusvezerlessel vagy fixalhato, a hatterszint is allithatod.
Nekem nem tunik benanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest