Új hozzászólás Aktív témák
-
rob.solney
csendes tag
válasz
Tomeeka28 #2471 üzenetére
sokadik újraindítás után, életre kelt a telefon, de mondjuk ugyanígy csinálja a képernyő parát. Majd felhívom a nokiát, hogy mi a véleményük a jelenségről...
Egyébként céges és vodás, ma felhívtam a kapcsolattartónkat, majd megerősítésképp a voda technikai vonalát, mindkét forrás azt mondta vigyem be márkaszervizbe, ott segítenek. Duna Plázában elhajtottak, hogy ők ezzel nem foglalkoznak (hiába lobogtattam a gari jegyet), menjek a nokiához a gondommal. Csak azért írom, hogy a másoknak megspóroljak egy órás felesleges sorban állást.
A fogaskerekezésre pedig ezt találtam (habár végül nem kellett kipróbálnom): http://winmagazin.blog.hu/2013/09/04/lumia_kelj_fel_es_jarj -
rob.solney
csendes tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy "önálló életre kell" a telefon? Reggel óta random módon ugrál a képernyő menüből menübe, felhív telefonszámokat, stb. Most akartam rá egy hard resetet csinálni, de kb. 2 órája csak a fogaskerekek menetelnek. Mennyi ideig kellene tartania a resetnek? Valakinek bármilyen megoldási ötlete? Válaszokat előre is köszi!
-
rob.solney
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem 720-s telót Vodánál, sehogy se sikerül háttértárként elindítanom az asztali géppel. (Win7 x64) MTP USB drivert nem találja. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest